Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 49 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Айре 😍
Благодаря! За първи път се случва и аз да ви донеса нещо новичко , че само със стари снимки ви заливам. 😀

Като такива , например.

Усмивка за милиони.

За първи път виждам тази снимка. Някой знае ли кое е това момиченце? 🤔

# 526
Айре
Благодаря! За първи път се случва и аз да ви донеса нещо новичко , че само със стари снимки ви заливам.

Скрит текст:
Като такива , например.

Усмивка за милиони.

За първи път виждам тази снимка. Някой знае ли кое е това момиченце?

ами затова се зарадвах.... Wink обаче и хубави стари снимки намираш!! Peace
а момичето е дъщеря на приятелско семейство на Киво и Башак от Англия, много често си гостуват, особено англичаните много обичат да ходят през лятото на яхтата в Бодрум!! Sunglasses
Момичето се казва Ясмин и даже беше снимана за секунди в ДК....ще видиш по нататък Peace

много се обичат Simple Smile

..............
Момичета, надявам се, че ще минете довечера за коментар на видяното Peace Whistling

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 16:49 от Airra

# 527
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,мили момичета! Blue Heart Blue Heart Blue Heart

За всичко, Flowers Hibiscus на всички, Heart вие си знаете Heart Eyes

Ирка Flowers Hibiscus е донесла супер изненада,честно казано,не очаквах толкова скоро тийзър!

Айре, Heart Eyes не оспорвам инфото,което си донесла,но ако вземем тази публикация за официална

то има разлика в превода.
Тук се казва:
“Той загуби семейството си,затова реши да умре. Но вместо това,оцеля. Сега той и трима други оцелели в невероятна катастрофа,намират силата да продължат като техните съдби са свързани завинаги. “
“Махир/вече Кадир/ оглавява Отдела по организирана престъпност в Истанбул. Той е бил вече женен веднъж,с дъщеря,завършен работохолик и избран да бъде следващият началник на полицията. Но всичко това се променя един съдбовен ден. Сега стар приятел е влязъл отново в живота му,за да му помогне да изгради отново съдбата си със съвсем ново начало. “
За имената и пола на детето,да приемем,че са промени в движение,не толкова съществени,бих казала.
Но последното изречение има съвсем друг смисъл в този вариант.

Сериите от ДК,които коментирате,са ми любимите.
Най-силните,за мен,чудесни хрумки,интелигентни диалози. Историята с Джахиде/Хюлия/Бюлент от самото начало не ми е била интригуваща,затова не я и забелязвам.

Приятна вечер в очакване на тийзър!

# 528
Али Heart Eyes, радвам се да те видя!! Simple Smile
ужас сега видях последното изречение от тоя абзац ooooh!
Цитат
Причината е стар приятел, който се връща в живота на полицая, за да разруши всичко
разбира се, че не е вярно Peace
ама така, като копирам чужди преведени текстове Blush/не ми се случва често Wink Wink/
за Керем и Джемре беше нещо ново, което така и не разбрах от къде е взето newsm78
аз винаги търся първоизточника/турски или англ/

Рускините предполагат,че тийзъра е заради Мипкома, има логика Peace

пишат , че Назан Кесал щяла да играе майката на Кадир....ама няма достоверен източник newsm78

,,,,,,,,,,,,,
Деспина почна да твори!!!

# 529

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ири  Heart Eyesза дългоочаквания тийзър bouquet
Страшно харесвам подобна тематика, с различни съдби и сериозни силни характери , че чакам сериала с нетърпение.

Ще видите ,че Елчин ще се окаже една от най - сработилите се във всичко партньорки на Киво.
Някак си усещатам , професионализма  им  ,еднаквото чувство и нужда да са различни във всяка роля.

Сега Елчин играе сериозна и драматична за сега роля и я харесвам с тази дължина на косата. Ще му мислим занапред Laughing
      Освен всичко , според мен е и с чувство за реалност и морал. Макар млада и красива , Башак  Hug може да бъде спокойна и се наслаждава на сериала.

Айренце Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Не само не съм ти ядосана , ами се срамувам от себе си.Причината е ,че се появявам сред вас епизодично и често губя нишката  , но ме корегирайте  спокойно.

Али bouquet  от последното изречение се притесних.Винаги има "приятел" , който се намесва  уж като доброжелател.Кой ли ще е актьора newsm78

Желая     ви много спокойна и интересна вечер Heart Eyes

# 530
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре, Heart Eyes аз не чета руските групи,не мога да предположа грешен превод е или измишльотини,но просто ми направи впечтление,че е съвсем различна информацията за този приятел.
Себи, Heart
Тъй като няма родове,нито в турския,нито в англ., си мисля,че може да става въпрос и за героинята на Елчин. Доколкото си спомням,те се познават от миналото. Възможно е да е и друга личност,разбира се.
Силно се надявам,че тук интригата и враговете ще са на друго ниво,полицейската история,загубата на семейството дава много възможности.
Иначе си напълно права,приятелят “доброжелател” е почти константно присъствие в турските сериали.
И аз имам само хубави впечатления от личността на Елчин от реала.

Хубаво би било,ако актрисата Назан Кесал също участва,харесвам я.

# 531

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ири  Heart Eyesза дългоочаквания тийзър bouquet
Страшно харесвам подобна тематика, с различни съдби и сериозни силни характери , че чакам сериала с нетърпение.

Ще видите ,че Елчин ще се окаже една от най - сработилите се във всичко партньорки на Киво.
Някак си усещатам , професионализма  им  ,еднаквото чувство и нужда да са различни във всяка роля.

Сега Елчин играе сериозна и драматична за сега роля и я харесвам с тази дължина на косата. Ще му мислим занапред Laughing
      Освен всичко , според мен е и с чувство за реалност и морал. Макар млада и красива , Башак  Hug може да бъде спокойна и се наслаждава на сериала.

Айренце Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Не само не съм ти ядосана , ами се срамувам от себе си.Причината е ,че се появявам сред вас епизодично и често губя нишката  , но ме корегирайте  спокойно.

Али bouquet  от последното изречение се притесних.Винаги има "приятел" , който се намесва  уж като доброжелател.Кой ли ще е актьора newsm78

Скрит текст:
радвам се, успокоих се Heart Eyes.....и хич да не ти пука, срамувала се.... тук не сме на изпит Naughty Joy Joy
според мен Кадир и Зейнеп се срещат в катастрофата, те са старите приятели един за друг....имаше инфо, че са били близки в миналото/севгилита Wink/....така мисля де....ще видим Peace

за Елчин!! Peace

Али Heart Eyes то това , което постнах беше превод на бълг. от ВК Wink
както и да е.......
иначе за другото съм съгласна Peace
аз обаче си мисля, че трябва да има повече възрастни актьори в каста....мисля, че не ни съобщиха всички Peace

# 532
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Ирка, разбрах до къде сте стигнали в ИО.
 Дала съм в аванс инфо за около за една седмица напред.
 Но е така, защото оригиналните серии са със "заглавие" и над два часа.
 Например този епизод, който върви сега, започва с раняването на Джесур
 и свършва след новогодишната нощ, когато го арестуват.

На Тасин избелиха - промениха образа във "втората част" и умира едва накрая.
 Самият актьор скоро го каза в интервю.
 А тези моменти, за които си писала, че искаш да ги видиш -
 двамата прегърнати и плачейки, са още далече.
 Има пак скок във времето, а Джесур е вече друг.
 Иначе за имението, където се снима сериала, имаше описание, на кого е,
 колко струва наема и ...
 AY винаги избират много красиви места за снимки на техните сериали,
 които остават после емблематични.
 За Сблъсък за сега показаха беседката и басейна.
 Орси, Себи, за партньорките на Къванч всеки реди своя си пъзел.
 Оня ден Берен каза, че няма такова нещо, че ще се снима с Къванч
 и днес пробват следващия.
 А за всяка следваща партньорка на Къванч, да ме прощават фенките им,
 но те си остават партньорки.
 Къванч е моторът в проектите и женските образи са на по-заден план.
 Алинна, Айра, Ирка, благодаря за новостите!!!
 И аз съм на мнение, че заради мипком е трея.
 И много се вълнувам кой ще бъде приятелят и противникът на Кадир.
 Тези образи ще са ми е по-интересни,
 отколкото любовните линии и триъгълници.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 19:02 от * Diva *

# 533

ДИВА Heart Eyes, аз много харесвам постовете ти newsm51 но умирам от страх  Wink да не напиша този път ДЪГА Wink Laughing
.
  Права си , всеки си реди собствения пъзел , та и аз моя. Няма лошо нали LaughingКолкото до МОТОРА ........май няма две мнения Party Party Party

Единствен е той Grinning

Много интересна , спокойна изпълнена с любов вечер момичета.Много ми е интересно с ВАС bouquet bouquet bouquet

# 534
# 535
# 536
   Страхотно ..Айре bouquet

Дива bouquet :

Май непрежението ще е на макс. Ще мине време.../серии/в които ще се установява кой е причина за катастрофата.
  Може би историята ще стане интересна още от съдебните зали.
 Очаквам вълнуващ съвременен сериал.Забравих ///и много успешен!!!

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 20:46 от sebilMM

# 537
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък - Teaser - Бг Субтитри - Високо Качество

# 538

Синан страшен си, Благодаря!! bouquet bouquet

точно това очаквах....... нещо много кратко Peace

Себи Hug Simple Smile
Дива Hug
Цитат
И много се вълнувам кой ще бъде приятелят и противникът на Кадир.
 Тези образи ще са ми е по-интересни,
 отколкото любовните линии и триъгълници.

Wink Peace

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 21:17 от Airra

# 539
  • AMS

Себи, благодаря ти!!!
 Айра, благодаря!!!
 Напрежение си е да чакаш фраг.
 Бях го забравила.
 Двата клипа имат малка разлика.
 Този, който сложих е на Show TV.
 Но от този, който ти си сложила, извадих първия кив.
 Катастрофата събира съдбата ни.
 Където и да ходиш, където и да бягаш,
 в края на краищата идва момента ...

Благодаря за превода на трея.
 Но тъй като съм извън обхват,
 моля да го сложите като текст,
 или качен на друг сайт, за да се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт