VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 709
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 285
Извинете, кога е финалът?  Flutter

# 286

Оффф, то и сега на концерти на Азис и Планета сигурно е чудо от циганя, които напират да гледат простотии. А самият факт, че тооолкова много хора все пак са познавали "творчеството" на лепа Брена през 90-та, за да се бутат да отидат на концерта и би трябвало да ти подсказва, че снабдяването с различни стилове музика, включително чалга, не е било проблем. И мога да ти гарантирам, защото имам спомени, че през 80-те по радиото се слушаха западните актуални хитове, и никой не е бил в музикално затъмнение, принуден да се задоволява с Тоника, независимо дали ги харесва или не. Избор имаше, и Тоника не са звезди поради липсата на музикален избор. Много е тъпо и невежо да пишеш такива грешни твърдения.
Да, запознати са били, защото един да се сдобие с касета и после целия квартал я е презаписвал.
Горе долу май така са стояли нещата: https://www.168chasa.bg/article/6934947

# 287
Извинете, кога е финалът?  Flutter
Когато излезе Кулагин Simple Smile

# 288
Ваня е жертва единствено на егоизма, ината си и манията да командори. Играе го жертва за да маскира факта, че реално другите са нейни жертви. Използва болестите си  за да го играе жертва и религията - за да прикрива зад булото на праведница истинските си мотиви и намерения - да издевателства на другите и да им пие енергията.Прекалено я толерират заради славата и, но жената ск е просто психично обременена.
М дааа, господ така е казал, това не е богоугодно, така пише в библията, това е божие наказание..... Ако  Ваня и Мира живееха в средновековието, щяха да са на първа линия до кладата с факли в ръце и в " името на господ" ..... Лицемерна работа.

# 289

лицемира от днес

# 290

Да, запознати са били, защото един да се сдобие с касета и после целия квартал я е презаписвал.

Спирам да ти отговарям. Само ще ти кажа, че аз ти говоря за 80-те, когато Тоника са на върха на славата си, и когато по радиото звучеше и българска, и западна музика, по телевизията също, а ти ми показваш някакви статии за 60-те. Има разлика от 20 години, все пак. Пак ти казвам, че е нелепо да твърдиш, че Тоника са звезди, защото е нямало какво друго да се слуша.

# 291
Кулагин излиза ли от Къщата?
Май не.

# 292
  • Ню Йорк

Спирам да ти отговарям. Само ще ти кажа, че аз ти говоря за 80-те, когато Тоника са на върха на славата си, и когато по радиото звучеше и българска, и западна музика, по телевизията също, а ти ми показваш някакви статии за 60-те. Има разлика от 20 години, все пак. Пак ти казвам, че е нелепо да твърдиш, че Тоника са звезди, защото е нямало какво друго да се слуша.

Моралка е права. 80-те вече нещата не бяха толкова диви и затегнати. Имаше западна музика, западни списания, ходехме на Кравай Wink Такива разни работи.

# 293
"Това беше право в десетката!  Стискам ти ръка."

Аз пък ще си стисна ушото и ще чукна на дърво да не попадам на таКъва пътеводна светлина Head Band
Даже и една отварка ще джурна...ей тъй..за всеки случай.

# 294

Ок, но пак казвам не е било като сега. Изброи ми примерно от 60те до 89-90та колко чужди изпълнители са направили концерт в България, а аз ще ти изброя от 90 до сега.
Факторите са много. Нямало е толкова музикални канали, нямало е интернет, нямало е толкова радиостанции, било е трудно да се излиза навън, за да отидеш на концерт на някой, а тук почти не е имало, ако въобще е имало, основно се е наблягало на българското.
Идеята ми беше, че цялото това издигане в култ ми е противно.

# 295
Къде е направена снимката?Излиза си спокойно и позира,днес?

# 296
Еми тя всяка неделя излиза и ходи да води предаване в БНТ Crossing Arms

# 297
И то едно предаване,да откръшиш от него Grinning

# 298
Еми тя всяка неделя излиза и ходи да води предаване в БНТ Crossing Arms
Като излиза до ушите й не достигат ли настроенията на хората за нейните изяви във ВИП Брадър?

# 299
Скрит текст:

Оффф, то и сега на концерти на Азис и Планета сигурно е чудо от циганя, които напират да гледат простотии. А самият факт, че тооолкова много хора все пак са познавали "творчеството" на лепа Брена през 90-та, за да се бутат да отидат на концерта и би трябвало да ти подсказва, че снабдяването с различни стилове музика, включително чалга, не е било проблем. И мога да ти гарантирам, защото имам спомени, че през 80-те по радиото се слушаха западните актуални хитове, и никой не е бил в музикално затъмнение, принуден да се задоволява с Тоника, независимо дали ги харесва или не. Избор имаше, и Тоника не са звезди поради липсата на музикален избор. Много е тъпо и невежо да пишеш такива грешни твърдения.

Виж сега една плоча (имам и още, ако искаш да видиш), която е издадена през 1978 г. Забележи изпълнителите и песните в нея (Игълс с Хотел Калифорния, Бони М с Мама Бейкър, Стиви Уондър, Дона Съмър и пр.). Все още притежавам плочата и да, имам и грамофон:

Между другото, гледах първият филм "Междузвездни войни" 7 пъти. Пуснаха го през 1982 г. по кината в България.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 00:52 от DeltaAzimut

Общи условия

Активация на акаунт