VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 428
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 150

Значи, някой като се пошегува с някого, веднага трябва да му се отвръща, така ли? Не се учудвайте тогава на съдбата на Кулагин - той не просто се шегувкаше със съквартирантите, а директно си ги обиждаше (до сега). Не признаваше личното пространство на никого, като доберман като захапеше, не пускаше. Няма как това да продължава вечно - след като виждаш, че хората не те харесват, ами оттегли се и си ближи раните. Намери си другарче, да не си сам. Но К. и на това не е способен - единственото си другарче Рози прогони под предлог, че й прави услуга, а Ваня, която му протегна ръка, също разкара най-демонстративно без да си даде сметка, че тя може да е всякаква, но остана да поговори с него като човек. Явно К. от добро не разбира. Тогава следва Ботевата методика във ВБ вариант - добрият - добро, лошият - с топка по главата. Mask
Аз си мисля, че дори Кулагин да не се държеше по този начин, някои съквартиранти щяха да имат същото отношение към него. Според мен Петко и Атанас си бяха преднамерени още от самото начало, най-вероятно, заради външния вид и маниерите му. Сигурно са хомофоби, не знам.
Със сигурнст много щеше да му се шушука зад гърба, а така той им дава възможност да му го кажат в очите.

# 151
Как ще е обща, като той по договор има отделна спалня и баня? Още в началото, самият ББ изгони Нора и каза, че стаята не е обща.

# 152
  • Испания

А, стигнахме сега и до утрешния тейзър. Без да искаш, направи добра увертюра.
Къщата на ББ е на всички съквартиранти, в т.ч. и неговата стая и баня. Нали така?
Що рИве тогава, че му ходят в тоалетната и стаята? Да не би да я е купил тая тоалетна? И откъде накъде ще се барикадира в стаята? Тя е обща и няма право на това, нали така?

Грешиш, както винаги. По договор има отделна стая и тоалетна. Те нямат право да ходят там, а той в останалите помещения - да. Схващаш ли разликата?

Не ми отговаряй! Въпросът е риторичен. Не си ми интересна.

# 153
Скрит текст:

Значи, някой като се пошегува с някого, веднага трябва да му се отвръща, така ли? Не се учудвайте тогава на съдбата на Кулагин - той не просто се шегувкаше със съквартирантите, а директно си ги обиждаше (до сега). Не признаваше личното пространство на никого, като доберман като захапеше, не пускаше. Няма как това да продължава вечно - след като виждаш, че хората не те харесват, ами оттегли се и си ближи раните. Намери си другарче, да не си сам. Но К. и на това не е способен - единственото си другарче Рози прогони под предлог, че й прави услуга, а Ваня, която му протегна ръка, също разкара най-демонстративно без да си даде сметка, че тя може да е всякаква, но остана да поговори с него като човек. Явно К. от добро не разбира. Тогава следва Ботевата методика във ВБ вариант - добрият - добро, лошият - с топка по главата. Mask
Аз си мисля, че дори Кулагин да не се държеше по този начин, някои съквартиранти щяха да имат същото отношение към него. Според мен Петко и Атанас си бяха преднамерени към него още от самото начало, най-вероятно, заради външния му вид и маниерите му. Сигурно са хомофоби, не знам.
Със сигурнст много щеше да му се шушука зад гърба, а така той им дава възможност да му го кажат в очите.

Проблемът на К. е, че тръгна с голямата кошница. Реши, че веднага всички ще ги закопае и ще им покаже къде зимуват раците - ама това добри, лоши хора, нещо така да направи опит да ги опознае, нц, не, той е великият К. и всички трябва с него да се съобразяват.
Аз също не харесвам някои хора от къщата, но всеки от тях си има добри страни и ако човек има подход, би могъл да си направи престоят там весел и приятен. Че и да спечели играта.
К., обаче, е доказателство за една хубава българска поговорка - един път стомна за вода, втори път стомна за вода, на третия - стомната се счупила. На хората вътре им писнА от неговото величие и решиха да го поприземят. Щото много нависоко беше фръкнал, но без да има крила (разбирай без покритие).

# 154

Проблемът на К. е, че тръгна с голямата кошница. Реши, че веднага всички ще ги закопае и ще им покаже къде зимуват раците - ама това добри, лоши хора, нещо така да направи опит да ги опознае, нц, не, той е великият К. и всички трябва с него да се съобразяват.
Аз също не харесвам някои хора от къщата, но всеки от тях си има добри страни и ако човек има подход, би могъл да си направи престоят там весел и приятен. Че и да спечели играта.
К., обаче, е доказателство за една хубава българска поговорка - един път стомна за вода, втори път стомна за вода, на третия - стомната се счупила. На хората вътре им писнА от неговото величие и решиха да го поприземят. Щото много нависоко беше фръкнал, но без да има крила (разбирай без покритие).

Изобщо не му е това проблемът. На хората вътре им писна да са вечно по-тъпи от него и той винаги да успява да им изкара истинския лош характер и липсата им на качества наяве. Защото разни Петковци, Мири, селски момци с тежък диалект и бавна мисъл нямат нито интелекта, нито богатството на речника на Кулагин и съответно без прилагане на физическа сила никога не могат да доминират над него. И тъй като той умело си служи с обиди, които обаче не са самоцелни, а много достоверно попадат в целта и са реални, те не издържат вече, а не могат да се сражават с Кулагин на неговото поле, защото той просто е по-умен от тях и винаги ги побеждава. Единствения начин да го надмогнат е с физическа сила, но в къщата няма как да стане.

# 155
О, Моралка, грешиш. Мира има много богат речник. От нея научих, че мъжът, който бие тъпана е тъпанар, а жената - тъпанарка JoyJoyJoy

# 156
Писнало им било... Петко поведе стадото. Конфликтът се подклажда от Петко, Константин и рева на Мира. Наско е манипулиран - видяхме, че в началото той само си стоеше като една мебел и щеше да продължи така, ако не беше новата му амбиция да се докаже като рицар.
В отсъствието на изброените, останалите щяха само да сумтят и да си траят - нямаше да има такъв скандал.

# 157
  • Варна
Ахахах, да, особено като се вземе предвид, че половината пишещи тук дори не са в България Laughing

Това не им пречи да са си с българския манталитет Wink

Важното е да се хейтва, нали. Да живеят невъзпитаните хейтъри като кульо!
Най-голямата хейтърка се прави на много "интелигентна".Запри се бре жено,излагаш се макс.Едно и също намилаш.Пълна досада си!Хайде лека и дохона смяна ,на хонорар си все пак!!!

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 18:53 от Nushlem

# 158
  • sofia
Като говорим за Мира и речник, как беше прословутият ѝ пост във Фейсбук?
"Ще те изстискам-изплискам?" Още се чудя какво значи...

# 159
Включвам се само да напомня, че това е шоу със сценаристи и продуценти. Тъжно е да си го помисля, но ние с вас сме замесени като воаьори в една предварително поставена драма, за което участниците дори вероятно са репетирали. Спомням си колко защитавах и се радвах тук на М.А., а после ме отврати с тъпите си интервюта и дори с връщането на пръстена и "изобличаването" на Антон. Тези хора са там за пари. Съгласили са се за тези пари да си плюяят на имената, разчитайки, че ще забравим. Което и ще стане, след като тук не си спомнят Джино, който печели 2 пъти. За това дали някой е гей и дали проституира. Дали е гей нямаме право да обсъждаме- това си е негов проблем. С проституирането нещата са по-сложни. Първо какво са "дъртаци"- някой на 50 или на 80 години...Тогава залитането на Наско по Мира как го характерисизираме, като геронтофилия? Проституира ли Мира от изгода да продължи живота си с мъж, който тя споделя, че и изневерява? Нима няма пак заплащане? Не, тя го прави в името на децата? (Да не си на тяхно място с такива родители...) Проституирал ли е Наско с М.И.- едва ли не три пъти по-възрастна от него успяла жена? Нима не е имал изгода от тази връзка? И изобщо как твърдим подобни неща за някой друг , ако не сме били преки участници. Повечето от твърденията на Кулагин могат да се проверят- да, Диона е циганка, да, Стефан е известен заради Гала, а Наско заради М.И., да, Петко е мутра или поне мнгого му се иска да е и има такъв манталитет. Мислите ли, че ако някой от поддръжниците на групичката "антикулагин" извън къщата можеха да му съсипат репутацията с доказателства не биха го направили. Например Кулагин на борда на частен самолет облизва пръстите на "Х"? Моля Ви, не забравяйте, че сме пред един спектакъл, който тази година са избрали да е хард. Да ни същисат с насилие. И ако някой пише в СЕМ ще е прав. От мен хубава вечер с любими хора Ви желая!

# 160
Това пък кога са го давали? Петко обяснява, че само изглежда като мутра, но никога не е имал нищо общо с мутрите:

# 161
  • София
Вярва ли някой на Петко, че не е имал нищо общо с мутрите?! Аз го виждам след години или публично разстрелян или зад решетките.... Не ми е чист.

# 162
  • София
Сега да си бил шеф на охраната на БИАД, да държиш Син Сити, ама хич нямаш нищо общо с мутрите. Ние от Марс падаме Joy

# 163
Аз пък не разбирам, защо за нехаресващите Кулагин основният аргумент е "той е гей". Е, и какво от това? Дали е, дали не, знае само той и интимните му партньори. Ако тук има по-запознати, чудя се от къде са информирани.
Пък и има толкова известни, успели и световнопризнати хора сред гейовете (Елтън Джон, Педро Алмодовар, Рики Мартин, Дарън Хейс, Макуин и Галиано и още много)- актьори, певци, дизайнери, режисьори, спортисти, че е адски ограничено да се ровим в нечии чаршафи.
Дали Кулагин е гей мен слабо ме вълнува. Гледам единствено поведението, което демонстрират в къщата, а той  се показва като изключително умен, талантлив, точен в преценката си за хората, да доста е язвителен (то и за това трябва доста ум), но в същото време по някакъв странен начин справедлив, търпелив, устойчив, с интересен характер. Разбира се има много недостатъци, но пък при останалите изпъкват още по-грозно. Ако приемем, че брадъра е шоу за характери, то той е този, който наистина показа, че превъзхожда всички останали по този показател.

Гей, би, травестит, без значение е. Всеки може да е каквото си иска. Проблема е, че е простак.
Ти да не си някой отхвърлен от Кулагин любовник или гримьор-конкуренция, че пишеш с такава злост и жлъч срещу него?

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 19:14 от Карла_Карла

# 164
Скрит текст:

Изобщо не му е това проблемът. На хората вътре им писна да са вечно по-тъпи от него и той винаги да успява да им изкара истинския лош характер и липсата им на качества наяве. Защото разни Петковци, Мири, селски момци с тежък диалект и бавна мисъл нямат нито интелекта, нито богатството на речника на Кулагин и съответно без прилагане на физическа сила никога не могат да доминират над него. И тъй като той умело си служи с обиди, които обаче не са самоцелни, а много достоверно попадат в целта и са реални, те не издържат вече, а не могат да се сражават с Кулагин на неговото поле, защото той просто е по-умен от тях и винаги ги побеждава. Единствения начин да го надмогнат е с физическа сила, но в къщата няма как да стане.

Не съм съгласна с твоето мнение.
Нещата в цял свят са такива, че ГЕЙ не можеш да обидиш. Законът го пази от обиди. Но затова пък, той не се посвени да се занимава с личния живот на хората, да се рови в болките им, да ги обижда и да хвърля кал по тях.
От позицията на какви постижения го прави? Аз, лично, никога не бях чувала за този човек, преди да го поканят в Черешката, където зверски се изложи. По никакъв начин не е ВИП, ама по никакъв. Така че, какво му дава право да се гаври с другите, че не били ВИП-ове, че имали разводи, че били стари, че били грозни, че имали бедни майки, че не си внасяли парите вкъщи и пр. глупости, прочетени от лай...та преса? На какво отгоре? Да не би да е някаква институция нещо, съдник, лидер? Ами не е - най-обикновен гримьор на свободна практика като стотици такива в България.  С какво той е повече от гримьорите в България? С това, че е гей ли? Сори, не ме впечатлява. И гейове има много в България, така че и това не го прави ВИП.

Общи условия

Активация на акаунт