Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 207
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Изразих мнение, какво очаквам да се случи, а не какво искам. От нейна гледа точка знам, че всичко е приключило за него не съм сигурна.

# 436
Аз точно с обратното впечатление останах.

На мнение съм, че при такава раздяла винаги ти остава нещо към този човек и те стяга за гърлото при срещата му.
Но до там.
Мисля, че всичко се изясни.
Не вярвам и не искам да развиват драми в тази посока.

# 437
  • София
Хайде почна с тирадата на Цонев,  ама не е вярно, че ако нямаш здравни осигуровки, ще те приемат в спешното.
Колко клошари измряха.

# 438
Има го и това за съжаление. Но принципно би трябвало на всеки да оказват спешна помощ.
Колко от мургавите лежат по болниците за щяло и нещяло.

Христо бил кандидат за лекар на годината и никой нищо не е чувал за него?

# 439
  • София
Странно, то Карагьозов не е като Иванов, как не се знае.

# 440
Ванилия точно това щях да пиша. Изобщо не са го измислили  това. Ако е такъв добър лекар, със сигурност трябва да го познават колегите му.

П.С. Владо е много готин като лекар Wink

# 441
Май този епизод се очертава ретроспекция на живота на Христо.

А това, че никой нищо не е чул, разбрал и разпознал.................но комент Grinning

# 442
Да, бе, те го изкараха като рок звезда, а сега е някакъв абсолютен анонимник.

# 443
Още повече, че болницата, където е работил е доста известна.
Очевидно е бил любимец на всички, не ми се вярва никой да не е надигнал да го защити.

# 444
А жена му да го е зарязала заради това? Хм...

# 445
  • Разпиляна във въображението
Пропуснах половината тирада на Цонев. Монолог изпълнен с ширещите се мнения на хората за здравеопазването. Как не пусна една сълза бе, Цонев?

Това с номинацията наистина е голяма тъпня. Това да не е местен конкурс в забита болница? Още повече, че фамилията му наистина е специфична, писано е за него във вестник. Поне да бе с фалшива самоличност, а то. Съпругата му кара скъпа кола, а се заяжда за няколко месечни издръжки. Той наистина е задължен да ги плаща и трябва, но като ги гледам не е като да е бил редови лекар в ДКЦ. Много ми фалшивее историята му. Не са я намислили както трябва.

Ама много готин Карамазов.

# 446
  • Ню Йорк
А жена му да го е зарязала заради това? Хм...

Това и мен ме потресе, аман от такива жени.

Иначе не е странно, а направо е в сферата на фантастиката как никой не го познава. В нашата малка държава всеки познава всеки, а той известен лекар, номиниран за най-престожната награда в сферата, но никой не го е виждал и чувал, с никой не се е засякъл в университета, на стажа, на специализацията  newsm78

# 447
  • София
А жена му какъв е крокодил и с тези зъби, брррр
Той неслучайно й се дърпаше Grinning
Ужасна двойка са и недостоверна.

# 448
  • Ню Йорк
Леле, хлапето няма да каже, че брат му е станал и припаднал и той излиза виновен.

# 449
Майката на момичето ми е една от най-големите неприятните актриси..

Общи условия

Активация на акаунт