VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 433
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И който не живее в България или не е от София, да ви кажа, че БИАД и Син Сити докато съществуваше са най мутренските чалгаджийски заведения. 

# 166
О, Моралка, грешиш. Мира има много богат речник. От нея научих, че мъжът, който бие тъпана е тъпанар, а жената - тъпанарка JoyJoyJoy

Дааа ,гледах я преди години , нещо се опитваше да говори за паркур и нарече младежа ,който го практикува " паркурец " ...

# 167
  • София
Да, гледаме един спектакъл, шоу, предварително поставена драма от сценаристи и продуценти. Дали обаче те са избрали да е толкова хард, може би донякъде, но си вкараха як автогол. Не един, а много повече. Сигурна съм, че не са очаквали точно такъв развой. На Кулагин са му дали роля и той е изпълнил задачата си, както каза в изповедалнята. Друго не знам дали ще запомня, но диалогът на живо между него и Брадъра  за мен е незабравим. Брадърът не видял, не чул... тогава загуби ума и дума. На живо!

Интересно ми е много, в понеделник как ще се измъкне от капана, който сам си сложи  newsm12

# 168
Делта, няма нужда да се коментира дали Кулагин е Вип или не, защото в къщата никой не е. Дори и Ваня и Ева не са кой знае какви Випове, а са просто един продукт на соц културата. И тъпото интервю на Мира с Ева, в което с прикрито доволство и фалшиво състрадание й задаваше толкова въпроси за Гого, беше също толкова грозно, колкото и намесата на Кулагин в живота на другите.

# 169
Делта, няма нужда да се коментира дали Кулагин е Вип или не, защото в къщата никой не е. Дори и Ваня и Ева не са кой знае какви Випове, а са просто един продукт на соц културата. И тъпото интервю на Мира с Ева, в което с прикрито доволство и фалшиво състрадание й задаваше толкова въпроси за Гого, беше също толкова грозно, колкото и намесата на Кулагин в живота на другите.

Ваня и Ева били продукт на соцкултура?
А К. на коя култура е продукт?

Всеки исторически момент си има своята култура и това не я прави "некултура". Дай сега, понеже Римската империя се е разпаднала с гръм и трясък, да обезценим всичките й културни постижения, понеже разбирате ли, тогава е имало кървави боеве с гладиатори примерно.

Ваня и Ева са представители на група, която ако беше в САЩ, сега щеше да е от ранга на Fleetwood mac, Mamas&Papas и пр. За България Тониките бяха СУПЕРЗВЕЗДИ. И това, че са остарели, не ги прави по-малко звезди. Споко и ти ще остарееш. Дано да успееш да оставиш след себе си културно наследство подобно на това на Тоника и СВ и фамилия, чиито песни са евъргрийни за всички времена в България.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 09:55 от DeltaAzimut

# 170
  • Ню Йорк
Скрит текст:

Значи, някой като се пошегува с някого, веднага трябва да му се отвръща, така ли? Не се учудвайте тогава на съдбата на Кулагин - той не просто се шегувкаше със съквартирантите, а директно си ги обиждаше (до сега). Не признаваше личното пространство на никого, като доберман като захапеше, не пускаше. Няма как това да продължава вечно - след като виждаш, че хората не те харесват, ами оттегли се и си ближи раните. Намери си другарче, да не си сам. Но К. и на това не е способен - единственото си другарче Рози прогони под предлог, че й прави услуга, а Ваня, която му протегна ръка, също разкара най-демонстративно без да си даде сметка, че тя може да е всякаква, но остана да поговори с него като човек. Явно К. от добро не разбира. Тогава следва Ботевата методика във ВБ вариант - добрият - добро, лошият - с топка по главата. Mask
Аз си мисля, че дори Кулагин да не се държеше по този начин, някои съквартиранти щяха да имат същото отношение към него. Според мен Петко и Атанас си бяха преднамерени към него още от самото начало, най-вероятно, заради външния му вид и маниерите му. Сигурно са хомофоби, не знам.
Със сигурнст много щеше да му се шушука зад гърба, а така той им дава възможност да му го кажат в очите.

Проблемът на К. е, че тръгна с голямата кошница. Реши, че веднага всички ще ги закопае и ще им покаже къде зимуват раците - ама това добри, лоши хора, нещо така да направи опит да ги опознае, нц, не, той е великият К. и всички трябва с него да се съобразяват.
Аз също не харесвам някои хора от къщата, но всеки от тях си има добри страни и ако човек има подход, би могъл да си направи престоят там весел и приятен. Че и да спечели играта.
К., обаче, е доказателство за една хубава българска поговорка - един път стомна за вода, втори път стомна за вода, на третия - стомната се счупила. На хората вътре им писнА от неговото величие и решиха да го поприземят. Щото много нависоко беше фръкнал, но без да има крила (разбирай без покритие).

Так де. Влезе кульо и започна да ги обижда от вратата, да ги тормози психически, да ги напада неоснователно, а дума не бяха казали срещу него. Тук във форума никой не се възмути, че ги тормози.
Сега те му отвърнаха със същото отношение и....о чудо, не били прави. Брех, да му се не види. Той трябва да е привилегирован ли? По какъв повод? Защото е гей? Защото не е гей? Защото е простак? Защото е хейтър?

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 19:37 от Галактическа принцеса

# 171
И който не живее в България или не е от София, да ви кажа, че БИАД и Син Сити докато съществуваше са най мутренските чалгаджийски заведения. 

чалга и мутра , ей това ми звучи гейско/педерастко/просташко ...
а като чуя мъж да си припява някоя чалга песничка ми е мега противно

# 172
Знам, че ще остарея, мерси, че ми го напомни. Не се чувствам длъжна да оставям каквото и да е било наследство обаче. Не мога да си представя истински Вип да е опрял до участие в такова предаване. Не ми се разтягат локуми сега за всички звезди изфабрикувани в миналото. То само като се погледне що са хора са... И не говоря само за Тоника, ами за всички, които досега са участвали. А Кулагин е продукт на същата култура на която и Папи Ханс.

# 173
  • Бургас
Аз от музика не разбирам / имам предвид, че съм слушател, а не капацитет /. Израснала съм с песните на Тоника и много ги харесвах. Но съм убедена, че е имало и други талантливи изпълнители, които не се били удобни и по тази причина не са станали известни дори и в рамките на България.
Но последният пост на Delta ме изправи пред въпроса - дали в САЩ на Лора и Насето някой би гледал като на певци? Да, знам за Milli Vanilli, но ако може някой по-разбиращ да ми отговори само въз основа на това, което показват като можене.Питам, защото започнах да се притеснявам, че съм се заразила от някой пишещи в темата и проявявам прекалена пристрастност .

# 174
  • София
На Лора и Насето, няма как да се обърне внимание. Там такива с лопата да ги ринеш.
Биха обърнали внимание предполагам на един Азис, не му понясам песните, но този има глас.

# 175
 Гласът на Ваня Костова е неповторим и уникален, в смисъл че е много специфичен. Тя определено е много талантлива в своята област и има хитове, които всеки познава. За разлика от други певици като Рангелова, Буюклиева, Христова и т.н., които всеки познава като име, но не може да се сети или да запее повече от една-две техни песни. Действително Ваня Костова е участничката с най-много популярност и заслуги в къщата. И Ева отчасти, макар че тя не изпъква певчески като Костова.

# 176
  • Бургас
Ама тука са ВИП!!!

# 177
ВИП е този човек, който е отказал на Биг Брадър. В това предаване ВИП значи - Всички Искат Пари. Единствено Кулагин си играе играта, останалите си помислиха, че са богоизбрани и започнаха да показват колко са по-по-най.

# 178
Все още ли се продават профили в сайта?
'щото нещо в темата много се закучи
за един преател питувам

# 179
  • София
Никой не оспорва таланта на Ваня Костова, но като човек е за мен "гола вода"
"Добринка" ли беше  Joy

Общи условия

Активация на акаунт