VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 603
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 240
  • Испания
Мисля, че на Мари_мар по неизвестни причини е наложен бан. Дано да не съм права. Но ако е така, дано е няколкодневен, а не изобщо.

Влязох си в съобщенията, за да взема един стар линк, който тя ми беше пращала за брадъра, и мислех да опитам да сменя в адресния бар датата, за да гледам епизода, който е излъчван на тази дата. Но не стана. Всичките й линкове са се превърнали в рекламен спам.  Shocked

Не мисля. Качва видеа на други предавания.

Всички линкове на Нова ТВ излизат от известно време като рекламен СПАМ. Затова и питах администраторите.

# 241

Това категорично не е вярно. По никакъв начин те не са партийни певици, нито са възпявали партията и социализма, нито пък имат нещо общо с него. Стига вече с този режим, не го намесвайте там, където няма нищо общо.
По-скоро имах предвид, че всичко "външно" е било забранено, просто хората са били много по-ограничени в избора си.

Боже, боже...е как е било забранено, Балкантон издаваше албумите на Мадона и Майкъл Джексън, всяка детска стая беше с плакати на рок групи, Си Си кеч и Модърн Токинг се слушаха навсякъде, всички западни хитове звучаха по българското радио, имаме спомени от 80-те, все пак. Пълна глупост е, че не е слушала западна музика, не знам кой ви ги разправя тези лъжи. Не  е като Тоника да са нямали западна конкуренция след българските слушатели.

# 242
Това не е клюка, просто мое разсъждение. Ти какво подскачаш като ощипана! Може да обясниш човешки и без да клишираш нечии сестри!

# 243
  • Оптимист по принуда
За преяждане каква отвара бихте ми препоръчали?
Сръбни една содиШка, ригни дваж, и си пушка!

# 244
  • Испания

Зависи с какво си преяла. Ако е с маслини, "Отче наш" 27 пъти и ще ти олекне, чадо.

# 245
  • Оптимист по принуда

Зависи с какво си преяла. Ако е с маслини, "Отче наш" 27 пъти и ще ти олекне, чадо.
Това определено е по-ефикасно.

# 246
В понеделник вероятно ще изгонят Кулагин независимо от гласуването. Много обърка плановете на продуцентите след разговора в изповедалнята по време на живото предаване. От тогава взеха целенасочено да настройват зрителите против него.
Иначе ще е хубаво Божана да изгонят, ама каквото са решили продуцентите-това.

# 247
Какво е казал в изповеданията?  Нещо съм го изпуснала

# 248
  • sofia
В понеделник вероятно ще изгонят Кулагин независимо от гласуването. Много обърка плановете на продуцентите след разговора в изповедалнята по време на живото предаване. От тогава взеха целенасочено да настройват зрителите против него.
Иначе ще е хубаво Божана да изгонят, ама каквото са решили продуцентите-това.
Едва ли. Те нарочно излъчваха от там. Просто, шумотевица да става. Кулагин им върти предаването.

# 249
Кулагин дали е добре в момента?
Цял ден се питам,нещо ме гложди отвътре...По принцип никога не греша като чувствам нещо странно за някого,но...Надявам се всичко да е наред и усмирят кроманьонците.

# 250
"Доколкото си спомням в началото той нападаше само Нора. Съквартирантите изобщо не се дразнеха тогава и не се опитваха да я защитят. Нито тоя Плачков я защити, който се изпари като пръдня, а във визитката си казваше, че щял да защитава жените в къщата от грубост, нито другите. Само се подсмихваха. После ги почна и тях с валидни доводи, и веднага скочиха да бият, да налитат и да му хвърлят храната. А той си каза истина - че всички мъже са вътре заради жените около тях и за това се казва "Женско царство".'

Ето това е началото.
С целия пост съм съгласна. Отбелязах началото. Началото на цялата помия вътре. Ако бяха подходили човечно, без ирония,без предразсъдъци,без голямото си его и ти знаЙш ли кой съм аз....Съвсем по друг начин щяха да са нещата в къщата. Но като влизат балони, надути с по пет минутна" слава",я от Черешката,я Денсинг Старс,я отнамощекво ..И е нормално да се пукне. Хора без никаква реална самооценка.
Цитата е на Моралка. Уточнявам само,защото не цитирам с точност,за да не се разчаршафя.

Всеки с времето си.
Бях писала,че на Кулагин поколението и средата сега,са много различни от моята на неговата възраст,а от на Ваня и Ева да не говорим.
Времената се менят. С тях и поколенията. С тях и разбиранията за кое е приемливо,кое не. Тогавашния начин на общуване в много различен от сегашния. Та то аз се чувствам вече ретро. Какво остава за тях двете. Не може да има и сравнение.
И аз на Ваня и Ева на мястото, не бих се сърдила за изпуснати думи и изречения. Жени с такава известност, с такива гласове, с немалък житейски опит седнали да се хващат на Кулагин. Ами... старост,нерадост. Писах и преди.
 Те просто не са в средата си и затова реагират абсолютно неадекватно.

# 251
pagwto, дано не си прав.
Иначе аз мисля, че по-скоро ще изхвърчи Ева. Защото макар гласуването да е напълно измислено, горе-долу се водят по потребителските мнения.
А и Божана има още за източване - като драма потенциал.
Не виждам защо ще решат да изгонят точно нея.

А Ваня като остане сама съвсем ще психяса... Така си мисля.

# 252
В нашата бедна държавица, хората, които правят култура, са беднюги. Жалко, но факт.
Обаче сега, дай да ги осмиваме и омаскаряваме, защото си имат ексцентричности. Аз затова не мога да понасям К., защото той не може на малкия пръст да стъпи на някои хора в къщата, а седнал да се прави на велик. В сравнение с Ваня и Ева примерно, той е г-н Никой.

Ако се разровите в личния живот на много култови личности по света, лошо ще ви стане. Но това не помрачава техният принос като творци или политици или журналисти, писатели и пр. - всеки в сферата си.

Това е шоу. И тези, които са вътре са се съгласили сами да се правят на маскари за едни пари. А и не смятам лицемерието тартюфско на Ваня и безгръбначността на Ева за ексцентричност. Никой не оспорва таланта им, но играта е за характери. А те се омазаха.

# 253
  • София
Ако мога да върна темата към онова видео с "любовта по време на номинации" и след това с "2:0 сме до момента, а той е само на 24". Ричи е на 24. Според мен в изтритото видео са Р и Б. Както и после във видеото с Рози. Има и един случай в епизода когато Б хвърля сока от Маслини на Ваня - тогава носи тениска на Ричард. А и още преди мисията, тя спеше с него на едно легло.

# 254
  • Ню Йорк
Аз мисля, че Ева ще си тръгне. Някак не виждам хората от поколението на родители ми да седнат да пращат смс-и. Пък и няма да е голяма загуба, с нея без нея малко все едно.
Наистина е много вероятно Ваня да се срине след това и сама да си тръгне, а може и да ни изненада и да се стегне Wink

Общи условия

Активация на акаунт