VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 662
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
К. поне обижда със стил- възрастна стара дама, не като другите плазмодии.

Ако е майтап добре, ако не е е трагично.
Ако не съм разбрала тънкия смисъл се извинявам.

# 2 761
  • София
Не знам дали е майтап, но Ваня с това дуднене може да изкара всеки извън нерви.

# 2 762
Ако искаха да обезоръжат Ваня и да изкарат на показ лицемерието й, трябваше като отказа на Кулагин да се нанесе принея с мотив, че можело някоя жена да дойде вместо него, да й пратят Божана. Тогава щяхме да видим какъв вулкан ще изригне....

# 2 763
  • Ню Йорк
Вчера по едно време докато се караха, на Кулагин му стана много смешно и се изхили. Сценки играят всички, ама карай да върви...вярваме и гледаме по 300 пъти едно и също Simple Smile
Рози милата дали и 2 минути се е натискала с мъжагата, ама го гледаме н-ти ден. Просто всичко стана като индийски сериал, момента разтеглен и повтарян до втръсване

И на мен на няколко пъти ми се стори, че се играе по сценарий. Това пък съвсем падение на ББ.  ooooh!

# 2 764
  • Испания
Промото, което може да се гледа и извън България: https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/vb.40557285 … ype=2&theater

VIP Brother 2018 - коментар на номинациите - На кафе (11.10.2018)

По-малко от 4 минути! Надминаха себе си. Не че имат какво да кажат, но като знам какво обсъждане на предишните сезони правеха... Излагат се тотално.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 16:39 от bubanka

# 2 765
  • София
VIP Brother 2018 - коментар на номинациите - На кафе (11.10.2018)

По-малко от 4 минути! Надминаха себе си. Не че имат какво да кажат, но като знам какво обсъждане на предишните сезони правеха... Излагат се тотално.
Ако не друго се виждат и чуват възклицанията на Гала по Стефанаки Joy

# 2 766
  • Испания

Ако не друго се виждат и чуват възклицанията на Гала по Стефанаки Joy

Да. Голяма тъпотия.

Между двата ми поста по-горе имаше друг, който е изтрит. Помолих да слеят двата ми поста. Извинете!

# 2 767
  • Оптимист по принуда
ЗдравейЧи, пандишпанчита!

Чукайте, преди да влизате, моля вЕ и не ми пипайте библията, докато я държа!

Наваксах с гледането - ами отвратена съм. Най-най-долнопробната гледка за мен е пияната/напушена/надрусана жена! Толкова гнусни скоро не ми бяха ставали хора, но честно, много ще се радвам Лора и Божана да изгледат предаването, за да осъзнаят, че в 80% от времето са неадекватни! Повръща ми се от такива жени.

А Мира е заучила един маниер на леко привеждане глава надолу и настрани, със спуснати клепки /и торбички естествено/ и нацупени джучки, с който мисли, че ореолът и' още по-силно засиява. Не знам, как тая библия не пламва в ръцете и'. Светостта и' е необятна!

Хареса ми, че малко се разръчка кошерът, хареса ми, че и Ваня вече показа истинската си същност.
И всъщност ми хареса, че им заляха стафидите с ледена вода на големите мъжкари, ама ме е яд малко, че им прибраха роклите де
Joy

Айде спирам, че съм се облякла джиджанко, пък ми стяга гюлето, ще ходя да го наместя.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 16:59 от demmy.

# 2 768
  • 221B Baker Street
Как сте, пандишпанчета? Аз тъкмо спретнах едно кексче и сядам да пия кафенце.
За всички, които още не сте разбрали - Кулагин яко пързаля Ваня! Това си му е план още, когато подслуша разговора ѝ в изповедалнята с ББ. Още тогава, бавно и методично, си плете паяжинката, за да видят всички каква лицемерна бабка е Костова. Не случайно каза "Сега ще видим кой е по-добър играч - тя или аз..." На него му е пределно ясно, че Ваня го играе добра самарянка само за пред камерите, но иска и останалите да го видят. Това със стаята, освободена от Ева, му дойде като бонус. Ако Ваня беше заявила твърдо позицията си, че не иска Кулагин при себе си, както го направи Ева, той нямаше да настоява повече. А, и ако трябва да сме честни, Ваня не му е помагала кой знае колко и с какво - един път го пусна да спи при нея и веднъж му донесе фреш. През останалото време единствено му дуднеше на главата, призовавайки го да мълчи. Това е голямата ѝ, самарянска подкрепа към Валентин!

# 2 769
А Папито, когато каза, че Кулагин лошо обижда Мира, която е в "семейно положение", ми прозвуча сякаш трябва да се внимава, защото тя е с някаква болест или е малко дете, изискващо специално отношение. Ако жените не са в "семейно положение" могат и да бъдат обиждани, така излезе. Много е плосък този ХанкС. Все пак обиждащият трябва да е информиран винаги за семейното положение на обидения, този извод се налага тук.
И сигурно съпругът на Мира се е почувствал обиден, видяхме  колко "фина" душа носи, а и той все пак е в "семейно положение" с Мира.
Вип Брадър ми направи лошо впечатление, когато накара Насето да оцени интелигентността на Ричко от 0 до 10. Защо не накара някого да оцени така Петко или Стефан, или най-вече Лора?

# 2 770
Оооххх,то гюлета,то тестери...не мога се домъкна..
Хелоути,бре!
Радвам се да видя някои завърнали се.
Мда, съмненията ми, К. да не му се вдигнат много въшките от подкрепата навън си остават в сила. Надявам се да не се олива много,много и да не преиграва.
И аз искам Божанчиту, да затвори вратата зад гърба си, а Ричи дето сръбка въздух/ по Тайна,мн. точно м/у другото/ да поостане.

# 2 771
Тя ако Мира не е в "семейно положение" няма как да я нарече к$#ва, ще е обикновена разпоретина Joy

# 2 772
  • Ню Йорк
Аз като ви разправях, че Божето е мега гнусна с нейните хвалби как се напивала и напушва в Холандско, вие не ме отразихте, ама тя реши да си го покаже, че да не си мислите, че ви лъже  Joy

# 2 773
Божка с това усукване около шефа...направо задмина Мира с 200 км/ч...много явно го прави. Ама много.
Сега не знам как трябва да я квалифицирам....ще трябва да поровя в Библията. Ама после задължително ще требе и да перефразирам...щото нали..

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 17:37 от teta75

# 2 774
Защо се хванАхте за торбичките на Мира? Тя навлиза в критическа възраст, задържа вода и пр. Но когато е с грим, все още е много красива. Във ВБ тя ходи без тежък грим и дами, бъдете готови, всички жени, след определена възраст, започваме да изглеждаме меко казано леееко кофти. И не само жените. Та не се оглеждайте толкова във външността на една 45+ жена. Ако го правите означава, че все пак сте впечатлени от нея.

Имат значение и професионалистите, които работят върху лицата на звездите. Не знам, нашите доктори ги правят като по калъп. Според мен се прекалява с филъри, ботокси и пр. Просто трябва съвсем леко да пипат тук там за лек естетичен резултат и най-вече излъчване. Според мен, хидратирана и свежо изглеждаща кожа е по-красива от опъната и без никакви бръчки по нея. Миловидността си отива с годините, но при добра поддръжка, това може да бъде отложено във времето.

Общи условия

Активация на акаунт