VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 636
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
Скрит текст:
По обидите на Кулагин към хората си представям какво криво огледало е душата му:
Към Лора - дъщеря на баща си и резерва, беквокал. Извинявайте, но откога децата на големи музиканти трябва да си крият роднините и да се срамуват от тази работа? И къде пише, че децата задължително трябва да надминат родителя? Кулагин го отразява така криво, все едно е недостатък, може би защото неговият баща му е липсвал в годините? И защо да е срамно да си резерва и беквокал? Кой труд е срамен? За мен това е онзи труд в Дубай...
Към Мира - торбичките й, намокрена до не знам си къде, загоряла не знам си какво.... Казва човекът, който се изхранва чрез преобразяване предимно на жени и плеймейтки, за да могат те да са по-апетитни в мъжките погледи...
Към Петко - какъв му бил бизнесът и т.н. Казва момчето, чийто бизнес е мътен и запенен чак от въпроси - кого гримира, за списания, фотосесии, как издава касови бележки, с тия неговите цени плаща ли данъци, след като е топ гримьорът на България...
Към Атанас - бил номер 30 сред певците. Е и? Какво е лошо да си и номер 100? И номер 1000? Познавам сума музиканти и певци, които си пеят в кръчмета, без албуми и хитове. Живеят и те! Не е като да няма живот за тях, ако не са в топ 3.
Към Ваня - като си болна, да не си влизала.... Не го ли е гледала баба му? Не знае ли как са хората на по-големи години? Или и там дрънчи на кухо в изпразнената му от емоции и съдържание душа?

Всичките аргументи издишат отвсякъде.

# 2 791
Лора Караджова никога не е била приятна личност или добра певица. А що се отнася до външния й вид - на мен тя никога не ми е изглеждала хубава (по-скоро обикновена, но със злобно излъчване). Навремето следях Блясък и като пишеха разни статии за нея и Део, винаги съм се изумявала колко отнесен изглежда той покрай нея - като хипнотизиран...

# 2 792
  • София
Ама то и на вас е трудно да се угоди....
Ако пият алкохол и от 2 чаши заплитат езика - ауууу, пиянки!
Ако пият само сок от маслини - аууу, монахини!
Ако пият хапчета  - ауууу, бабички!
Ако ядат банан културно - аууу, загорели ххххх.
Ако ядат от тигана нещо ей тъй метнато а ла рустика - аууу, простаци!
Ако не са гримирани - аууу, грозотии.
Ако са гримирани - аууу, не им ходи на дрехата.
Освен да гледаме Биг Брадър в Саудитски вариант и на жените да им се виждат само очите и да нагъват само локум, не знам какво друго да предложа? Satisfied
Силно подозирам, че там даже не участват жени Wink
За торбичките на Мира може да има много причини, ген, здравословен проблем и т.н., а и какво значение има как изглежда, това не е конкурс за красота  newsm78
Абе вие двечките, четете ли си от време на време мненията, след като ги публикувате!?  newsm78

Щото от тези по-горе излиза, че от вашите клавиатури цъфтят орхидеи и комплименти, а ние сме все недоволни... smile3502

# 2 793
Често торбичките под очите се появяват при хора със здравословни проблеми -щитовидна жлеза, бъбреци, синузит, алергии.... и т.н. Та на Мира не бих и се захванала точно за торбичките.

Какво значение има защо са там? Ако една танцьорка стане 100 килограма, да не мислиш, че ще я търпят в балета, защото било от здравословен проблем. На никой не му пука. След като не може да поддържаш нужната визия, просто слизаш от екран /пак подчертавам, че при Мира освен спорната визия, други НИКАКВИ качества няма, дори е твърде глуповата/.

Интересно сравнение. Значи, телевизионните водещи трябва да са такива само, ако са слаби и красиви - и това, казано от жена?!. Хм...Опра Уинфри да иде да се гръмне направо... Relaxed
Въх, сериозно ли ще сравняваме Мира с Опра?! Последната на 64 г изглежда хиляди пъти по-добре от Мира!
И да, водещите на такъв тип предавания според мен трябва да изглеждат много добре. Мира не е нито разследващ журналист, нито прави някакво сериозно предаване. Водещите на такива леки повърхностни формати, тип пълнеж, особено при липса на сериозни журналистически качества трябва поне да изглеждат добре Wink

# 2 794
Скрит текст:
Често торбичките под очите се появяват при хора със здравословни проблеми -щитовидна жлеза, бъбреци, синузит, алергии.... и т.н. Та на Мира не бих и се захванала точно за торбичките.

Какво значение има защо са там? Ако една танцьорка стане 100 килограма, да не мислиш, че ще я търпят в балета, защото било от здравословен проблем. На никой не му пука. След като не може да поддържаш нужната визия, просто слизаш от екран /пак подчертавам, че при Мира освен спорната визия, други НИКАКВИ качества няма, дори е твърде глуповата/.

Интересно сравнение. Значи, телевизионните водещи трябва да са такива само, ако са слаби и красиви - и това, казано от жена?!. Хм...Опра Уинфри да иде да се гръмне направо... Relaxed

Не, изобщо не значи това. Никой не критикува торбичките на Коритаров, познай защо?!

Единствената полезна функция на Мира Добрева е да изглежда добре на екран - тя няма никаква ерудиция, интелект, не е забавна и изобщо нищо друго. Щом не може да изпълнява тази си единствена функция, нормално е да бъде критикувана.

# 2 795
  • Sofia
"На мама момченцетоооо...".ли казва Гала?!

# 2 796

Според теб като няма качества защо се хващаш за торбичките? Тя все пак не води предаване по Планета тв.

# 2 797
Скрит текст:

Въх, сериозно ли ще сравняваме Мира с Опра?! Последната на 64 г изглежда хиляди пъти по-добре от Мира!
И да, водещите на такъв тип предавания според мен трябва да изглеждат много добре. Мира не е нито разследващ журналист, нито прави някакво сериозно предаване. Водещите на такива леки повърхностни формати, тип пълнеж, особено при липса на сериозни журналистически качества трябва поне да изглеждат добре Wink

Ти наистина ли казваш, че Опра е красива? Опра се бори с килограмите и външността си цял живот - сама го твърди в интервюта. Предаването й е леко и повърхностно по ТВОИТЕ критерии.
Най-скъпоплатената водеща на всички времена и то на формат, "тип пълнеж" по ТВОИТЕ критерии.
Журналистически качества? Смяташ, че развлекателните предавания имат по-малко значение ли? Смяташ, че нямат своето влияние върху обществото? Вече не се учудвам, че подкрепяш К.....Смяташ, че ВБ няма никакво въздействие върху хората, които го гледат? Грешиш. Много грешиш.

# 2 798
Сравнение между мира и Опра не може да има. Едната е слаб журналист и водещ, а другата.....
та на Мира и остава единственно външният вид.

# 2 799
ако имаше здравословни проблеми щеше ли да пие и да пуши? от каквото и да са, тя има финансовата възможност да се погрижи за лицето си

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 19:12 от elle.n

# 2 800
Сравнение между мира и Опра не може да има. Едната е слаб журналист и водещ, а другата.....
та на Мира и остава единственно външният вид.

Тоест ... нищо не и е останало вече. Joy

# 2 801
  • София
Аз ако бях на мястото на Мира нямаше да влезна защото е пределно ясно, че визията, която е поддържала  на телевизионния екран няма да е същата в ББ.
В телевизията има филтри през, който те снимат, бръчка нямаш. Но камерите в Брадъра нямат това свойство. Там си излизаш натурален, че може и по зле ако не си фотогеничен.

# 2 802
Божана и Лора не изтрезняват.

# 2 803
  • София
Е като са жени сега какво да направим, да си затваряме очите ли?
Хайде стига с тези безумни изявления.
Аз пък учудващо си падам по мъже Simple Smile

# 2 804
  • sofia
Сравнението на Опра с Мира е толкоз нелепо, като...например Мария Кери с Лора...Не може да се коментира...

Общи условия

Активация на акаунт