VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 668
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Хайде Петко се озъби и на Мира, но според мен това са стари кадри от преди номинациите.
Дават ни претоплени манджи вечер.

# 2 746
К. поне обижда със стил- възрастна стара дама, не като другите плазмодии.

# 2 747
Мекицата е застрашен бре...гласувайте.
ББ видя едно добро момче и гледаше да го смачка само...кои са думите...та кои са думите...ееххх...Мекичко Мекичко..такова тихо и възпитано момче си....

# 2 748
Петко храни Мира, а Кулагин - Ваня. Охранени ще се приберат всичките, надявам се когато седнат да четат коментарите и да гледат какви са ги вършили след края на шоуто, поне да имат благоразумието да се засрамят, ама надали.

# 2 749
Петко като си събра дами за отбор , така става.
Ама е много доминантен този мъж , не зная как се живее с такова авторитарно същество.

# 2 750
Кога ще гонят? Чак в понеделник ли? Simple Smile

# 2 751
  • Варна
Тоя гнусляк пак ще се вихри и пак с обидите. И колко му е къса паметта, гонеше плеймейтката да не му влиза в стаята и банята, че му били по договор, а той сега нахално се натресе на Ваня в стаята и банята по договор.

Нищо де, кво толкова, нали го прави стилно. 😂😂

# 2 752
Ако може утре - петък.

# 2 753
  • София
Да.  Peace Освен ако някой не се поболее междувременно, разбира се, и не си тръгне по собствено желание.  Laughing

# 2 754
Питам, защото се преполови сезона, а има бая за гонене. Мен, ако питате направо всички да си ходят вече Mr. Green Дано поне Ол старс не е голяма скука.

# 2 755
Ами не е като да не е прав Кулагин.
"Не съм виждал по-злобна възрастна дама... Цялата къща ще и дадем, все едно е Лили Иванова" - право в десятката!

# 2 756
Момент...че някой ми чука на вратата. Сигурно Добринка ми носи сока от маракуя и слънчогледовите семки Joy

Ричко добре й го рЕкна на масата. Браво Риче мойто момче. А тя с тая вечеря та вечеря...госпъли ли да пеят само. Кво й се развали на вечерята...нищо. Ама не й хареса Мекичко какво й каза...
Тихо сега, че ще рупна една ябълка..да не разваляме хапването ми Joy

# 2 757
Вчера по едно време докато се караха, на Кулагин му стана много смешно и се изхили. Сценки играят всички, ама карай да върви...вярваме и гледаме по 300 пъти едно и също Simple Smile
Рози милата дали и 2 минути се е натискала с мъжагата, ама го гледаме н-ти ден. Просто всичко стана като индийски сериал, момента разтеглен и повтарян до втръсване

# 2 758
Аз да си кажа за грима на девойката. Всичко друто добре, но един грим би се видял най-добре със съответния тоалет. Друг недостатък за мен е, че покриват и "контурират" лицето, а врата и шията? Или поне така виждам нещата. Не разбирам много, но това ми се вижда тежък вечерен, почти театрален грим. Да спретне едно момиче с ежедневен лек грим, да видим майсторство. За настаняването в покоите на Ваня. Това е работа на ББ. Защото иначе не остана интересна линия на интриги. К. им изнася сезона. По неговия си безпардонен начин. Тормозят Ваня, която беше решила, че ще го играе майка на къщата. Те и за мащеха не я искат. Пак само Роузи за фон на страданията и. Много лесна жертва си намери К. А и ако от морална гл.т. да се противопоставя на Пепа, Петка и Наско струваше нещо, да измъчваш "стара дама" няма да се приеме добре от публиката. Но пък К. си знае, ако от ББ му плащат добре за тази роля- за какво му е да носи някаква титла. Победител предлагам да е костенурката от басейна. Но те наистина останаха без фаворит за победа. Друг път поне един сме подкрепяли малко повече от други. Сега не виждам кого. К. да си вземе парите и толкова. Жалко за феновете на Ваня и детските им спомени от прекрасните песни.

# 2 759
Добър ден, котарачета. Връщам се от изправителния дом, но не на ББ, а на Tatti.

Отвратена съм от пиянството на Божана - бях забравила тези гледки на гадни, пияни жени, откакто децата ме държат под домашен арест, но сега си ги припомних с пълна сила ... гнусна работа.

Все по-противна ми става и Ваня с лигавщините си, непоносимо същество, жалко че чак сега си показа простотията, можеше и трябваше да излети много отдавна. Ако бях на мястото на Кулагин, бих я докарала до нервен срив с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт