VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 658
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 330
  • Испания
Мда, това беше единствената грешка на Рози - че си даде гъза. Ама предполагам го е направила от доброта и щото и е трудно да отказва.
Хаха, това ли е вицът на деня? Да се оставиш да те.... от доброта?!  ШЪ пУчинЪ.  Joy

Направо благотворителка. Ръйш ли!

# 3 331
  • Terra incognita
Нямах възможност да се включа последните 2 седмици. Това, което искрено ме потресе е сексът между Ричко и Роза. Направо съм в шок. Ричката е бил много пп- тъп и прост, отколкото предполагах. А Розка...

# 3 332
  • Испания
Скрит текст:
Никой от къщата ли не забелязва че бижка е влюбена в прътко. След  първото излъчено пипане на роза и ричо  ги даваха двамата в леглото и тя каза "не не мога имам приятель семейсвто"...?!?!?! Иначе ме кефи ако трябва да избера победител ще е тя. Лора много ми падна в очите не че е била вдигната ама такава  солка и гъзолизник на Божана не е редно да бъдеш. Тримата с прътко  са като в човешка стоножка.. Той е най отпреде
Ако нещо разбрах, хей на Simple Smile)))
Моля за субтитри Stuck Out Tongue Winking Eye

Така по добре ли е

Не. Най-отпредЕ или по-отзадЕ - все е зле.

# 3 333
Знам, че се пише отпред, просто така ми дойде  😀. Много оригинален коментар смайлис  много си остроумна Simple Smile

# 3 334
Казах че Рози е сбъркала и се изложила, защото самата тя каза, че има приятел. На негово място моментално бих я зарязал. Ако нямаше е съвсем друго - нормално младо момиче - що да се не възползва  - Ричи е хубавичък, сигурно става в кревата, и аз бих се възползвала и не ми пречи, че ме дават по ТВ. Но само ако нямам гадже навън.

# 3 335
Че то секс имаше ли? А уж гледах, натискаха се нещо, но не разбрах, че е било чак секс:)

# 3 336
Ричи е хубавичък, сигурно става в кревата
като му слушам теориите за жените и отношението към тях, жестоко се съмнявам да мисли за удоволствието на партньорката си ... той си каза за НУЖДИТЕ ... щом така го приема явно си гледа кефа, така и 3 мин може да са му достатъчни наистина
а това, че визуално някой изглежда добре, не го прави гарантирано добър в леглото
мисля че и много мъже така избиват комплекси , гледат да се назобят яко, да облекат някой кичозен парцал и се надяват това да компенсира пред жените 3те минути или 3те см ...

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 18:07 от elle.n

# 3 337
  • София
Знам, че се пише отпред, просто така ми дойде  😀. Много оригинален коментар смайлис  много си остроумна Simple Smile
Да беше само "отпреде" добре, то целият пост е Joy Joy Joy
И така сега да кажа за Роузи. Според мен тя няма никакъв приятел, сериозен имам предвид. Иначе предполагам има много ала Ричко.

# 3 338
На мен ми е много противен ричо. С тоя зализан перчем не знам какво му харесвате. 

# 3 339
като му слушам теориите за жените и отношението към тях, жестоко се съмнявам да мисли за удоволствието на партньорката си ... той си каза за НУЖДИТЕ ... щом така го приема явно си гледа кефа, така и 3 мин може до са му достатъчни наистина
а това, че визуално някой изглежда добре, не го прави гарантирано добър в леглото
мисля че и много мъже така избиват комплекси , гледат да се назобят яко, да облекат някой кичозен парцал и се надяват това да компенсира пред жените 3те минути или 3те см ...

Ама вие сте много интересни - какво общо имат теориите му със секса?
Рози няма да си го взима за мъж, я! Поомачка я малко, голям праз. Като ви чета и си мисля, че едва ли не с първия мъж, с който сте преспали и сте се омъжили за него....А дали има приятел или не, щом е решила да се помачка с Ричи Рич, значи не й е толкова важен тоя приятел. Човек си менка приятелите, докато е млад и се спре на сериозен партньор. Леле мале, учудвате ме много, честно...и това ми било млади жени без предразсъдъци...ццц

# 3 340
  • густо майна Филибето
Много общо имат. Прочети поста още веднъж. Който мисли само за себе си, и в леглото смята, че партньорката му е длъжна.
А за Рози съм съгласна с теб.

# 3 341
Да беше само "отпреде" добре, то целият пост е Joy Joy Joy
И така сега да кажа за Роузи. Според мен тя няма никакъв приятел, сериозен имам предвид. Иначе предполагам има много ала Ричко.

извинявай , но реално няма правописни грешки, а само пунктоационни и от бързане, защото съм от телефона. Като цяло си го поправих  така,  че да се разбира   какво съм имала предвид. Кво удоволствие ви доставя да поправяте не мога да си обясня. Като ви е проблем писането на някого информирайте модератор да го изтрие, а не да се правите на забавни

# 3 342
като му слушам теориите за жените и отношението към тях, жестоко се съмнявам да мисли за удоволствието на партньорката си ... той си каза за НУЖДИТЕ ... щом така го приема явно си гледа кефа, така и 3 мин може до са му достатъчни наистина

Ама вие сте много интересни - какво общо имат теориите му със секса?
Рози няма да си го взима за мъж, я! Поомачка я малко, голям праз. Като ви чета и си мисля, че едва ли не с първия мъж, с който сте преспали и сте се омъжили за него....А дали има приятел или не, щом е решила да се помачка с Ричи Рич, значи не й е толкова важен тоя приятел. Човек си менка приятелите, докато е млад и се спре на сериозен партньор. Леле мале, учудвате ме много, честно...и това ми било млади жени без предразсъдъци...ццц
а какво общо има коментарът ти с нашите? изибщо не съм споменавала Рози ... то бива бива амааа ... вече почвам с докладването

# 3 343
Много общо имат. Прочети поста още веднъж. Който мисли само за себе си, и в леглото смята, че партньорката му е длъжна.

Нали разбираш, че точно във ВБ няма да седнат да показват чудеса от XXXL!
Много ви моля, недейте така, нЕкои хора сме консерви, не моем гледаме кекс по ТВ-то....Flushed

# 3 344
  • Terra incognita
Ричко е като бавноразвиващ.

Общи условия

Активация на акаунт