WIZZ AIR - 32

• 63 627
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
до 1 ноември са старите правила

# 166
От 1 ноември са новите правила.

# 167
  • Луната
Здравейте, имам закупен билет преди промените за ръчен багаж, полета ми е на 18.10.2018, та въпроса ми е важта ли старите правила и мога ли да ползвам куфар за ръчен багаж - 50-40-20см?
Промените влизат в сила от 1.11.2018 г. До тогава си важат старите правила.
Можете да ползвате куфар за ръчен багаж с р-ри до 55х40х23 см

# 168
 Здравейте,имам въпрос към знаещите  Simple Smile. Имам промяна на полет за РИМ от Уиз ,която не ме устройва /ПРАЩАТ МЕ В БЕРГАМО ,А НЕ В РИМ ,заради ремонт на летището там/.Изпратих заявка за възстановяване на сумата ,като написах сметката на един от пътниците /тъй като плащането беше по банков път/. Изписва ми ,че има някаква грешка ,обадих се на техния кол център и обясних ситуацията , след доста консултации и сметка към техния телефон за 17 лв.ми казаха ,че било временно замразена транзакцията ,но вече нямало да има проблем и да проверяваме сметката.Но ми пращат пак мейли за промяна в полета и да избера опции за отказ или промяна .Трябва ли да получа отговор на мейла или не и къде да намеря техния имейл ,тъй като този ,който е в темата ми дава ,че е невалиден ? Скоро е полета и се притеснявам ,че ще изгоря с пет билета  Shocked Confused ooooh!

# 169
  • Burgas, Bulgaria
Zen, вие на кой телефон се обадихте?
Ето на този телефон се обадих аз преди време с подобен на вашия проблем и останах много доволна. Всичко се оправи:
Не импулсен телефон: 024928367 - София

# 170
Много благодаря,сега се обадих надявам се,че всичко ще е наред.Simple Smile)

# 171
  • Луната
Здравейте,имам въпрос към знаещите  Simple Smile. Имам промяна на полет за РИМ от Уиз ,която не ме устройва /ПРАЩАТ МЕ В БЕРГАМО ,А НЕ В РИМ ,заради ремонт на летището там/.Изпратих заявка за възстановяване на сумата ,като написах сметката на един от пътниците /тъй като плащането беше по банков път/. Изписва ми ,че има някаква грешка ,обадих се на техния кол център и обясних ситуацията , след доста консултации и сметка към техния телефон за 17 лв.ми казаха ,че било временно замразена транзакцията ,но вече нямало да има проблем и да проверяваме сметката.Но ми пращат пак мейли за промяна в полета и да избера опции за отказ или промяна .Трябва ли да получа отговор на мейла или не и къде да намеря техния имейл ,тъй като този ,който е в темата ми дава ,че е невалиден ? Скоро е полета и се притеснявам ,че ще изгоря с пет билета  Shocked Confused ooooh!
Мен също ме засегна тази промяна. Първия път използвайки линка и на мен ми даде грешка. Затова отново попълних формата и този път нямаше проблем. Имейл за това нямаше. Имейл получих няколко дни след това, че Връщането на сумата е обработено

# 172
Здравейте! Закупила съм билети за 3 ноември преди месеци,без чекиран багаж,защото разчитах на малка карета като ръчен...Сега си проверих резервацията в приложението и там пише,че имам право на 1 ръчен и ако искам ,да доплатят 8 евро за багаж на колела!?! Т.е. трябва да платя за карета,която е 50 см ?

# 173
не са важни колелата, а размерите
освен това за отдавна купени билети дават багаж безплатно, така че да не се налага да доплащате, следете си мейла и резервацията

# 174
  • Пловдив
Дали умишлено няма дати за полети от ноември нататък  Thinking Напр. Рим,Барселона...

# 175
  • София (Възраждане)
Потърси пак, аз виждам полети до Барселона през ноември.

# 176
За Рим през ноември ми го отмениха  от Уиз нещо с летището ...

# 177
  • Пловдив
За Рим през ноември ми го отмениха  от Уиз нещо с летището ...
ясно...а Раян на същото ли кацат?

# 178
  • София (Възраждане)
Не!

# 179
не са важни колелата, а размерите
освен това за отдавна купени билети дават багаж безплатно, така че да не се налага да доплащате, следете си мейла и резервацията
Объркването ми идва от там,че в приложението ми излиза,че имам право на един безплатен ръчен багаж(40/20/30,предполагам) и на един  (пак предполагам чекиран)  "10 кг.  багаж на колелца 8 евро" .Тези 8 евро са приспаднати от вече платения билет,т.е. не ги дължа...Но никъде не пише размера на този багаж 10 кг! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт