Отговори
# 495
  • Sofia
Да ви кажа нещо за мен. Като бях бременна с второто дете много се ядосвах на жените, които раждат секцио по желание. Да ме пита някой защо, аджеба, се вра там, където не ми е работата ... Бебето се обърна късно и за малко да е секцио. А после се оказа, че трябва да се оперирам от херния. Та като така плюх жените си получих и аз коремната операция. Но пък тогава разбрах едно - възстановяването от операция е по-гадно от естествено раждане. Но!!! Има и проблемни естествени раждания, след които възстановяването също е ужасно.
Та май важното е всичко да е наред, да са здрави и майките, и бебетата. Simple Smile

Аз не съм страстен привърженик на естественото, но съм минала и през двете раждания и мага да кажа, че възстановяването и болките след операцията не са за подценяване. Да не говорим за дългосрочните поражения и минусите за бебето. Именно, хората са го измислили секциото, не природата.

# 496
Аз бях твърд привърженик на естественото раждане, но като че ли вече не съм така категорична. Около мен в последните 2-3 години родиха доста познати и приятелки и по единия, и по другия начин и от двата начина имам примери с дълго и болезнено възстановяване и обратното. Т.е. всичко е доста индивидуално....

# 497
Аз бях на преглед днес. Споделих за за духа, който ме мъчи. И ме праща на кардиолог за всеки случай. Бебето тежи 1620, 31 седмица.

# 498
Момичета, събирам идеи за заглавие на следващата ни тема, които ще се появят в анкета, след като стигнем 45 страници.
Също, ако някоя от Вас мами, желае да създаде новата тема и да дооформи първа страница, добавяйки нови свежи неща, с удоволствие бих преотстъпила администрирането.
Май не съм дала шанс до сега, ако има желаеща мама да го направи Simple Smile.

# 499
Здравейте момичета, изброените физически симптоми ги имам и аз, сънят ми е неспокоен и се въртя като прасенце ту наляво, ту надясно, просто усещам болки в краката и в таза. А по отношение на емоционалното ви състояние как се чувствате? Напоследък някакви страхове ме обземат, гледам да ги игнорирам, но понякога са по-силни. Тъй като ми е първо дете се чувствам доста неуверена, във връзка с това което ме очаква. Исках да ви споделя, че мъжа ми трудно ме разбира. Сладки сънища и спокойна вечер! 🌼🌻😚🤗

# 500
Здравейте момичета, изброените физически симптоми ги имам и аз, сънят ми е неспокоен и се въртя като прасенце ту наляво, ту надясно, просто усещам болки в краката и в таза. А по отношение на емоционалното ви състояние как се чувствате? Напоследък някакви страхове ме обземат, гледам да ги игнорирам, но понякога са по-силни. Тъй като ми е първо дете се чувствам доста неуверена, във връзка с това което ме очаква. Исках да ви споделя, че мъжа ми трудно ме разбира. Сладки сънища и спокойна вечер! 🌼🌻😚🤗
О, мила, не е до първо дете. На мен ми е трето. До емоционалност е. Ще се оправиш!

# 501
Ужасно лесно се разстройвам. Плача за най-малкото и всякаква лоши сценарий ми се въртят в главата. Второ дете ми. С първата ми бременност бях също толкова емоционална. Вчера сглабяхме креватчето и първо плаках от щастие, после се разсърдих на ММ за някаква глупост. Виках малко и пак плаках Grinning Днес пак имаше подобен сценарий. Горе долу веднъж в месеца излизам от строя за няколко дни и после се оправям.

# 502
Тъй като ми е първо дете се чувствам доста неуверена, във връзка с това което ме очаква. Исках да ви споделя, че мъжа ми трудно ме разбира. Сладки сънища и спокойна вечер! 🌼🌻😚🤗
О, мила, не е до първо дете. На мен ми е трето. До емоционалност е. Ще се оправиш!

Мдам, потвърждавам. Освен това опитът си казва думата, като знаеш колко много неща могат да се объркат - паниката е пълна. Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес съм по-добре. Спах снощи с възглавница между краката, облекчава доста кръста и ако имате болки в таза.

За секциото - който както иска да си ражда, само мен да не ме режат, моля... Sunglasses

Тази седмица ще накарам децата да си напишат писмата за Коледа и ще използвам случая да си направя поръчки от Мадъркеър и Некст за бебчо. Реших един комплект бодита и пижамки 50 размер, всичко останало размер 1-3 месеца. Надявах се да намеря някакви сладурски дрешки за изписването тук на живо, но нещо не ми се получава.

# 503
И на мен ми се менят настроенията много,  но повече ме притеснява, че взе да ме обхваща страх от предстоящето.  Не толкова раждане, гледане на бебе и т.н., а от промяната в живота ни като цяло. От това дали ще справим да отгледаме и възпитаме добър и стойностен човек... малко философски, малко далече във времето, но ме обхващат такива мисли.

# 504
Благодаря ти за подкрепата, да аз съм страшно емоционален и вечно мислещ човек, а сега е малко по-сложно. А така ми се иска просто да се успокоя и да не го мисля толкова. 🌷😚

# 505
Ех, че много сте изписали. Аз с термин края на януари чак се плаша като чета колко се оплаквате.моят корем расте, трудно взимам стълби и баири и нямам въздух, но си спя доста добре, че днес и следобед спах. Спорта много ми помага. Дните, в които съм активна ми е значително по-добре.
Мъжът ми е в супер настроение от както не работя. Ходи щастлив, осъзна, че скоро ще има бебе само говори как той ще си го гледа...
Психически съм добре спокойна съм и доста уравновесена като никога. Мисля го раждането как ще е естествено, но до там.

# 506
Емоционално и аз съм Разклатена. За разлика от сълзливата и блага първа бременност, сега ме избива на скандали предимно Close😂 ама не е като да са безпричинни, де Nerd

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 00:53 от Maria_Mia

# 507
Ох момичета стискайте ми палци получих аритмия и ме приеха в болница с бебето всичко е на ред но аз много се притеснявам 😣

# 508
Емоционално и аз съм Разклатена. За разлика от сълзливата и блага първа бременност, сега ме избива на скандали предимно ама не е като да са безпричинни, де Nerd
Да ти кажа и аз съм така, но както казваш не като без причина.

Тия дни се чувствам добре само където ме мори за сладко, огладнявам през нощта и постоянно сънувам как се храня или си похапвам тортички, пастички абе всякакви благинки  които на живо ми са ограничени. 😁😁Имам 21 дни до преглед, сега не би ли трябвало да са по чести аз влизам в 8 месец на 12.11.
Ох момичета стискайте ми палци получих аритмия и ме приеха в болница с бебето всичко е на ред но аз много се притеснявам 😣
Стискаме палци всичко ще е наред, и с теб не се притеснявай гледай да си спокойна. 😘

# 509
Поли, стискаме! Всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт