VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 556
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 345
Скрит текст:
Ричи е хубавичък, сигурно става в кревата
като му слушам теориите за жените и отношението към тях, жестоко се съмнявам да мисли за удоволствието на партньорката си ... той си каза за НУЖДИТЕ ... щом така го приема явно си гледа кефа, така и 3 мин може до са му достатъчни наистина
а това, че визуално някой изглежда добре, не го прави гарантирано добър в леглото
мисля че и много мъже така избиват комплекси , гледат да се назобят яко, да облекат някой кичозен парцал и се надяват това да компенсира пред жените 3те минути или 3те см ...
Скрит текст:
Ама вие сте много интересни - какво общо имат теориите му със секса?
Рози няма да си го взима за мъж, я! Поомачка я малко, голям праз. Като ви чета и си мисля, че едва ли не с първия мъж, с който сте преспали и сте се омъжили за него....А дали има приятел или не, щом е решила да се помачка с Ричи Рич, значи не й е толкова важен тоя приятел. Човек си менка приятелите, докато е млад и се спре на сериозен партньор. Леле мале, учудвате ме много, честно...и това ми било млади жени без предразсъдъци...ццц
[/spoiler]
а какво общо има коментарът ти с нашите? изибщо не съм споменавала Рози ... то бива бива амааа ... вече почвам с докладването
[/quote]

Ще ме докладваш, обаче за какво? Ти маскариш хората, не аз. Изведнъж реши, че някой си не бил добър в леглото, щото звездите ти го нашепнаха. Моля да си имаме уважението. Коментарът, който ти коментираш, се говореше за Рози и Ричи, а ти извади едно изречение от контекста.

Скрит текст:
Казах че Рози е сбъркала и се изложила, защото самата тя каза, че има приятел. На негово място моментално бих я зарязал. Ако нямаше е съвсем друго - нормално младо момиче - що да се не възползва  - Ричи е хубавичък, сигурно става в кревата, и аз бих се възползвала и не ми пречи, че ме дават по ТВ. Но само ако нямам гадже навън.

# 3 346
  • sofia
Кой ли чете тези чаршафи?!?
Ричко и Розмарин са си таман. И двамата от село. И двамата не могат да говорят. И двамата убавци!

# 3 347
Коментарът, който ти коментираш, се говореше за Рози и Ричи, а ти извади едно изречение от контекста.
в грешка си ! коментирам точто изречението, което съм цитирала!

# 3 348
  • Испания

извинявай , но реално няма правописни грешки, а само пунктоационни и от бързане, защото съм от телефона.

Хич!

Приготвяте ли отварите, м?

# 3 349
Роузи не си даде дупарата защото е много добра и не може да отказва, а защото се усеща, че е скучна и различна и иска да остане вътре дълго. Освен да се изплющи с някой, и така да влезе в кадър, друг начин да блесне няма. Определено дава заявка да спечели. Аз съм ОК, предпочитам Роузи дупедаващата пред пияниците Лора и Божка.

# 3 350
В последната тема много и то - абсолютно ненужно, се втвърди тонът. Забравяме, че това е тема за забавление, ако някой много го напъва да се драчи -има политически.
Забавлявайте се, никой в къщата не заслужава толкова яростна защита, че да се караме тук.
По същество: Исках да подкрепя някого, но нямах желание 😎, всички се дънят тотално. Някой беше предложил костенурката при басейна за победител. Подкрепям! Изглежда добре (няма торбички и размъкнати роби), не крещи, не обижда, не пиянства, не налазва Ричко, ни веднъж не посети спешното, даже Библия не разнася.

# 3 351
Скрит текст:
Някой ще ми шушне ли кво изписка Божана?
Оф,и аз Ши хвана въжету с тъз преподобната Stuck Out Tongue Winking Eye
Мутрагеньо победи Галин и Божана полудЕ.
[/quote]
И тази я пере яко съчмата, вече наистина започвам да подозирам, че има скрити желания към кръчмаря.Dizzy Face
[/quote]

Има,има,един за друга са -тя е едно към едно с него: простачка,груба,арогантна и най-вече кръчмарка.

# 3 352
Усмихни ми се,а и останалите с мнение, че ББ е за забавление, а всъщност толкова се забавлявате,че нямате фаворит. Противоречите си Wink

Аз обаче съм напред с мат'риала Joy Не само, че имам фаворит,но и резерва...Joy
Роузи.
Но първо да я оплюя,по К. Joy
Била млада. Ма моля ви се. На 32 г. жена. Държи се по-незряло от 20 годишната ми дъщеря. На 32 аз имах дете на 10 и дете на 2. Не е задължително да е като мен,не се хващайте за последното. Говоря за съвсем друго. Тъй.
Обаче. Разбирам я. Та този Ричиту,с цялата си глупотевина,с необятния си речник от пет/5/ думи, с благия си нрав, дължащ се на  преждеизброените му качества Joy та именно той и е като свеж въздух след сагата К. и останалите тъпани вътре. Защото не може да се изрази правоговорно, Роузи сдаде багажа и се предаде на ласките Ричини. Та тя даже не може точно и правилно да си изрази мислите/ ако ги има/. Не може да се влее така в обстановката именно пак , заради това. Ако другите се разбират само с една дума...тя това не може. Израснала е и в друга среда. Тези нападки, хейт и бай Ганювщините са си чисто наш тренд. Не на последно място,представям си и с какви мъже има отношения, чисто физически и визуално. Като си представя някой хер, веднага виждам бозаворижавослунички. Не е задължително,но все пак. А и в нейната среда манекените красиви,ама на другия бряг. Та,разбирам я. И затова ми е първа сламка,пардон резерва. Joy

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 19:37 от Thirteen#

# 3 353
В последната тема много и то - абсолютно ненужно, се втвърди тонът. Забравяме, че това е тема за забавление, ако някой много го напъва да се драчи -има политически.
Забавлявайте се, никой в къщата не заслужава толкова яростна защита, че да се караме тук.
По същество: Исках да подкрепя някого, но нямах желание 😎, всички се дънят тотално. Някой беше предложил костенурката при басейна за победител. Подкрепям! Изглежда добре (няма торбички и размъкнати роби), не крещи, не обижда, не пиянства, не налазва Ричко, ни веднъж не посети спешното, даже Библия не разнася.

Ми то може ли да се забавляваме? Все на някой някоя му е к..ва, пияница, размъкнат пенсионер или пройдоха.
Ми вижте веднъж и добрите качества на хората, няма как да имат само лоши? Дори К. си има добри качества (може би). Не може да сме толкова озлобени, че да виждаме само злото у хората...Вярно е, че някои от тях показват само лошите си качества, защото К. наложи такъв стил на този сезон - да се вадят кирливи ризи. Обаче ми се искаше да видя и някаква доброта, някаква емпатия, човещина. До сега, въпреки мазалото, което представлява сезона, Рози се показа като най-добронамерения съквартирант. Затова реших да я подкрепя, нищо, че е скучновата за някои. Обаче предпочитам скучни, но свестни хора, защото те бутат прогреса в света.

# 3 354
  • Ню Йорк

Мда, някои потребителки толкова сериозно са се взели, че една даже се възмущаваше защо модераторите не триели всички мнения против кульо  Joy  Тя, видите ли, била докладвала, а те не трият и не трият, каква конспирация  Joy

# 3 355
Какво мислите за промото от днес?

Ако се стопира още на първите секунди, Божка държи Кулагин, а той рита във въздуха с крак срещу Петко и Насет.Дали пък това не е изрезка от мисия, но пак да са го монтирали, за да изглежда като нещо кой знае колко драматично? Така бяха монтирали и барикадирането на Кулагин - изглеждаше, все едно хората масово ритат отвън и се опитват да му нарушат прегражденията, а то не се оказа точно така.

За всеки случай още промото ме натоварва, не искам да си представям и епизода. Пак ще гледаме само обиди. Дано Кулагин спази линията на заслужените слова с повече критика към лицемерието, а не към физическите характеристики на човек - защото това е ниска топка.

# 3 356
Аз пък традиционно много се забавлявам по време на ББ
Скрит текст:
в темата
.
Тази година има доста крайни защитници, но аз хич не се впечатлявам.
Дори по-скоро следя коментарите , отколкото фабулата вътре. Винаги има над какво да се посмее човек. И под формата на ироничен коментар да си прозират житейските философии на пишещите. Никаква драма няма в темата , ако не си я създаваме.
миналата година имаше злостни реплики да не се лигавим , емииии, това са ВИАЙПИ , *се пак .
Не мога да им импонирам на библиите и бухалките Weary

# 3 357
  • Някъде в Матрицата
на мен ми е интересно кои са тези 20 с манталитета на Ричко ...

Аз съм едната от 20те. И не мисля, че манталитета има нещо общо.
В случая избрах на принципа кой от тримата възприемам като най-малък дразнител в момента.
следователно си съгласна такъв човек да спечели, защото е най - малък дразнител ...

Не.

# 3 358
  • Бургас
Снощи Кулагин ме разби от смях.Една маска за лице не си правите! Ама как да нямате нужда бе! Вижте какви бради и мустаци имате,хахаха

# 3 359
Между другото, само аз ли не съм толкова впечатлена и възмутена, че Рози поддаде на Ричко?

Да, не са на едно ниво - къде е тя, къде е той? Но пък не мисля, че натискането я прави най-долният отпадък на света. Отстрани ми изглежда като - той я натиска, тя стои пасивна и просто му позволява някакви неща, донякъде, без открито да го реже, нито пък активно да се хвърля в прегръдките му.

Искала е внимание, може би. Сложила е все пак някакви граници.
Убедена съм, че секс не е имало. Тези кадри бяха кадри на домогване и натискане, и то без нейно участие. Като цяло доста странни отношения, които се опитват да ни пробутат за "ласки", "страст" и подобни.

Нека всеки един да си припомни младините си. От всички ваши любовници ли сте се гордели? И дали пък не ви се е случвало да допуснете човек, ей така просто за внимание.
Защото аз не знам жена, на която това да не се е случило поне 1 път в живота, дали от отчаяние, скука или нещо друго.

Казвам просто. Не разбирам вълната от възмущение.
Разбирам еиднствно погнусата, защото Ричко и той е едно приматче.... Мани. Но ми някак лесно да го преглътна това. Рози си е Рози.
Има нещо супер симпатично и автентично в нея.

Общи условия

Активация на акаунт