VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 445
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 180
Никой не оспорва таланта на Ваня Костова, но като човек е за мен "гола вода"
"Добринка" ли беше  Joy

Е, има нещо старомодно в нея, напомня ми за старите българки, на които "Трай, мълчи" им е житейското мото, но е добър човек, поне така изглежда. С какво пък толкова дразни, не мога да разбера.

# 181
Скрит текст:

Значи, някой като се пошегува с някого, веднага трябва да му се отвръща, така ли? Не се учудвайте тогава на съдбата на Кулагин - той не просто се шегувкаше със съквартирантите, а директно си ги обиждаше (до сега). Не признаваше личното пространство на никого, като доберман като захапеше, не пускаше. Няма как това да продължава вечно - след като виждаш, че хората не те харесват, ами оттегли се и си ближи раните. Намери си другарче, да не си сам. Но К. и на това не е способен - единственото си другарче Рози прогони под предлог, че й прави услуга, а Ваня, която му протегна ръка, също разкара най-демонстративно без да си даде сметка, че тя може да е всякаква, но остана да поговори с него като човек. Явно К. от добро не разбира. Тогава следва Ботевата методика във ВБ вариант - добрият - добро, лошият - с топка по главата. Mask
Аз си мисля, че дори Кулагин да не се държеше по този начин, някои съквартиранти щяха да имат същото отношение към него. Според мен Петко и Атанас си бяха преднамерени към него още от самото начало, най-вероятно, заради външния му вид и маниерите му. Сигурно са хомофоби, не знам.
Със сигурнст много щеше да му се шушука зад гърба, а така той им дава възможност да му го кажат в очите.
Проблемът на К. е, че тръгна с голямата кошница. Реши, че веднага всички ще ги закопае и ще им покаже къде зимуват раците - ама това добри, лоши хора, нещо така да направи опит да ги опознае, нц, не, той е великият К. и всички трябва с него да се съобразяват.
Аз също не харесвам някои хора от къщата, но всеки от тях си има добри страни и ако човек има подход, би могъл да си направи престоят там весел и приятен. Че и да спечели играта.
К., обаче, е доказателство за една хубава българска поговорка - един път стомна за вода, втори път стомна за вода, на третия - стомната се счупила. На хората вътре им писнА от неговото величие и решиха да го поприземят. Щото много нависоко беше фръкнал, но без да има крила (разбирай без покритие).
[/spoiler]

Так де. Влезе кульо и започна да ги обижда от вратата, да ги тормоз психически, да ги напада неоснователно, а дума не бяха казали срещу него. Тук във форума никой не се възмути, че ги тормози.
Сега те му отвърнаха със същото отношение и....о чудо, не били прави. Брех, да му се не види. Той трябва да е привилегирован ли? По какъв повод? Защото е гей? Защото не е гей? Защото е простак? Защото е хейтър?
Грешиш, имаше възмутени тук от грубостите на Кулагин, аз и сега се чувствам омерзена и не го харесвам.  Проблемът е, че не тръгнаха да му отвръщат със същото (според мен изобщо не трябваше да го отразяват), а го нападнаха физически. Няма оправдание за подобни действия. Особено в група.

# 182
  • София
Ваня Костова я приех много добре в началото. Респект.
Обаче, после. Не може от устата ти да излиза "педер..ат", да наричащ жена с какви ли не епитети, визирам Божка и изведнъж с библията в ръка да се правиш на херувим.
И никакво майчино чувство да не се събуди и да нариташ човек.
Хайде,де

# 183
"Добринка" ли беше  Joy

Е, има нещо старомодно в нея, напомня ми за старите българки, на които "Трай, мълчи" им е житейското мото, но е добър човек, поне така изглежда. С какво пък толкова дразни, не мога да разбера.
Не ми напомня за старите българки с нейното ''Трай, мълчи...'', защото самата тя не мълчи. Явно си мисли, че отвън изглежда много благородно и мъдро да дава акъл на младото поколение, което реагира импулсивно.

# 184
Гледам в страницата във фейса върви гласуване, засега тримата глупаци заедно не събират толкова вот, колкото Кулагин сам.

Скрит текст:
Тук има двама потребителя, които на живот и смърт се борят срещу Кулагин, още не мога да разбера защо. Сякаш се борят за плакета. Сигурно си мислят, че като повторят бла-бла-бла хиляда пъти и накрая ще вземат да си повярват. И са изключително досадни, обаче не се усещат.

# 185

Просто е скучна, освен може би за пенсионерите, ако има такива в аудиторията на ББ.

Прави впечатление, че е лицемерна, уж е много набожна, а не е смирена и използва думи като "педеруга", "животно". Редовно се сърди за нещо, обижда се от най-малкото. Постоянно за нещо тъжи.
Просто е натоварваща.

Като + мога да намеря това, че явно защитава жените, беше тръгнала да закриля Нора, в конфликти се опитва да успокои и другата страна. Но в случая на Кулагин го прави от чисто лицемерие.

Просто не е в час жената, ама не е виновна, по-възрастна е все пак.
За нея и за Ева много важи, че не е късно да станеш за резил.

# 186
  • Испания
"Добринка" ли беше  Joy

Да, Добринка Костова. За разлика от другата Добринка - Мил/р/инка Добрева.

# 187
Отдавна ми се иска да разбера, добре ли се плаща за писане на коментари... Защото, ако се изкарва добра заплата - примерно едни 1000 лв, само за висене пред компютъра, може да се навия... Не с този профил - той е с името ми и пиша искрени мнения, но при добра оферта, ще си направя друг... Ще го нарека "Воин на Светлината", или нещо подобно...

# 188
Ваня Костова я приех много добре в началото. Респект.
Обаче, после. Не може от устата ти да излиза "педер..ат", да наричащ жена с какви ли не епитети, визирам Божка и изведнъж с библията в ръка да се правиш на херувим.
И никакво майчино чувство да не се събуди и да нариташ човек.
Хайде,де

Кого е наритала? Това май съм го пропуснала или не се сещам в момента. Думите педераст и педерастия са книжовни думи, не виждам нищо забранено в употребата им. Относно Божана Ваня е съвсем права в позицията си на тотално неприемане. Аз бих била и по-рязка с Божана, която е крайно антипатична и буйна.

# 189
Къде мога да видя промото за утре?

# 190
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Скрит текст:

Значи, някой като се пошегува с някого, веднага трябва да му се отвръща, така ли? Не се учудвайте тогава на съдбата на Кулагин - той не просто се шегувкаше със съквартирантите, а директно си ги обиждаше (до сега). Не признаваше личното пространство на никого, като доберман като захапеше, не пускаше. Няма как това да продължава вечно - след като виждаш, че хората не те харесват, ами оттегли се и си ближи раните. Намери си другарче, да не си сам. Но К. и на това не е способен - единственото си другарче Рози прогони под предлог, че й прави услуга, а Ваня, която му протегна ръка, също разкара най-демонстративно без да си даде сметка, че тя може да е всякаква, но остана да поговори с него като човек. Явно К. от добро не разбира. Тогава следва Ботевата методика във ВБ вариант - добрият - добро, лошият - с топка по главата. Mask
Аз си мисля, че дори Кулагин да не се държеше по този начин, някои съквартиранти щяха да имат същото отношение към него. Според мен Петко и Атанас си бяха преднамерени към него още от самото начало, най-вероятно, заради външния му вид и маниерите му. Сигурно са хомофоби, не знам.
Със сигурнст много щеше да му се шушука зад гърба, а така той им дава възможност да му го кажат в очите.
Проблемът на К. е, че тръгна с голямата кошница. Реши, че веднага всички ще ги закопае и ще им покаже къде зимуват раците - ама това добри, лоши хора, нещо така да направи опит да ги опознае, нц, не, той е великият К. и всички трябва с него да се съобразяват.
Аз също не харесвам някои хора от къщата, но всеки от тях си има добри страни и ако човек има подход, би могъл да си направи престоят там весел и приятен. Че и да спечели играта.
К., обаче, е доказателство за една хубава българска поговорка - един път стомна за вода, втори път стомна за вода, на третия - стомната се счупила. На хората вътре им писнА от неговото величие и решиха да го поприземят. Щото много нависоко беше фръкнал, но без да има крила (разбирай без покритие).
Так де. Влезе кульо и започна да ги обижда от вратата, да ги тормоз психически, да ги напада неоснователно, а дума не бяха казали срещу него. Тук във форума никой не се възмути, че ги тормози.
Сега те му отвърнаха със същото отношение и....о чудо, не били прави. Брех, да му се не види. Той трябва да е привилегирован ли? По какъв повод? Защото е гей? Защото не е гей? Защото е простак? Защото е хейтър?
Грешиш, имаше възмутени тук от грубостите на Кулагин, аз и сега се чувствам омерзена и не го харесвам.  Проблемът е, че не тръгнаха да му отвръщат със същото (според мен изобщо не трябваше да го отразяват), а го нападнаха физически. Няма оправдание за подобни действия. Особено в група. [/spoiler]
[/quote]

Може би не съм гледала внимателно, но моля някой да ми даде линк в който бият кульо? Ако го видя това ще се съглася, че те са по-калпави от него.

# 191

Просто е скучна, освен може би за пенсионерите, ако има такива в аудиторията на ББ.

Прави впечатление, че е лицемерна, уж е много набожна, а не е смирена и използва думи като "педеруга", "животно". Редовно се сърди за нещо, обижда се от най-малкото. Постоянно за нещо тъжи.
Просто е натоварваща.

Като + мога да намеря това, че явно защитава жените, беше тръгнала да закриля Нора, в конфликти се опитва да успокои и другата страна. Но в случая на Кулагин го прави от чисто лицемерие.

Просто не е в час жената, ама не е виновна, по-възрастна е все пак.
За нея и за Ева много важи, че не е късно да станеш за резил.
Имала глас Ваня, е хубу де. Ама това не я прави добър човек. Той и Чикатило е бил учител...

# 192
 Аз не виждам къде е скрита злината на Ваня Костова, че чак с Чикатило да се сравнява   Naughty

# 193
  • Испания
с нейното ''Трай, мълчи...'', защото самата тя не мълчи. Явно си мисли, че отвън изглежда много благородно и мъдро да дава акъл на младото поколение, което реагира импулсивно.

"Трай, мълчи, за да ме чуеш мен, защото аз лягам, аз ставам с Библията". Това е тя.

Религията не учи на нищо лошо, но използващите я за лични цели, нямат нищо общо нито с Библията, нито с вярата, нито с човешките ценности. И Ваня е ярък пример. Кога един дълбоко вярващ християнин ще каже за друг зад гърба му, че прави черни магии, а после ще се оправдае, че така бил чул? Кога един истински християнин ще обвини покойник в едва ли не всички грехове? И още, и още... Пък след всичко, което избълва, се изпружва на леглото с Библията в ръка.

# 194
 Аз не мисля, че тук пишем кой знае колко набожни хора, че да следим Ваня Костова за изпълнението на библейските повели. Аз лично като ненабожна изобщо не изисквам от околните да са набожни и праведни.

Общи условия

Активация на акаунт