VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 651
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Бургас
Аз определено се впечатлих от външността на Мира Добрева. Това провокира предишния ми пост в темата.

# 2 776
Защо се хванАхте за торбичките на Мира? Тя навлиза в критическа възраст, задържа вода и пр.
Скрит текст:
Но когато е с грим, все още е много красива. Във ВБ тя ходи без тежък грим и дами, бъдете готови, всички жени, след определена възраст, започваме да изглеждаме меко казано леееко кофти. И не само жените. Та не се оглеждайте толкова във външността на една 45+ жена. Ако го правите означава, че все пак сте впечатлени от нея.

Имат значение и професионалистите, които работят върху лицата на звездите. Не знам, нашите доктори ги правят като по калъп. Според мен се прекалява с филъри, ботокси и пр. Просто трябва съвсем леко да пипат тук там за лек естетичен резултат и най-вече излъчване. Според мен, хидратирана и свежо изглеждаща кожа е по-красива от опъната и без никакви бръчки по нея. Миловидността си отива с годините, но при добра поддръжка, това може да бъде отложено във времето.

Аз съм на 52 и нямам торбички, нито кожата ми изглежда като надиплена възглавница.
Та, не е от годините.
------------------------------------------------------------------
Жалки са ми Петко и сие....с всите си претенции, паднАха до нивото на гримьора.
Как пък нито един "интелектуалец" не измисли интелектуален начин да отговорят на провокациите му...

# 2 777
А...хванали сме се  били за торбичките мирини...друг път. Пък и ръцете ни ще отмалеят с тез тежки дисаги Joy

# 2 778
Ама то и на вас е трудно да се угоди....
Ако пият алкохол и от 2 чаши заплитат езика - ауууу, пиянки!
Ако пият само сок от маслини - аууу, монахини!
Ако пият хапчета  - ауууу, бабички!
Ако ядат банан културно - аууу, загорели ххххх.
Ако ядат от тигана нещо ей тъй метнато а ла рустика - аууу, простаци!
Ако не са гримирани - аууу, грозотии.
Ако са гримирани - аууу, не им ходи на дрехата.
Освен да гледаме Биг Брадър в Саудитски вариант и на жените да им се виждат само очите и да нагъват само локум, не знам какво друго да предложа? Satisfied

# 2 779
Защо се хванАхте за торбичките на Мира?
Скрит текст:
Тя навлиза в критическа възраст, задържа вода и пр. Но когато е с грим, все още е много красива. Във ВБ тя ходи без тежък грим и дами, бъдете готови, всички жени, след определена възраст, започваме да изглеждаме меко казано леееко кофти. И не само жените. Та не се оглеждайте толкова във външността на една 45+ жена. Ако го правите означава, че все пак сте впечатлени от нея.

Имат значение и професионалистите, които работят върху лицата на звездите. Не знам, нашите доктори ги правят като по калъп. Според мен се прекалява с филъри, ботокси и пр. Просто трябва съвсем леко да пипат тук там за лек естетичен резултат и най-вече излъчване. Според мен, хидратирана и свежо изглеждаща кожа е по-красива от опъната и без никакви бръчки по нея. Миловидността си отива с годините, но при добра поддръжка, това може да бъде отложено във времето.

А защо не? Тя е влязла в тази къща, за да се изтипоса пред цялата държава, за което и се плаща. При такава показност, най-нормалното е да се коментира показваното.

Да не говорим, че професията и изисква приличен външен вид поне, при липса на всякакви други качества, като журналист.

# 2 780
 Често торбичките под очите се появяват при хора със здравословни проблеми -щитовидна жлеза, бъбреци, синузит, алергии.... и т.н. Та на Мира не бих и се захванала точно за торбичките.

# 2 781
  • София
Гала е налапала яко плувката, извън кадър "О, пуснете ми пак Стефан"
50 годишна жена, се държи като след първи секс на сутринта. hahaha
Чак пък толкоз?  newsm78
Не знам защо, но хич не и вярвам... когато се прави на покорЕна, винаги ми звучи така фалшиво!
Особено като имам предвид как се преструва и с гостите си...
Може го! smile3521

# 2 782
  • Ню Йорк
Ама то и на вас е трудно да се угоди....
Ако пият алкохол и от 2 чаши заплитат езика - ауууу, пиянки!
Ако пият само сок от маслини - аууу, монахини!
Ако пият хапчета  - ауууу, бабички!
Ако ядат банан културно - аууу, загорели ххххх.
Ако ядат от тигана нещо ей тъй метнато а ла рустика - аууу, простаци!
Ако не са гримирани - аууу, грозотии.
Ако са гримирани - аууу, не им ходи на дрехата.
Освен да гледаме Биг Брадър в Саудитски вариант и на жените да им се виждат само очите и да нагъват само локум, не знам какво друго да предложа? Satisfied

Силно подозирам, че там даже не участват жени Wink

За торбичките на Мира може да има много причини, ген, здравословен проблем и т.н., а и какво значение има как изглежда, това не е конкурс за красота  newsm78

# 2 783
Често торбичките под очите се появяват при хора със здравословни проблеми -щитовидна жлеза, бъбреци, синузит, алергии.... и т.н. Та на Мира не бих и се захванала точно за торбичките.

Какво значение има защо са там? Ако една танцьорка стане 100 килограма, да не мислиш, че ще я търпят в балета, защото било от здравословен проблем. На никой не му пука. След като не може да поддържаш нужната визия, просто слизаш от екран /пак подчертавам, че при Мира освен спорната визия, други НИКАКВИ качества няма, дори е твърде глуповата/.

# 2 784
По обидите на Кулагин към хората си представям какво криво огледало е душата му:
Към Лора - дъщеря на баща си и резерва, беквокал. Извинявайте, но откога децата на големи музиканти трябва да си крият роднините и да се срамуват от тази работа? И къде пише, че децата задължително трябва да надминат родителя? Кулагин го отразява така криво, все едно е недостатък, може би защото неговият баща му е липсвал в годините? И защо да е срамно да си резерва и беквокал? Кой труд е срамен? За мен това е онзи труд в Дубай...
Към Мира - торбичките й, намокрена до не знам си къде, загоряла не знам си какво.... Казва човекът, който се изхранва чрез преобразяване предимно на жени и плеймейтки, за да могат те да са по-апетитни в мъжките погледи...
Към Петко - какъв му бил бизнесът и т.н. Казва момчето, чийто бизнес е мътен и запенен чак от въпроси - кого гримира, за списания, фотосесии, как издава касови бележки, с тия неговите цени плаща ли данъци, след като е топ гримьорът на България...
Към Атанас - бил номер 30 сред певците. Е и? Какво е лошо да си и номер 100? И номер 1000? Познавам сума музиканти и певци, които си пеят в кръчмета, без албуми и хитове. Живеят и те! Не е като да няма живот за тях, ако не са в топ 3.
Към Ваня - като си болна, да не си влизала.... Не го ли е гледала баба му? Не знае ли как са хората на по-големи години? Или и там дрънчи на кухо в изпразнената му от емоции и съдържание душа?

# 2 785
Защо Божана казва  на Петко "шефа"?

# 2 786
Ми да беше влязла баба му тогава, или аз примерно, като броим някакви хора,ама  нали уж са ВИП Simple Smile сепак Simple Smile

# 2 787
По обидите на Кулагин към хората си представям какво криво огледало е душата му:
Към Лора -
Скрит текст:
дъщеря на баща си и резерва, беквокал. Извинявайте, но откога децата на големи музиканти трябва да си крият роднините и да се срамуват от тази работа? И къде пише, че децата задължително трябва да надминат родителя? Кулагин го отразява така криво, все едно е недостатък, може би защото неговият баща му е липсвал в годините? И защо да е срамно да си резерва и беквокал? Кой труд е срамен? За мен това е онзи труд в Дубай...
Към Мира -
Скрит текст:
торбичките й, намокрена до не знам си къде, загоряла не знам си какво.... Казва човекът, който се изхранва чрез преобразяване предимно на жени и плеймейтки, за да могат те да са по-апетитни в мъжките погледи...
Към Петко -
Скрит текст:
какъв му бил бизнесът и т.н. Казва момчето, чийто бизнес е мътен и запенен чак от въпроси - кого гримира, за списания, фотосесии, как издава касови бележки, с тия неговите цени плаща ли данъци, след като е топ гримьорът на България...
Към Атанас -
Скрит текст:
бил номер 30 сред певците. Е и? Какво е лошо да си и номер 100? И номер 1000? Познавам сума музиканти и певци, които си пеят в кръчмета, без албуми и хитове. Живеят и те! Не е като да няма живот за тях, ако не са в топ 3.
Към Ваня -
Скрит текст:
като си болна, да не си влизала.... Не го ли е гледала баба му? Не знае ли как са хората на по-големи години? Или и там дрънчи на кухо в изпразнената му от емоции и съдържание душа?

1. Понякога известните родители трябва да се срамуват от децата си и да ги крият - това важи с пълна сила за Лора.
2. Знаейки, че външния вид може да бъде управляван е в пълното си право да критикува занемарена външност.
3. Мутрите е крайно време да се изпаряват отвсякъде! Няма място за тях в съвременния живот!
4. Има и такива, които изобщо не са певци и пак си живеят. Но и не обикалят формати и не заявяват претенции с говор и маниери на бавноразвиващи.
5. Ваня се е съгласила да участва в нещо за пари, значи сама си е решила болна ли е или не. Тя би трябвало да знае по-добре от всеки друг, как е и да си е направила ясна сметка - може ли да участва или не. От там нататък никой не и дължи нищо.

# 2 788
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Към Лора - дъщеря на баща си и резерва, беквокал. Извинявайте, но откога децата на големи музиканти трябва да си крият роднините и да се срамуват от тази работа? И къде пише, че децата задължително трябва да надминат родителя? Кулагин го отразява така криво, все едно е недостатък, може би защото неговият баща му е липсвал в годините? И защо да е срамно да си резерва и беквокал? Кой труд е срамен? За мен това е онзи труд в Дубай...
Към Мира - торбичките й, намокрена до не знам си къде, загоряла не знам си какво.... Казва човекът, който се изхранва чрез преобразяване предимно на жени и плеймейтки, за да могат те да са по-апетитни в мъжките погледи...
Към Петко - какъв му бил бизнесът и т.н. Казва момчето, чийто бизнес е мътен и запенен чак от въпроси - кого гримира, за списания, фотосесии, как издава касови бележки, с тия неговите цени плаща ли данъци, след като е топ гримьорът на България...
Към Атанас - бил номер 30 сред певците. Е и? Какво е лошо да си и номер 100? И номер 1000? Познавам сума музиканти и певци, които си пеят в кръчмета, без албуми и хитове. Живеят и те! Не е като да няма живот за тях, ако не са в топ 3.
Към Ваня - като си болна, да не си влизала.... Не го ли е гледала баба му? Не знае ли как са хората на по-големи години? Или и там дрънчи на кухо в изпразнената му от емоции и съдържание душа?

Адмирации Мари, много точно описание.  bouquet

# 2 789

Какво значение има защо са там? Ако една танцьорка стане 100 килограма, да не мислиш, че ще я търпят в балета, защото било от здравословен проблем. На никой не му пука. След като не може да поддържаш нужната визия, просто слизаш от екран /пак подчертавам, че при Мира освен спорната визия, други НИКАКВИ качества няма, дори е твърде глуповата/.

Интересно сравнение. Значи, телевизионните водещи трябва да са такива само, ако са слаби и красиви - и това, казано от жена?!. Хм...Опра Уинфри да иде да се гръмне направо... Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт