WIZZ AIR - 32

• 63 611
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
За първи път ще пътувам с дете. Нямаме купени места и не сме се чекирали още , дали ще ни разделят? След чекиране ,дава възможност за закупуване на най скъпите места само? Нали така беше?

# 151
  • Sofia
Променят размерите с по 2см-от 42/32/25-40//30/20. Да не би Естил да са тяхна марка? Направиха точно по техен размер малкото куфарче, после го смениха, сега пак. Ние за всчко пътуване куфари ли ще купуваме?

# 152
Чудя се кога с всеки билет, ще започнат да продават и съответния размер чанта... За по-лесно!

# 153
  • In transit
Да това със смяната на размерите е най-досадното за мен. Всеки път си меря багажа и се чудя дали ще имам проблем на летището или ще мина нормално.

# 154
Баш  ще взема да купувам нова чанта всеки пут като си сменят размера
Взима се мека раница, която може да влезе във всяка рамка и толкова

# 155
Полета на 06.11. ми го дава с малка чанта, ще видим като тръгнем да се чекираме какво ще даде.

# 156
  • София
Полета на 06.11. ми го дава с малка чанта, ще видим като тръгнем да се чекираме какво ще даде.
Проверете си пак ! Ако е купен преди 01.10 трябва да са ви сложили служебно по 1 малък куфар до 10 кг, който ще трябва да чекирате.

# 157
Аз също имам промяна - добавено е приорити на човека с големия чекиран багаж, а на останалите трима пътници е добавен куфар от 10 кг.

# 158
  • Ваpна
Променят размерите с по 2см-от 42/32/25-40//30/20. Да не би Естил да са тяхна марка? Направиха точно по техен размер малкото куфарче, после го смениха, сега пак. Ние за всчко пътуване куфари ли ще купуваме?
Между другото, само ширината надхвърля с 2 см, (32 вместо разрешените 30см).

# 159
И при нас вече е добавен допълнителният багаж за на връщане

# 160
Аман от промени! Имам чувството, че с Райън еър гледат едни от други и се чудят какво още да измислят.
Ще пътуваме на 13.11, билетите са купени преди месец и половина. Трябваше да пътуваме само с ръчен багаж до 10 кг, мисля, че размерът беше 55/40/23. Сега пише, че сме щели сме да имаме безплатно чекиране, т.е. дали трябва да ходим на чекинга или направо на секюритито и на изхода ще ни вземат багажа? Забравих да кажа, че сме без приорити и ще пътуваме с раници. Впрочем, какви са тези размери от по-горния пост: 42 на нещо си, за пръв път чувам за тях, но не сме пътували с Уиз от почти две години.

# 161
  • Луната
Аман от промени! Имам чувството, че с Райън еър гледат едни от други и се чудят какво още да измислят.
Ще пътуваме на 13.11, билетите са купени преди месец и половина. Трябваше да пътуваме само с ръчен багаж до 10 кг, мисля, че размерът беше 55/40/23. Сега пише, че сме щели сме да имаме безплатно чекиране, т.е. дали трябва да ходим на чекинга или направо на секюритито и на изхода ще ни вземат багажа? Забравих да кажа, че сме без приорити и ще пътуваме с раници. Впрочем, какви са тези размери от по-горния пост: 42 на нещо си, за пръв път чувам за тях, но не сме пътували с Уиз от почти две години.

Измерете си раниците. Ако са с размери до 40х30х20 можете да ги вземете с вас на борда (ако това  е вашето желания). Минавате през секюрити контрола с тях. Имате право на 1 бр. ръчен багаж и може да нямате приорити. Ако е с по-голям размер т.е. до 10 кг и с размери 55х40х23 понеже сте направили резервацията преди 10.10.2018 можете да го чекирате безплатно (на чекин гишетата) и да имате още един брой  ръчен багаж с размери до 40х30х20 (не е необходимо да имате приорити). Вече за новозакупени билети ще важат новите правила за багаж за полети след 01.11.2018 г.

# 162
За първи път ще пътувам с дете. Нямаме купени места и не сме се чекирали още , дали ще ни разделят? След чекиране ,дава възможност за закупуване на най скъпите места само? Нали така беше?
От моя опит - детето до 12 години го слагат до 1 възрастен от същата резервация при автоматичното разпределение. Ако сте повече хора на една резервация могат да разделят хората, но винаги до всяко дете до 12 има някой възрастен от същата резервация .
Никога не съм купувала места или приорити - детето винаги е седяло до мен.
Били сме дори и 7 човека ( 5 + 2 деца) - разделиха ни на 3 групи в различни части на самолета и всяко дете си имаше някой от възрастните до него Simple Smile

# 163
Много благодаря , Silver Blade Flowers Hibiscus
От кога чакам ,някой да отговори...   Blush

# 164
Здравейте, имам закупен билет преди промените за ръчен багаж, полета ми е на 18.10.2018, та въпроса ми е важта ли старите правила и мога ли да ползвам куфар за ръчен багаж - 50-40-20см?

Общи условия

Активация на акаунт