Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 211
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Точно така е Майче. Както видяхме от Зорница неможе да се кара само на близалки и бонбони.
Доцента освен жена не виждам какво друго ще го дръпне. Или просто ще стигне дъното и сам ще се изтласка.

# 421
Мелани, айде да разнообразим малко и да е нещо друго, а не обичайното. Grinning Могат да пробват с приятели/колеги/някаква кауза, заради която си струва да се бори/професията му.

# 422
  • София
Според мен между доцента и Христо ще се зароди добро приятелство. Ще си помогнат взаимно.
Понякога, за да спреш да се вглеждаш прекалено много в собствените си проблеми е необходимо да се съсредоточиш и да се бориш за някой друг. Мисля, че Банков ще започне да понага на Христо, а защо не и на Кая и това ще му даде тласък да излезе от дупката, в която се намира.

Москита ме е изпреварила Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 15:12 от rosita_ta

# 423
Харесва ми тази идея. Не е случайно това сближаване с Кая.
Интересно ми е дали в крайна сметка ще осъзнае какво причини на Зорито. И дали в един момент ще започне да мисли и за другите.

# 424
Мел, аз мисля, че той много добре осъзнаваше още когато се разделяха и думите му на летището доста ясно го показаха. Иначе за мен историята Банков-Зорница-Марио почти се разплете и всеки е наясно какво се случва, като за финал, според мен трябва да минем през няколко думи между първите двама. На мнение съм, че думите на Банков към Кая, че има нужда някой да го кара да се чувства жив, но това не е тя, не са случайни и в някакъв момент той ще си спомни за Зорница, ще я потърси и там вече окончателно ще се затвори тази сюжетна линия.

Иначе вярвам, че към края на сезона Банков ще стане по-човечен, но има много път да извърви дотам. Кая може да му помогне много, ако остане приятел. Евентуална любовна връзка между тях според мен би била пагубна за Кая и безплодна за Банков.

# 425
  • Разпиляна във въображението
Това с подпитването на Кръстева за секса ми бе също толкова тъпо колкото и онзи преглед при Петър. Гледахме с дъщерите и се опитах да понадвикам телевизора.

# 426
Определено и аз си мисля, че тепърва Банков ще затисне Огнянова в някой ъгъл. И тези погледи в последния епизод за мен показаха че той се присети, че тя го кара да се чувства жив
А това с Кръстева за мен беше много пресилено. Ужас лекаря на децата ми да ми задава такъв въпрос. За съжаление в България има доста арогантни лекари особенно гинеколози но тук говорим за детски лекар. Сега като сме в чужбина и заведа някое от децата разговор лекаря води основно с тях.

# 427
  • София
Много интересен феномен.
В тази тема феновете на Банков не искаме да има нищо общо с Огнянова, но фенките на Огнянова държат той да я затисне.
И защо, най вероятно, за да може да го ошамари, аз друго не виждам какво може да стане.
А той вече достатъчно шамари получи, а да не се вре там.

# 428
  • София
Просто чакат момент отново да възвеличаят голямата любов между Марио и Огнянова. Mr. Green

# 429
Shatzi, изобщо не държа. Ако работят на различни етажи, няма да им се разсърдя въобще. Но между това какво искам аз и какво смятам, че ще се случи има разлика, нали така Simple Smile.
Наскоро гледах първи епизод отново. Изключително дълго и напоително ни даваха как Банков страда за Зорница. Просто не вярвам, че ще минем без един разговор между двамата.

The only one, нали стоим кротко и гледаме да не ви нарушаваме фъншуя, за какво се заяждаш сега?

# 430
Много интересен феномен.
Мине се не мине време и се намира някой да се заяде с феновете на Марио и Зорница.

# 431
Москита, мисля, че всичко между Банков и Зорница вече се изясни. Не виждам за какво да си казват някакви финални думи, какво има да затварят.

# 432
  • София
И аз мисля, че няма за какво да говорят Банков и Огнянова, освен професионално.
Личните им отношения отдавна приключиха.

# 433
Приятелство между Банков и Христо не знам кога ще се развие, предвид това, че щели да бъдат в конфликт в даден момент. За сега най-близък до Карагьозов е Кая.

Не е от особено значение за мен дали нещо или някой ще измъкне Банков от дупката, в която е в момента, важното е да е по-бързо.

# 434
Москита, мисля, че всичко между Банков и Зорница вече се изясни. Не виждам за какво да си казват някакви финални думи, какво има да затварят.
Съгласна съм! Аз съм от тия фенове на Зорница, които смятат, че Банков  няма какво да търси при нея вече.

Общи условия

Активация на акаунт