VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 619
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 805
Аз ако бях на мястото на Мира нямаше да влезна защото е пределно ясно, че визията, която е поддържала  на телевизионния екран няма да е същата в ББ.
В телевизията има филтри през, който те снимат, бръчка нямаш. Но камерите в Брадъра нямат това свойство. Там си излизаш натурален, че може и по зле ако не си фотогеничен.

И само визия ли влиза да показва един човек???? Не знаех че гледам Мис Брадър . А за възрастта и професията и видът и за мен е съвсем приличен.

# 2 806
  • sofia
Мани визията! Тя е ужасен човек!

# 2 807
  • София
Скрит текст:
Аз ако бях на мястото на Мира нямаше да влезна защото е пределно ясно, че визията, която е поддържала  на телевизионния екран няма да е същата в ББ.
В телевизията има филтри през, който те снимат, бръчка нямаш. Но камерите в Брадъра нямат това свойство. Там си излизаш натурален, че може и по зле ако не си фотогеничен.

И само визия ли влиза да показва един човек???? Не знаех че гледам Мис Брадър . А за възрастта и професията и видът и за мен е съвсем приличен.
Там е работата, че тя в Брадъра не влиза като някакъв "професионалист" Joy а като фатална жена дето сваля млади мъже.
Едно и също ли гледаме?

# 2 808
Скрит текст:

Там е работата, че тя в Брадъра не влиза като някакъв "професионалист" Joy а като фатална жена дето сваля млади мъже.
Едно и също ли гледаме?

Само днес почивам и наваксвам сериите , до 16 ти епизод съм и чакам да видя с кой ще се свали Мира.
В никакъв случай не ми е любимка , но и чак толкова черна не ми е. Според мен е депресирана от все по неравната битка с годините , но не го прави по някакъв злобен начин

# 2 809
]Упс Joy
Обърках темата,извинете.

# 2 810
Момичета от днес има инфо,за удължаване на кампанията с книги до изчерпване на тяхното количество. Условията се запазват същите.
Персонала на всеки филиал трябва да информира клиентите. За удължаването няма да има реклама по тв или друг вид съобщение.
Joy
Силно се надявам в темата на Лидл да не си коментирала торбичките на Мира , ще решим, че вече ни ги раздават с рекламна цел Joy

Скрит текст:
И аз съм правила такива грешки , та много забавно ми стана

И сега пак за Мира - тя е влязла в ББ , за да ни покаже своята святост и прелест , човешки добродетели и стил.
Затова е толкова комична . Защото , когато си на екран сто години и си обграден от раболепни пажове, губиш реалност. Тя затова е толкова нелепа. Иначе , ама Псолютно нЕмам проблем с торбичките и.

# 2 811
Ох, тука пак някои хора не са си пили отварите. Ако ви прочете Ванчето кръвно ще вдигне. Недейте така, по-полека. Отивам да си бода от тигана манджата, че заради вас огладнях кат Ричко.

# 2 812
Пхахаха, излОвихте ме...Joy Опасни.
Сега,сега ще наместя чакрите. С едно Розе.Че наближава епизода...дан овъртоля отново темите...Ши потреса народа ..Joy

# 2 813
Амчи сИрИозно ли?! Делта?!
Опра е явление, ако беше нещо подобно на Мира, нямаше да е най-богатата жена в света.
И освен това съфорумките не коментират теглото на Мира, а това че изглежда като бушонирана. Опра независимо от теглото си изглежда добре. Има поддържан, свеж и приветлив вид. За това става въпрос, а не за килограми. Expressionless

# 2 814
Скрит текст:
Пхахаха, излОвихте ме...Joy Опасни.
Сега,сега ще наместя чакрите. С едно Розе.Че наближава епизода...дан овъртоля отново темите...Ши потреса народа ..Joy

Поне ще е по-забавно от шоОто Grinning

А сравнението на Мира с Опра ме остави без думи! Опра има такова присъствие и то не се дължи на години и идеална визия, а на емпатия. Дума, която водимо е безкрайно чужда на Мира.
И аз не съм идеална, много неща искам да променя по визията си, но не го играя фаталната красавица с претенции.

# 2 815
Опра е с излъчване и самочувствие, което Мира никога не е имала и няма да има. Съвсем различен тип водещи, хора, жени. Опра е институция, а Мира е посмешище.

Всъщност ... педофилията е доста загрозяващо занимание - и торбичките започват да изпъкват повече, и мозъка все по-трудно се открива ... Силния нагон в застаряващи жени е много отблъскващ.

# 2 816
  • Испания
Опра независимо от теглото си изглежда добре. Има поддържан, свеж и приветлив вид.

Което е само бонус към това, което има между ушите си.

Обсъждаме тези, които доброволно са "се подложили" на обсъждане. За съжаление на Мира няма какво да ѝ харесам: нито поведение, нито характер /ужасен - съдя по това, което ни показва/, нито така обсъжданата ѝ визия, нито великите ѝ претенции, нито фалшивата набожност и още, и още...

# 2 817
Сравнение между мира и Опра не може да има. Едната е слаб журналист и водещ, а другата.....
та на Мира и остава единственно външният вид.

Тоест ... нищо не и е останало вече. Joy
Една добра фигура и е останала, ако я сравняваме с ОПРА.
Но не бих сравнявала кон с кокошка.

# 2 818
Абсолютно непристойното и не мъжкарско поведение на Ричо, ме накара да гласувам за него. Вярно, че защо да забиваш гадже, и да правиш сеХ, ко не се пофалиш  hahaha.

Петко и Божана ги скриха обаче  hahaha.

# 2 819
Да не си го подкрепил? Вотът не е ли положителен...

Общи условия

Активация на акаунт