VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 443
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 390
О, Боже.

Заядлива до последно.
Никаква рекламна пазуа не е това. Инсинуации някакви.

Това са факти. Направи си експеримент, че уж гледаш, пиши в някоя тема. В този форум - бг мама.

Преброй колко писма ще получиш, от какъв тип жени, и най-вече за какво ще те питат. Масово за връзки с вече женени мъже.

Това е форумният морал. Това беше фокусът.

# 3 391
Рекламна пауза. Ясно.
Гледам на боб и леща и познавам. Днес се падна, че ще гледаме много карузо, карузо... hahaha Joy

# 3 392
  • Испания
Рекламна пауза. Ясно.
Гледам на боб и леща и познавам. Днес се падна, че ще гледаме много карузо, карузо... hahaha Joy

Ама бобът какъв цвят е? Питам за една прЕятелка.

# 3 393
  • sofia
Като почне да се изтъква преклонната възраст от 32...На толкова години бях млада и свободна. Ех..Нищо лошо не е направила Розмарин. Глуповата е, германка е...при тях е нормално. Ричи-Мекичи е прост, ама то и за простите се намират жени.

# 3 394
Карузо мина току що по нова....айде и същинското карузо да почва....

# 3 395
Радвам се, че младостта ми мина в друго време, когато нуждите не ни караха да правим чак такива компромиси със себе си. Знам, че принципите са демоде, но на мен си ми харесват.

# 3 396
  • Ню Йорк
Мда, най-големия проблем се оказа, че Розмари се закачвала, а това че простокульо бълва простащина в ефир го оставяме на заден план. Направо половината тук от манастира надничат.  ooooh!

# 3 397
Ей...големи сте консерви...

На мен Карузото ми е трижди по-забавно от брадъра.

# 3 398
Рекламна пауза. Ясно.

Ама бобът какъв цвят е? Питам за една прЕятелка.
Шарен е, едър. Има и бели и червени и черни бобчета. Познава иначе, вече изгледахме едно карузо, карузо... hahaha

# 3 399
Изпуснала съм годините на Ричи- Мекичи- бой! Мнооого зле изглежда. Препекан, почнал да оплешивява....тц, тц, тц! Ако до две години не стане милионер.....съвсем ще се погрознее!

# 3 400
  • Испания
Добринка говори в промото днес, че "и двамата имате нужда от кютек", вчера щеше да завира главата на Кулагин в тоалетната...

Тете, би ли погледнала в Библията, че домашната такава в момента я чете мъж ми Убав! Християнско ли е?

# 3 401
За Дъртанян ли....да търся Joy

# 3 402
  • Испания
За Дъртанян ли....да търся Joy

Пробвай! Ако не се получи, търси за Добринка.

# 3 403
Мда, най-големия проблем се оказа, че Розмари се закачвала, а това че простокульо бълва простащина в ефир го оставяме на заден план. Направо половината тук от манастира надничат.  ooooh!
Ами, не се фиксираме само върху един, раздаваме се на всички, които имат нужди. Smiling Imp
Нуждата на Рози да пренебрегне себе си, гаджето и близките си за едното висене в къщата, е не по-малко възмутителна от хейта на Кулагин.

# 3 404
Айде...мачо бой да влиза в кадър....

Общи условия

Активация на акаунт