При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение

• 48 427
  • 671
  •   1
Отговори
# 105
Честито, Вълшебство! Точно снощи се чудех къде се покри! Живи и здрави да сте и да си по-свежа и уверена Kissing Heart

# 106
И аз да се отчета след днешния преглед. Мн се надявах, че доктора ще каже, че скоро ще се случат нещата, но не! Пак никакви контракций, даже бебето не е паднало мн надолу. Важното е, че е добре бебето, но каза доктора, че според него ще пренося. Термина ми е на 12 октомври- точно 10 дни остават. От раждалите мами има ли такива дето са били така? Да нямате никакви симптоми на наближаващо раждане и изведнъж да станат нещата? Качели не ми се ще да преносвам, защото ме е страх да не се налага да го предизвикват раждането със системи. 😞

# 107
Аз преносвах, имах 2 см разкритие с фантазия и никакви контракции. Издърпаха ми шийката, защото не беше центрирана и раждането тръгна или на следващия или на по-следващия ден. И имах такова раждане, че си пожелавам пак същото Simple Smile
Имат си начини лекинко да помогнат без система ако е писано да стане естествено раждане Wink
И аз днес бях на преглед, въпреки че ми спряха вчера вечерта контракциите и болките, така или иначе трябваше да ида за тонове. Всичко е наред, момата е вече много ниско долу (нормално за втора бременност), беше трудно да я измерят, но излезе 3300 гр, което не е изненада де. Не ме проверяваха за разкритие. Седя си на дупето и чакам Simple Smile Вече съм си приключила почти всички ангажименти, та съм много по-спокойна Simple Smile И кръвни изследвания ми пуснаха, Тотемата си е свършила работата и вече и хемоглобина е добре Simple Smile

# 108
  • Дубай
Здравейте! Честито на новопоявилите се бебчета и техните майки ,живи и здрави.
Вълшебство, тъкмо за теб си помислих докато влизах в форума радвам се,че всичко е приключило благополучно.
Ние сме добре с бебка в четвъртък сме на пробно мерене и теглене много лакома само дето колики ни мъчат.
За сметка на това аз тази сутрин колабирах докато ставах и сега мама ме сложи под карантина.Кръвното ми е паднало стабилизираха го ,искаха да ме приемат в болницата но реших,че вкъщи  ще се чувствам по добре и възстановя по-бързо.

# 109
  • София
Да пиша и тук Simple Smile Момичета днес след спешно секцио към 5 и нещо станах горда майка на малката Габриела Simple Smile 3260кг и 51 см.

# 110
  • Дубай
Кралева, честито и на двете Ви.Да е жива и здрава малката Габи!
А какво наложи спешно секцио

# 111
Kravaeva, честита радост 🎀 Да е жива и здрава малката Габи! Ти как си? Защо се стигна до секцио?

Ивве, много кофти това с припадъка, дано не се повтаря. Ще се радвам, ако се включат и други родили мами и да кажат как са. Да ни разсеят малко от нашите бремелински несгоди. Снощи отново се събудих към 5 сутринта със страшни болки в ръцете и изтръпване и не ми минаваше по никакъв начин. Направо почти се разревах от болка. Ставах 1000 пъти, нищо не помага. Чак когато станах в 8 и се раздвижих 20-30 минути ми мина болката. Изтръпването обаче си го имам и през деня. С миналата бременност май чак такива болки не съм имала, макар че пак ми изтръпваха ръцете. Още малко остава 🙏🏼

# 112
  • София
На кратко с изтекли води и разкртие 7см, което не се менеше за 2 часа и болките, който изтърпях помолих докторката вече да сме секцио. Надявам се не съм направила грешка и да съжелявам цял живот за това секцио...

# 113
Глупости, защо да съжаляваш? Добре, че поне са те послушали, че тук при нас освен ако не е планирано предварително или пък те (лекарите) да преценят, има жени, които се мъчат по 24 часа. Важното е, че всичко е наред.

# 114
Честито Kravaeva ,да ви е жива и здрава малката Габриела!..Бързо възстановяване!

# 115
# 116
Здравейте, бъдещи мами!
 Аз съм нова в темата и също като вас с трепет очаквам появата на своето бебче този месец.Пожелавам на всички, които все още не са родили много леко раждане и едно много здраво бебче.Бъдете благословени!!!

# 117
Не намирам чувалче за коша за кола, което да е с пух / вълна вътре и да има дупки за коланите. Някой с инфо?

# 118
Здравейте, момичета, да се отчета и тук - на 02.10 се роди и нашият Борис - 3210гр, 50см. 😇
Накратко да разкажа за раждането - мина бързо и леко. Бях се разбрала с лекаря си да отида до болницата в понеделник вечерта само за тонове, защото той беше нощна смяна - е отивам аз в 21ч за тонове и се оказва, че съм с 5см разкритие и имах контракции без болка. Приеха ме и в 22ч ме вкараха в родилна зала, хубави и безболезнени контракции в 23ч вече бях със 7см и за всеки случай, за да се подсигурим за финалния етап ми сложиха епидурална упойка. Говорим си и се семеем с лекаря и още две акушерки и неусетно стана 1:20 и започнах да усещам напъни - пълно разкритие и в 1:38 бебчо се роди.. е не ми се размина епизотомията, но всичко мина много добре 😊
Пожелавам на всички мами леко раждане и бързо възстановяване 🍀

# 119
Днес 03.10 в 4:20 сутринта се роди нашето момче Мартин тежи 2800 грама и е 49 см. Раждането ми започна в 21:00 с изтичане на водите и дойдох в болницата в 22:00 без разкритие. До 2 часа стигнах 7см и от там адски мъки. Честно казано много си ме боля, бях без упойка и на пълно разкритие бебето не беше слязло. Акушерката обаче много ми помогна и излезе с малко напъни. Имам няколко вътрешни шева, които яко ми опъват и не мога да си седна на дупето спокойно. Малкия обаче ми помогна да забравя всичко, за сега нямам кърма но ще се мъчим да стои на гърдаи дано дойде скоро. А иначе бебчо подрани с 16 дни.

Пожелавам леко раждане на всички!

Общи условия

Активация на акаунт