VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 690
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 820
Безкрайно се изложи Ричард, не знам дали наистина това са разбиранията му или е просто поза, защото му се иска да са такива, но все тая. Въпреки това, в тази тройка се надявам да хвръкне Божана, заради отвратителното си, грозно, пиянско поведение в продължение на дни. И ... заради говоренето с пълна уста, което още повече допълва гнусния и образ.

# 2 821
  • софия
Божана е наистина голям боклук. Онова мекиченето нещо...то горкото е толкова тъпо, че на моменти дори не съм сигурна,че знае какво казва. Това чул, това повтаря.
Рози много ми падна в очите.
Лорчето и Божанка веднага се намериха. Чашката има това свойство - сама си надушва сродните душички.
Папасита и Стефания - много сладка двойка Simple Smile
Стафания обаче, милата, от толкова опити да е готина и над нещата, все че се изака насред килима в хола.
Насето и 174см мадмоазел, за тях нуужда от коментар няма.
Мира до сега се представя точно както и очаквах. Грам не ме е разочаровала.
Ваня, по-добре пей! Че нищо не ти се разбира като говориш.

# 2 822
  • София
Рози и на мен много ми падна в очите. Мислех в началото, че има позиция по дадена ситуация, ама не.

# 2 823
  • Испания
Рози и на мен много ми падна в очите. Мислех в началото, че има позиция по дадена ситуация, ама не.

Бре, какъв аватар и подпис!

# 2 824
Да не си го подкрепил? Вотът не е ли положителен...
Права си. Коригирах се.

# 2 825
Гледам аз днес запис от номинациите вчера...… Чудя се, по дяволите, кой по-напред да подхвана.... Кулагин ли, който очевидно не си използва пипето за друго освен глупости, аман, или неговите " опоненти", които константно го номинират за изгонване...… честно, много ми е чудно защо толкова тъпи агресори, махленски идиоти, комплексари и пуяци, надути до небесата са в тази къща. Това предаване е КАТАСТРОФАЛЕН ПРОВАЛ. Честно!!!!!!!! АМА ЧЕСТНО!
Ако наистина това предаване " олицетворява реалния живот на хората в мини общество"  то значи България е натъпкана с агресори и комплексари. Ама това не е вярно. Хиляди българи се трудят всеки ден за заплатите си, за да гледаме сеира на сбирщина " ВИП-ове", които, в голяма си част реално никой зрител не познава, с малки изключения, и с амбиции надхвърлящи възможностите и умствения капацитет на тези псевдо герои.
Наистина съм втрещен от големината на комплексираност на хората в тази къща. Единствените, които до момента ми допадат са Ваня Костова и Розмари. Всеки си има трески за дялане, ама в известна степен техния мироглед не ми е противен.

Окей, разбирам, че  Кулагин разкрива чуждите характери, ама и неговия начин на мислене не е правилен също! Защо няма и един нормален в тази къща да накара тези хора да се замислят за собственото си поведение и да се държат по-пристойно и търпеливо един към друг??? Не разбирам, за какво им е да се карат помежду си? За какво искат да демонстрират на всяка цена, че са нормални българи и хейтят всеки, който се различава от тях, по причини, които нямат нищо общо с истината. Окей, голям праз като Кулагин бил гей, дреме ми! Айде вече да се запрат тия и да покажат пред Биг Брадър, че манипулациите и интригите му няма да вървят повече! Поне малко достойнство, по дяволите!

А пък и той има нужда да спре да напада в опити да се защитава от хората в къщата. Вече до такава степен провокира, че го заплашват с побои навън. Толкова ниско ли паднахте, да му се не знае и скапаняците! Той обаче и егати и мазохиста, наистина ли няма грам чувство за мярка кога да спре??? Айде поне един в тази къща малко здрав разум да прояви! Не, няма такова нещо. Просто няма.

# 2 826
Чакам предаването тази вечер.
Има ли възможност за настройка във форума и да не виждам мнения на определени потребители? Към края на сезона знам, че ще стават все повече.

# 2 827
  • София

Бре, какъв аватар и подпис!

Защото съм на вълна коткомания! Simple Smile

По темата: И Ваня напоследък не харесвам.

# 2 828
Pavlin Stanchev - а ти би ли спрял или започнал нещо, само защото те заплашват с побой?! Аз лично - НЕ. По всяка друга причина - да, но заради заплахи - никога.

Тези овехтяли чичковци и новоизлюпени, провинциални, ретардирали лапета, трябва да се научат, че няма да им се получават нещата със заплахи и побоища. Че няма място за такива, като тях в днешния свят.

# 2 829
Отивам да си нося матрака оттатък Joy

# 2 830
Забелязвам, че освен ръст на троловете в темата, имат си и стратегия явно и си харесват един на друг постовете. Преди нямаха и 1 "полезно", сега имат по 3, по 4 ... Grinning

Схемички има.

За жалост няма опция за игнориране на потребител по софтуерен път. Просто подминаваме.

Днес ще видим как два лъва се чепкат - Петко и Мира. Мира пък все не е успешна в никакви мисии... Наистина много разчита на "красотата" и "кокетността". Не е единствената, която физически е зле подготвена, но при нея се набива на очи, защото не може да си признае, че "не може", а и е демонстрирала толкова висок нарцисизъм до сега, че просто ти идва отвътре дори за това да я заядеш... Че нито с лък се справи, нито да се гмурне, нищо, все е неразбрала, ама като че ли и не опитва толкова.

Голяма претенция и голямо разочарование.
А като влезе имах симпатии към нея, тя на екран има едно мило излъчване. В тоя формат тотално се омаза.

# 2 831
Отивам да си нося матрака оттатък Joy
Пичиетата ли да нося  hahaha. Дан забравиш манчията да облечеш  hahaha. И да засядаме да гледаме.

# 2 832
  • Испания
все е неразбрала, ама като че ли и не опитва толкова.

Ама тя и да се опита, явно, няма да ѝ се получи. Капацитет трябва за тая работа.

# 2 833
Азис- Черната перла Joy

Поздрави от Бурканка Маслинкова.

# 2 834
  • Испания
"Бъдете будители, но не будете никого силом" - чух току-що в "Откраднат живот". Хареса ми.

Та такива ми ви работи с "будителите" тук и навън.

Общи условия

Активация на акаунт