VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 687
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 135
Ваня е доста тъжен човек, негативен, не се смее, не се радва на нищо. Сякаш музиката е била единствената й силна страна, а храната- радост.

# 3 136
Тя цялата личност на Мирка е основана на аз съм М. Добрева. Дотам. Ричко да не вземе да създаде потомство мекичковци в тоя Бб както нашега се почнаха, така и ще си я вземе буля в Маданско Розиту, пък и не е първа младост тя, наборка ми е, да се женят направо Simple Smile
Колагенин си е себе си, защитава се от грозни нападки на другите.
А защо за Божка никакви намеци не видяхме, нито чухме, защо мълчите Бб, Алекс, Зис, аа не виждате вие.
Мира гледаше Солката в едната игра много отвратено, а то всъщност ще се окаже, че не недооценена, а че ревнува от нея Пътко. Пътко голям тестостерон наля в тоя Бб холямо нещо, жените накрая ще се сбият за нехо ей. А янчето ще влезе, ще прати трите деца и ще каже айде вземайте го Wink

# 3 137
Въпрос: При козметика за 15 000 евро какви ли космически доходи има и колко данъци е платил?

# 3 138
  • София
Толкова е плоско да се обиждат и изобщо да си обсъждат хигиената, гащите и чорапите в национален ефир. Но... ВиАйПи-та ко' да ги пра'иш.

# 3 139
Здравейте пандишпанени котарачета.😺😽😽
Попитайте ме с какво съм облечена днес. С два мерцедеса минимум. А някой ще ми помогне ли с куфарите с козметиката? Тя е на стойност поне 3 бентлита. Само мицеларната ми вода струва, колкото предния фар на мазерати. А четките ми за зъби са поне 64. Всеки зъб мия с отделна четка и отделна паста.  Нося си и резервни.
😂😂😂

Тва изби рибата! Поздравления, кефиш! Simple Smile ))

На Стефан хич не му стана приятно, че отборът му, а и той лично, загуби...Но се поздрави спортсменски с Петко.

# 3 140
Няма нищо странно, че Кулагин ги критикува на тема козметика, облекло и лайфстайл изобщо, защото в развлекателния бизнес, това е показател.
Както, ако бяха банда професори, щяха да си мерят дипломите и научните трудове, така за артиста и изпълнителя е показателна грижата за себе си.
Не е срамно да се коментират пари, при положение, че всички тези хора вътре претендират за завиден успех и дебели банкови сметки.

# 3 141
Въпрос: При козметика за 15 000 евро какви ли космически доходи има и колко данъци е платил?
При проверка от НАП ще излезе, че са тестери.

# 3 142
  • София
Ваня е доста тъжен човек, негативен, не се смее, не се радва на нищо. Сякаш музиката е била единствената й силна страна, а храната- радост.
Не знам, но тежко и горко на този, който живее с нея или по задължение трябва често да я търпи...  smile3516

# 3 143
  • Испания
А четките ми за зъби са поне 64. Всеки зъб мия с отделна четка и отделна паста.  Нося си и резервни.
😂😂😂

Помислих, че имаш 64 зъба.

# 3 144
Няма нищо странно, че Кулагин ги критикува на тема козметика, облекло и лайфстайл изобщо, защото в развлекателния бизнес, това е показател.
Както, ако бяха банда професори, щяха да си мерят дипломите и научните трудове, така за артиста и изпълнителя е показателна грижата за себе си.
Не е срамно да се коментират пари, при положение, че всички тези хора вътре претендират за завиден успех и дебели банкови сметки.
Ма моля ви се- като сме професори не сме “банда”, а Научен съвет. По-рядко си мерим трудовете. Парите, парите...и от време на време някой душ гел.

# 3 145
Кулагин пресоли манджата. На мн махленско ниво се заяжда.
Казва верни неща, ама вече омръзна.
Пък и съм сигурна, че има инфо отвън и играе. Та той на няколко пъти цитира мнения от форума. Как става тази работа?!
И друго не разбирам: мн е досаден, дразни, неприятен е, но повече ме дразни Насето, Петко, Божана, Ваня и в този епизод Лора. И това не разбирам как се получава.

щото всичките са маскари

# 3 146
  • София
Със сигурност повече от Пртко, но ти за всеки случай го докладвай... Joy

# 3 147
Петко и Ричу, кинта и семдесе, стройни, високи, като табуретки, страдащи от наполеонов комплекс. Joy

Насито доказва теорията, че над 1.80, акъл не вирее.  hahaha

За жените ще спестя коментара.

Колагена, с тия сочни устни, мое сфърши хубава работа. hahaha

# 3 148
Кулагин и в Черешката / откъдето , всъщност, и на мен ми стана известен/, говореше за пари. Спомням си ,че десертът му беше с някакъв шоколад на хиляди парА. Още тогава м направи грозно впечатление тази парадност. За пари говорят хора с комплекси- тези, дето ги имат , хич не съм чувала да се афишират и остойностяват чрез приказки за тях.

# 3 149
  • София
Кулагин и в Черешката / откъдето , всъщност, и на мен ми стана известен/, говореше за пари. Спомням си ,че десертът му беше с някакъв шоколад на хиляди парА. Още тогава м направи грозно впечатление тази парадност. За пари говорят хора с комплекси- тези, дето ги имат , хич не съм чувала да се афишират и остойностяват чрез приказки за тях.
Разбира се, че е с комплекси /то кой ли не е ?/  Но каквото и да говори за пари, хубавото е, че си ги изкарва сам. а не тежи на мама и тати или на жИна си... Wink

Общи условия

Активация на акаунт