VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 456
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 375
Защо толкова се скандализирате..нямат семейства...набори са горе долу, млади хора....какво толкова? Апропо...мекичко -кой набор е е тоз мачо?
Ако бяха вкарали и поне малко емоция и чуФства, а не само бакалски сметки    как да се задържат по-дълго, можеше да сме и по-благонастроени, ама не би.

# 3 376
Да не правя и аз обобщения, но май за  германките сексът и “ закачването” са нещо като хигиенна процедура, която няма отношение към чувствата. Както проповядваше Мира на същото това Рози “такъв им е манталитета”. Ако питате Рози  след като Ричи в понеделник излезе с кого е правила закачки няма и да помни.

# 3 377
Защо толкова се скандализирате..нямат семейства...набори са горе долу, млади хора....какво толкова? Апропо...мекичко -кой набор е е тоз мачо?

На 24 години е.

Не се скандализирам. Коментирам държанието ѝ във формата и нищо хубаво не виждам. За мен не е нито стратег, нито е умна, още по-малко - интелигентна. За мен - пак повтарям.

Като цяло в ми е все тая с кого ляга, с кого става, с кого мачка чаршафите. Проблемът е неин.

Аз коментирам само лягането й с мачо бой....и там не виждам нищо нередно, освен че е по нац.ефир....ама и това не ме скандализира.

Характер..стратегиите й...там не съм намесвала мнения и изводи.

# 3 378
  • Испания

Но все пак нека имаме предвид, че да се пише във форум е едно, не всеки може на 100% пред останалите да си признае, ако някога е имал любовник или забивка, от която да го е срам после.

Всички искаме да се представим в добра светлина.

Пак обобщения. Спирам, защото не искам да споря. Всеки гледа и вижда от собствената си камбанария, естествено.

# 3 379
Епа в национален ефир.
Хора са.

На мен тези закачки са ми несъществени, за да ми падне някого в очите или да се издигне. Млади хора.

Далеч по-важно ми е дали се правиш на добър, а всъщност си зъл, дали манипулираш, дали се мислиш за най-важния.

Просто аз така разбирам живота. Затова коментирах че ми е странно защо толкова остро се съди, че момичето е решило да допусне Ричко-Мекичко. Не е кой знае какво това, имала е някаква нужда, направила го е. Въпреки че са гнусна двойка, искрени са в поведението си.

# 3 380
Обобщения, ама факт. Може би не за конкретното. Но за някои други неща.

Категорично не мисля, че всичко показано на екрана е отредено само на ВИП-овете, а ние тука сме перфектните, видиш ли.

Да, забавно е да се пишат коментари, но също е забавно човек да е честен пред себе си.

Единственият ми призив е да сме честни със себе си и обективни в критиките си.

Разбира се, никой не е длъжен да е съгласен точно па' с мене, коя съм и аз. Simple Smile Нали затова е форум.
Аз го пиша това, защото ми е на сърце и мисля, че е важно.

Съжалявам, ако съм досадила!

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 21:10 от Анонимен

# 3 381
И аз така мисля...не са нагрубили с това си действие някого...не е престъпление.

# 3 382
Сега ... Розито си е парцалче, тя не е вкарана там, защото е супер красавица, това си и е ролята. Лесна и добра.

# 3 383
Какви са тия карти, Боже Simple Smile За изневери?

# 3 384
О, аз имам. Срам ме беше, че даже измислих кодово име за такива случки от "нужда" и глупост. Ама бях на 19.
На 32 са ми несериозни подобни изцепки, ама да се пипат там. Ако не ги дават най-добре, супер безинтересни.
А че не се държи като жена, не се, държи се като носещо се по течението листо и точно толкова ми е интересна.

# 3 385
  • Испания
Рекламна пауза. Ясно.

# 3 386
Какви са тия карти, Боже Simple Smile За изневери?

Не знам...аз само на Библия гледам Joy

# 3 387
Я виж какво пише в Библията за мене. Simple Smile Ще има ли за мен блок или хич да не пускам смс

# 3 388
О, аз имам. Срам ме беше, че даже измислих кодово име за такива случки от "нужда" и глупост. Ама бях на 19.
На 32 са ми несериозни подобни изцепки, ама да се пипат там. Ако не ги дават най-добре, супер безинтересни.
А че не се държи като жена, не се, държи се като носещо се по течението листо и точно толкова ми е интересна.

Като носеща се по течението суха шушулка от зелен боб ми е на мен, същата стойка и пропорции има.

# 3 389
Я виж какво пише в Библията за мене. Simple Smile Ще има ли за мен блок или хич да не пускам смс

Тц...не ми се дава таквоз...

Общи условия

Активация на акаунт