НПМГ - 3

• 68 907
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Моят син е в паралелка биология с химия и АЕ. Ще се радвам да се запозная с други родители на деца от тези две паралелки с биология Simple Smile Вече се присъединих към ФБ групата и ще ми бъде приятно да споделяме вълненията си.
Здравейте,
Моята дъщеря също е приета в паралелката с Биология, химия и АЕ. Ще ми е приятно да се запознаем и обменяме впечатления. Разбрахме, че първия срок ще сме следобед, втора смяна. Как ще пътувате до училището с метро или автобус?

# 421
  • Sofia
Моят син ще пътува с автобус от Студентски град .

# 422
  • София
За моя син транспортът ще е авт.88 и авт.69.

# 423
Моята дъщеря ще пътува само с метро. Доста далеч ще й бъде, ние сме в краен квартал на другия край на София. Единственият маршрут е с метро.

# 424
  • София
Аз прегледах приложенията за изчисляване на маршрут с градския транспорт и след като се оказа, че за да стига в 7.20 трябва да тръгва в 6.30 отказвам да ставам всяка сутрин в 6.00 и вместо това ще го карам сутрин за 15 мин. с кола. Половин час сън повече ми е жизнено необходим. Simple Smile Ще се прибира сам с автобусите. За следобедната смяна ще мислим като дойде.

# 425
  • София
Моят младеж пътува от единия край на София до другия, с метро. От 5 клас пътува, основното му училище е на няколко метра от НПМГ. Пътуват цели компании. Тяхната, от ОУ се запази и в НПМГ, с малки изключения, но пък имат нови попълнения. Моето дете не страда от пътуването, забавляват се. Прибират се по 1.5 ч, но не защото толкова време се движи метрото, а защото се мотаят, спират, говорят, влизат в магазини... Joy
В часовете, в които започват или свършват смените, около училището можете да видите на какви оживени групички се движат. Много симпатични деца! Heart Eyes
stanislavchen, ще ставаш няколко месеца, след това ще ви мине мерака, и на теб, и на детето. Отделно, подозирам, че за втората смяна ще ви откаже го прибирате от училище. Smirk

# 426
Моят завърши тази година. Пътуваше с метро от общежитието. Казвал е, че се събират постепенно ( на всяка спирка се качва по някой)  и докато стигнат до Баучър са сериозна група. Simple Smile

# 427
  • Русе/София
Има ли дете,което ще пътува от западните квартали?

# 428
  • София
Има- запад/югозапад, обаче Simple Smile
А откъде сте информирани коя паралелка ще е първа и коя втора смяна? Нещо съм пропуснала по сайта,май!

# 429
  • София
Той и сега си се прибира сам, но сутрин нямаше нищо против да го карам. Досега бяха в едно училище със сестра му и още едно съседче и ги карах трима. После сами си се прибират. Втора смяна вероятно ще си пътува изцяло самостоятелно.

# 430
Oхоооо, колко много химици има , браво, честито на успелите и на родителите/ издържали тръпките по време на класирания и подготовка/
Потвърждавам смените, моята е в паралелка Х Б АЕ и за почнаха със втора смяна. Пътува с метро 9 спирки. Първата смяна й бе доста трудно с ранното ставане, но няма как.
Смените ги публикуват септември, така че ще видим дали ще се запази графика. За мен беше странно, че една част от 8 клас са сутрин, другите след обяд, но явно има защо.

Не пиша често, но наминавам от време на време, така че ако имате въпроси, съм на линия:)

# 431
  • Sofia
https://npmg.org/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0% … 0%BD%D0%B8%D0%B5/
Аз от тук видях , коя паралелка каква смяна ще е . Предполагам , че ще е същото и тази година.

# 432
  • София
Не пиша често, но наминавам от време на време, така че ако имате въпроси, съм на линия:)
Благодаря!

# 433
  • у дома с любимите си хора
Моето дете ще живее в общежитието на спортното. Ще сменя две превозни средства до училището- трамвай и автобус.
Миналата неделя,прибирайки се от последното състезание за сезона, успяхме да разгледаме общежитието и да поговорим с портиера.Ще бъдат по две деца в стая със самостоятелна баня и тоалетна.Има столова с повече от прилични цени ( не зная дали ще успява да се вмести в часовете за хранене).Още при записването се запознах с друго дете от провинцията,което ще бъде в паралелката математика с английски.Родителите се уговорихме децата да са заедно в общежитието,тъй като ще са една смяна.

# 434
Има- запад/югозапад, обаче Simple Smile
А откъде сте информирани коя паралелка ще е първа и коя втора смяна? Нещо съм пропуснала по сайта,май!
Ние питахме за смените при самото записване и ни отговориха учителите , дето приемаха документи.

Има ли дете,което ще пътува от западните квартали?
Ние ще пътуваме от Овча купел, до НБУ и си търсим другарче за компания. Моля , ако някой е от Овча купел да ни се обади, да се запознаем и обсъдим вариантите за пътуване!

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 22:40 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт