WIZZ AIR - 32

• 63 624
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • In transit
не са важни колелата, а размерите
освен това за отдавна купени билети дават багаж безплатно, така че да не се налага да доплащате, следете си мейла и резервацията
Объркването ми идва от там,че в приложението ми излиза,че имам право на един безплатен ръчен багаж(40/20/30,предполагам) и на един  (пак предполагам чекиран)  "10 кг.  багаж на колелца 8 евро" .Тези 8 евро са приспаднати от вече платения билет,т.е. не ги дължа...Но никъде не пише размера на този багаж 10 кг! Thinking
Ако сте с куфар и не сте платили приорити няма да може да го качите с вас на борда, а ще трябва да го чекирате безплатно.

# 181
Значи последно-до 1.11 имам право на 1 ръчен багаж 55/40/23, който трябва безплатно да чекирам, мога да си извадя от него малка дамска раничка (до 40/30/20) и да си я взема с мен, нали така? А ако сме взели места с допълнително място за крака, следват ли други блага?

P.s. На сайта на Wizz никъде не пише, че 55/40/23 е безплатен багаж? Единствено раничка 40/30/20 го дават такъв

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 12:18 от Anika_85

# 182
  • На ръба..
Колаген носи ли сте с вас, чудя се дали в ръчния да го сложа или в чекирания?

# 183
Здравейте, момичета! Извинявам се за безкрайно тъпия си въпрос, но не мога да направя резервация чрез сайта, без да букна и абонамент за Wizzair discount club. Сто пъти се връщах и чисто технически не мога и не мога да продължа напред, без стойността на това членство да се добави в междинната сума. За пръв път се случва да се боря като прасе с тикви. Имам се за технически грамотен човек, ама...Нарочно ли са го направили, на последна стъпка ли се маха или има някъде бутон, който не виждам...?

# 184
  • София (Възраждане)
Колан в ръчния е ок. Ако е на теб, карат винаги да го махнеш и пуснеш по лентата, но вероятно всеки вече знае това:v:

# 185
В момента могат да купят билети само хората, които имат членство. Пише го две страници по-назад.
Както и политиката за багажа. Не мога да разбера защо през три поста се обсъжда едно и също.

# 186
В момента могат да купят билети само хората, които имат членство. Пише го две страници по-назад.
Както и политиката за багажа. Не мога да разбера защо през три поста се обсъжда едно и също.
Благодаря за бързия отговор.
Може би хората, които редовно летят, четат темата. На мен ми е за сефте. Извинете.

# 187
  • Велико Търново
Здравейте,
от доста време не ми дава да резервирам полети от Букурещ. Има го като опция за начална точка, дава ми да го избера, но която и дестинация да избера, като натисна бутона за търсене и рс-то зацикля и до там. Пробвам от различни компютри и телефон, и все тая. Не мога да симулирам резервация, каквато и да е, от Букурещ.
Някой има ли информация да не би да са спрели за известно време полетите или пък друго да е?

# 188
  • София
Пробвай през друг браузър, аз нямам проблем при симулиране на покупка на билет от Букурещ.

# 189
Трябва да ходя да търся чанти/куфари, моля, кажете за багажа?

Виждам на сайта само това-без дати и други уговорки:

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 13:42 от Anika_85

# 190
  • София
А ако сме взели места с допълнително място за крака, следват ли други блага?
Не, но има негативи, защото повечето са до аварийни изходи. Няма седалка, под която можеш да си сложиш малката чантичка. Стюардесите ти я взимат и слагат където намерят място над седалките.  Grinning Същото важи и за дрехи и предмети, които биха те затруднили в аварийна ситуация. Трябва да знаеш и езика, който говори екипажът, за да те обучат как да отваряш аварийния изход. В Уиз обикновено знаят български, но в други компании изискват английски. Деца не могат да сядат. Не могат да се използват и удължители за колани.

За багажа - зависи кога пътуваш. Куфарчето с размери 55/40/23 е безплатно до края на месеца, но най-вероятно ще ти го вземат в багажното. След 1 ноември става платено, а безплатна е само малката чанта. Ако си купиш приорити имаш право и на двата багажа, независимо кога пътуваш - преди или след промените.

# 191
Благодаря, Таня!

# 192
ДОбре де, купих Септември билетите за дата 30.10-03.11, без багаж приорити и тн, но и на отиване и връщане мога да си нося куфар до 10кг и малка чанта наметка за тел и портмонето нали така?  Нещо малко се обърках

# 193
  • София
ДОбре де, купих Септември билетите за дата 30.10-03.11, без багаж приорити и тн, но и на отиване и връщане мога да си нося куфар до 10кг и малка чанта наметка за тел и портмонето нали така?  Нещо малко се обърках

Да. Промените не те засягат, защото си купила билетите отдавна. На отиване можеш да не чекираш куфара, но най-вероятно ще ти го вземат преди самолета. Ще ти позволят да извадиш ценностите си. На връщане трябва задължително да го чекираш и да продължиш само с малкия багаж, който не е чак толкова малък.

# 194
  • Велико Търново
Змия, благодаря! Сменям браузърите, не е от това. Или е от IP-то или е от профила ми. Но през няколко IP-та пробвам, все не става. А в профила не знам има ли изобщо някъде място за забрана. 

Общи условия

Активация на акаунт