VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 682
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
-Цуни пичие и да влезе чантата ми дето се равнява на 2 тесли Stuck Out Tongue Winking Eye
-А то тука даже не сте в топ 50 на нищо Joy

# 256
  • Испания
-А то тука даже не сте в топ 50 на нищо Joy

Понякога е по-важно къде не си.

Цитат
Топ 5: Най-тъпите български форуми

1. all.bg - Хора пишат в работно време, вместо да работят. Нищо чудно, че България е в това положение.
2. planeta.tv - Малки деца, чиито смисъл на живота е да знаят всичко за техните любими звезди. Има много фанатизирани дечица.
3. teenproblem.net - Глупави, смешни и несериозни теми. Много аутсайдери.
4. clubs.dir.bg - Зависи от клуба. В Телевизия хората са много критично настроени, къде с право, къде без. Златина Савова плюе по всеки който обиди Слави в неговия клуб.
5. abv.bg - Тотален комунизъм, подмазвачеството е мисоко ценено. Отново хора без работа и дървени философи.
6. forum.gtsofia.info - Любители на ГТ. Но ходете там, само ако знаете твърде много по темата Градски Транспорт. Ако не знаете е велик грях, който се наказва с изгонване от форума.

Не сме там.

# 257
  • София
Уф, чак сега ви изчетох, че и нова тема сте отворили.
Пишете шоуто било за характери. Къде виждате характери там? Че дори и Кулагин няма характер. Едно мазнене за пред публиката и нагласяне спрямо потребностите пак на същата за зрелище и скандали. Ако едната злоба, его, нарцисизъм, самочувствие без покритие, снишаване да не ги засегнат проблемите, правене, че нищо не виждат, не чуват и не знаят, липса на каквото и да е мнение, ходене по петите на силния на деня са характери, тогава не знам аз дали разбирам нещо вече. Желанието на всяка цена да стане твоето, пък дори и да стъпваш по трупове образно казано, за да го постигнеш, в никакъв случай не е силен характер, а болно самосъзнание.
Бе де да знам вече и аз, както и друг път съм цитирала дядо ми тоя свят отива на е@ем ти страна...

# 258
  • Варна
На каква отвара сте? Аз правя една от джибри Sake

# 259

Това категорично не е вярно. По никакъв начин те не са партийни певици, нито са възпявали партията и социализма, нито пък имат нещо общо с него. Стига вече с този режим, не го намесвайте там, където няма нищо общо.
По-скоро имах предвид, че всичко "външно" е било забранено, просто хората са били много по-ограничени в избора си.

И това не е вярно. Слушахме си чужда музика до насита. Включително, канеха и известни изпълнители, които впоследствие станаха световни звезди. Тина Търнър и Айк примерно, идваха в България през 80-те, когато още бяха млади. Това, което си гледала във филма "Вчера", е малко пресилено. Дискотеките също бяха супер (имаше си чужда музика колкото си искаш) и не е вярно, че сме слушали само българска музика. Просто песента, когато е хубава, когато текстовете са смислени, сама достига до слушателя и се харесва.

# 260
Язе съм на коктейл ''Тартюф'' - грейпфрут с маслинки.

# 261
 Ако обичате спрете да разводнявате темата със спам, коктейли и други лигавщини. За това за три дена се трупат 2000 нови поста, които човек не може да изчете. Все пак темата е за Вип Брадър, а не кой на какво джибри и коктейл е.

Относно характерите - имат си ги, но са им кофти характерите, и ги показват.

# 262
Благодаря за темата Beers
Утре Кулагин ще ги разцепи ли или ще ги разцепи?

# 263
  • София
Като знам, че във всеки момент някой може да напусне по собствено желание не са ми особено интересни елиминациите.  Grinning

# 264
Ако обичате спрете да разводнявате темата със спам, коктейли и други лигавщини. За това за три дена се трупат 2000 нови поста, които човек не може да изчете. Все пак темата е за Вип Брадър, а не кой на какво джибри и коктейл е.
Я пийни и ти една отвара от джибри, знаЙш ли как ще те 'спокои?

# 265
  • София

Относно характерите - имат си ги, но са им кофти характерите, и ги показват.

Така погледнато съм съгласна, ама все пак.... Нещо ми се губи в картинката.
Що не вземат да направят брадър в затвора, там какви характери ще намерят....

# 266
Кулагин е бръснарското ножче в края на пързалката към басейна.
Цепи ги яко.
Вътре всички освен него са жертви на себе си.

# 267
Благодаря за темата Beers
Утре Кулагин ще ги разцепи ли или ще ги разцепи?
Hands Thumbsup

Темата не я разВодняваме,а ОтвараРяваме. Много моля, долу лапитИ от коктейлити, отваритИ и прочие ...Последните са си тоооочно по темата. Пък.
И изобщо не са лигавщини, а жизненоважни течности. Питай Ваня.

# 268
  • Испания
Кулагин е бръснарското ножче в края на пързалката към басейна.

Само като си го представих...

# 269
...жизненоважни течности. Питай Ваня.

И с това ли ви попречи Ваня? Точно пък отварата и от костилки ви подразни  ooooh!

За характерите си права, MATA KOSMATA, че са бледи. Общо взето се скатават участниците, и ако не беше Кулагин да ги извади от летаргията щяха да мишкуват вътре и нищо да няма за гледане. Щяха да ни занимават с измислените флиртове между селянчето и Мира и Ричито и Розмари нон стоп, до втръсване.

Показват лош характер само под негового въздействие. Ако не беше той и толкова характер нямаше да показват.

Общи условия

Активация на акаунт