Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 284
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Bristol
Kokona, за гребенчето Сън в лятна нощ е пуснала линка. А препарата го купувах от Boots. За сина взимах един на Boots, когато дойде време за щерката, вече ги бяха променили и взех нещо друго 🤔 но вече не си спомням какво. Слага се за няколко часа на главата и се мие, не седеше цяла нощ и пишеше, че уж и гнидите унищожавал.
За метода с пресата и електрическото гребенчето съм чувала добри отзиви, но лично не съм ползвала. Електрическо гребенче има и в Boots.

Отметнах си двете 12 часови смени в Cornwall 😊 Сега ако отменят трите ми нощни, ще съм много щастлива. За първи път в тимът, в който работих имаше и жена. Горе долу мой набор, колоездачка и скиорка. Добре си полафихме с нея 😂 🤣

# 226
На дъщеря ми гнидите бяха почти в основата на косъма до скалпа, отзад на тила и зад ушите. Не бих пробвала там с преса. Отделно, че тя беше малка тогава.

# 227
 Мери къде в Корнуел?

# 228
  • UK
С преса цялата коса ли се минава? Няма ли да изгорят😏

Merry да да видях ликовете и вече са в коша 😎 Благодаря ви много.
Това с чаено то дърво какво е, спрей профилактичен ли?
Ние още с бебешки шампоани мием коси, че ако случайно вземе, че влезе в очите да не вдигнем целия квартал на крак 😂

Аз нямам преса тук , но ето ми повод и да имаме 😂
А Лидл ще го заобикалям 😂 такива вкусотии дебнат от витрината, които веднага се лепят някъде 😂

# 229
  • Истински се вижда само със сърцето.
Понякога как се казваше вашата страница за мебелите или ако имате сайт вече?

# 230
  • Bristol
Мери къде в Корнуел?
Camborne, Redruth, Truro... В петък вечер отскочих до St. Ives, но времето беше ужасно Sad Но пък в много хубаво италианско ресторантче вечерях там Simple Smile

# 231
Понякога как се казваше вашата страница за мебелите или ако имате сайт вече?

https://www.facebook.com/ARYADesignUK/

# 232
Благодаря Памперс  bouquet мъжа ми ги намери междувременно Simple Smile

# 233
Мери къде в Корнуел?
Camborne, Redruth, Truro... В петък вечер отскочих до St. Ives, но времето беше ужасно Sad Но пък в много хубаво италианско ресторантче вечерях там Simple Smile

St Ives съм била само веднъж, много ми хареса тогава и ми се иска пак да отида. Имат някакъв хотел със спа, всички от региона тук ходят там. На нас ни е далеч за разходки, особено сега с децата. Ние сме в St Austell.

# 234
  • Bristol
Минала съм близо до вас значи, Ronka, по А30.
Предния път като бях в Cornwall успях да посетя St Michael's Mount и Land's end. Този път исках да видя The Lost Gardens of Heligan, но нямах късмет с времето Sad Винаги като ходя по работа някъде, гледам да го съчетая и с разходка из района. Иначе кога друг път ще отида до Cornwall, бая път си е от Бристол.
Аз там ходих преди почти 14 години, бях бременна с дъщерята, 10та седмица. Бяхме отседнали компания в една фермерска къща със сламен покрив. Беше късна есен и времето съответно не беше с нас, но успяхме да разгледаме тогава Eden project и Land's End. Както и видях St Michael's Mount от плажа, беше затворен тогава. Там опитах първия си scone с cornish cream, ягодово сладко и с английски чай с мляко 😁 От тогава ми се искаше да отида до островчето по пътеката, когато е отлива. Е, почти 14 години по-късно, осъществих това си желание Simple Smile На отиване бях с лодка, на връщане беше започнал отлива и джапах по пътеката. Но градината му беше затворена, отварят я за посетители само два дни в седмицата и то в работни дни. Та пак съм малко разочарована.

# 235
Ох, чета за въшките и само се почесвам. Момчетата хванаха преди 2 години. Аз имах важно събитие и исках да отида на фризьор за прическа, но и аз се почесвах и ме досрамя. Намазах се с нещо от Boots и ми падна боята. После се боядисах отново и повече не съм третирала. Незабравимо беше...

# 236
  • UK
Аз не съм имала въшки, но това не попречи на майка ми да ми отреже косата от дълга до кръста до къса до ушите и да ме мацоти превантивно, когато сестра ми хвана от детската градина. Оттогава ми е останала травма и не съм се подстригвала, освен 4-5 сантиметра на всеки шест месеца, които си подстригвам сама.

Опитвам се да намаля захарта до минимум, без да изпадам в крайности, просто не ям разни сладкиши и особено бонбони, сладки неща. Засега върви долу горе добре, както казах, без да изпадам в крайности, все има значение дали ще изям един бонбон или цял пакет. Аз съм от хората, които ако си забранят нещо, после само за това мислят и накрая се провалят, затова ако ми се яде нещо, просто ям по много, много малко, колкото да ми мине желанието. Като не ми е забранено, не се и сещам даже, една кутия бонбони си седи на масата цяла седмица, не ми трепва изобщо.

Снощи бях в Саутхамптън да гледам Wicked, беше невероятно, такова удоволствие. Аз си знаех, че на мен ще ми хареса, просто обожавам този мюзикъл, но и приятелят ми и майка му, с които ходих, бяха абсолюто очаровани, без да са фенове на мюзикъли. Пак ще го гледам, ако имам възможност, нищо че ми идва малко скъпо, абсолютно си заслужава. И колко им завиждам на тези хора, че това им е работата, а аз все още най обикновен хор не мога да си намеря да пея тук.

# 237
Здравейте
Може ли някой да ми каже след започване на работа в англия, изпращат ли се някакви писма до България от правителството (например техния нап, нои и пр.).

# 238
Здравейте
Може ли някой да ми каже след започване на работа в англия, изпращат ли се някакви писма до България от правителството (например техния нап, нои и пр.).

Не не се изпраща нищо.

# 239
Благодаря за отговора.
Да си кажа целия проблем. Трябваше да дам адрес, на който да ми пратят договора за работа. Дадох адреса, на който работя в момента, тъй като вкъщи ( на адреса ми по лк) няма кой да го получи.
Получавам договора и в него пише този адрес. Питам и казвам, че искам адреса по лк да е в договор. Те ми казват, че адресът на който изпращат трябва да е в договора. И сега съм притеснена. Не знам какво да правя. Евентуално мога да искам нов договор при пристигане. Някакви мисли?

Общи условия

Активация на акаунт