VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 649
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 270
Отворете страницата във Фб и се включете:
Скрит текст:
Съмнявам се, че ще излъчат мой коментар, но все пак ще напиша нещо (ако ви изберат, вероятно ще ви прочетат името, казвам го за всеки случай).

# 271
Скрит текст:
Ако обичате спрете да разводнявате темата със спам, коктейли и други лигавщини. За това за три дена се трупат 2000 нови поста, които човек не може да изчете. Все пак темата е за Вип Брадър, а не кой на какво джибри и коктейл е.

Относно характерите - имат си ги, но са им кофти характерите, и ги показват.

Ами нали затова е ВИП брадър? За да гледаме характерите на звездите. А те са такива, чепати, ексцентрични, обидчиви, раними, егоистични. Всички творци са такива - искат да им падаме на колене и да благоговеем пред тях. И защо не? Те ми пълнят душата с емоция, аз им ръкопляскам. Обаче народа, гледайки ВБ вика - убийте ги! К. бил супер, щото не им цепел бил басма. Мда. Но  К., за разлика от звездите във формата, свети с отразена светлина - тяхната.

# 272
За Ол Старс искам Денди,Ев.Минчев и М.Ангелова вътре Grinning
Ще е твърде хубаво!

# 273
Моралка.не ме взимай така на нож. А и защо няма те питам.
У мен Ваня, а и Ева предизвикват асоциации с моята починала майка.
С нищо не могат да ме подразнят,камо ли пречат. Само съжалявам,че трябва да ги гледам такива. Не ми се искаше.
Отварата си е подписа на този сезон. Както и котарачета и т.н.
Не е дразнение, по- скоро вътрешна шегувка. Толкоз.
Излишна драма ...за нищо.

# 274
утре Ева си  отива

# 275
  • Пловдив
Пише си в страницата, че ще се четат коментари,а не въпроси, а почти всички питат нещо... Кратък текст не може да се прочете и осмисли!

# 276
Аз написах по едно мнение и за тримата. Има достатъчно много коментиращи - и без това едва ли ще прочетат повече от 3-4 коментара на номиниран...

# 277
  • Брюксел / София
Пише си в страницата, че ще се четат коментари,а не въпроси, а почти всички питат нещо... Кратък текст не може да се прочете и осмисли!

Е, оказва се, че за много хора четенето с разбиране е висш пилотаж! Не го умеят и това си е!

# 278
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Ако обичате спрете да разводнявате темата със спам, коктейли и други лигавщини. За това за три дена се трупат 2000 нови поста, които човек не може да изчете. Все пак темата е за Вип Брадър, а не кой на какво джибри и коктейл е.

Относно характерите - имат си ги, но са им кофти характерите, и ги показват.

Ами нали затова е ВИП брадър? За да гледаме характерите на звездите. А те са такива, чепати, ексцентрични, обидчиви, раними, егоистични. Всички творци са такива - искат да им падаме на колене и да благоговеем пред тях. И защо не? Те ми пълнят душата с емоция, аз им ръкопляскам. Обаче народа, гледайки ВБ вика - убийте ги! К. бил супер, щото не им цепел бил басма. Мда. Но  К., за разлика от звездите във формата, свети с отразена светлина - тяхната.

Това беше право в десетката!  Стискам ти ръка.

# 279
О, имало нова темичка Simple Smile Записвам се веднага , благодаря. Simple Smile

# 280
То па една светлина в къщата...Има, де. От ламБити.
И да,отразяват се всички...в стъклата и огледалата. Rolling Eyes

# 281

Боже, боже...е как е било забранено, Балкантон издаваше албумите на Мадона и Майкъл Джексън, всяка детска стая беше с плакати на рок групи, Си Си кеч и Модърн Токинг се слушаха навсякъде, всички западни хитове звучаха по българското радио, имаме спомени от 80-те, все пак. Пълна глупост е, че не е слушала западна музика, не знам кой ви ги разправя тези лъжи. Не  е като Тоника да са нямали западна конкуренция след българските слушатели.
Със сигурност не е като сега, всичко да е било с такъв свободен достъп. Майка ми и баща ми са ми разказвали 90та година на концерта на Лепа Брена какво чудо е било, просто защото чужд изпълнител да направи концерт в България е било някакъв блян. А и за самите хора да излязат зад граница е било трудно, да видят, да направят разликата. Режимът със сигурност е оказал малко или много влияние.

# 282

Че каква светлина имат пък останалите? Абсолютно посредствени, закъсали за пари са всичките. Разбирам да е влезнал Григор Димитров, Бербатов, Нина Добрев, Лили Иванова, хора които наистина имат статут на звезди, да кажеш, че някой свети с тяхната светлина, а то вътре половината са до болка втръснали муцуни, обикалящи от предаване на предаване, другата половина никому неизвестни.

# 283

Боже, боже...е как е било забранено, Балкантон издаваше албумите на Мадона и Майкъл Джексън, всяка детска стая беше с плакати на рок групи, Си Си кеч и Модърн Токинг се слушаха навсякъде, всички западни хитове звучаха по българското радио, имаме спомени от 80-те, все пак. Пълна глупост е, че не е слушала западна музика, не знам кой ви ги разправя тези лъжи. Не  е като Тоника да са нямали западна конкуренция след българските слушатели.
Със сигурност не е като сега, всичко да е било с такъв свободен достъп. Майка ми и баща ми са ми разказвали 90та година на концерта на Лепа Брена какво чудо е било, просто защото чужд изпълнител да направи концерт в България е било някакъв блян. А и за самите хора да излязат зад граница е било трудно, да видят, да направят разликата. Режимът със сигурност е оказал малко или много влияние.

Оффф, то и сега на концерти на Азис и Планета сигурно е чудо от циганя, които напират да гледат простотии. А самият факт, че тооолкова много хора все пак са познавали "творчеството" на лепа Брена през 90-та, за да се бутат да отидат на концерта и би трябвало да ти подсказва, че снабдяването с различни стилове музика, включително чалга, не е било проблем. И мога да ти гарантирам, защото имам спомени, че през 80-те по радиото се слушаха западните актуални хитове, и никой не е бил в музикално затъмнение, принуден да се задоволява с Тоника, независимо дали ги харесва или не. Избор имаше, и Тоника не са звезди поради липсата на музикален избор. Много е тъпо и невежо да пишеш такива грешни твърдения.

# 284
Кулагин обясняваше, е си е договорил храна, фризьор и Мира го попита договорил ли си е секс услуги. Оня се обиди, занарича Мира с обидни епитети, Ваня се ядоса, вдигна кръвно и я заведоха в болница.
Имаха мисия игра с топки, Кулагин нацели Мира и Божана в главите нарочно, мъжете отвърнаха на удара.
Вечерта на живото ги даваха как купонясват, само Кулагин се беше барикадирал да спи в банята.
Толкоз с две думи.
А след промото за утре и агресията, ББ може служебно да анулира номинациите и всички да са номинирани.

Благодаря за темата!

Не се е обидил! Просто се направи на обиден, когато всички скочиха на простотията дето я изръси, след като тя си се пошегува. Просто се оправда с това, след като изля един куп помия и всички го наскачаха
Тя Мира голяма шегаджийка , но нещо не й се получи с шегите.
Не беше шега, според мен, а целенасочено уязвяване. Тя е виновна за създалата се ситуация, която очакваме да видим утре. Наля нарочно масло в огъня, насъска глутницата с безпардонното си поведение, рева и се тръшка, знаейки, че оня глупак Наско, дето точи лиги по нея ще скочи да я защитава и точно така и стана. Тя ескалира умишлено нещата. Това е нейната игра - аз съм добронамерена, аз съм слаба жена, хайде сега вие да ме защитите, напред, дръж, хапи.... За мен Мира  е един ужасен човек.

Общи условия

Активация на акаунт