Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 140
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
# 361
# 362
Как я използваш?
Как я нанасяш в косата?
Ползвам сух шампоан на Syoss синия.
Много съм доволна ,но ако това е по-икономично и по-добро ще закупя това.

# 363
Как я използваш?
Как я нанасяш в косата?

Разделям косата на пластове и по съвсем пъничко поръсвам върху корените (наистина малко), а след това просто с леки масажни движения, които не отнемат повече от няколко секунди, "намествам" косата. Като цяло, действам като със сух шампоан, но разликата е огромна между крайният резултат от двата продукта по отношение на обема. Не съм пробвала как ще е ако косата ми "за освежаване" (в такива моменти използвам изключително сух шампоан), но за създаване на обем е чудесна.

# 364
Скрит текст:
Как я използваш?
Как я нанасяш в косата?

Разделям косата на пластове и по съвсем пъничко поръсвам върху корените (наистина малко), а след това просто с леки масажни движения, които не отнемат повече от няколко секунди, "намествам" косата. Като цяло, действам като със сух шампоан, но разликата е огромна между крайният резултат от двата продукта по отношение на обема. Не съм пробвала как ще е ако косата ми "за освежаване" (в такива моменти използвам изключително сух шампоан), но за създаване на обем е чудесна.

Значи на чиста коса я слагаш? Все едно пяна или спрей за обем...

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 16:38 от bubanka

# 365
Да, използвам пудрата на чиста коса. Върху опаковката пише, че може да се използва и като се нанесе малко количество върху ръцете и така да се оформи прическата, но директно върху кроените ми харесва много повече.

# 366
Здравейте дами. Днес реших да пробвам новата спирана на Rimmel scandaleyes mascara wow wings. Изобщо не е хубава. Първо като я сложих на очите си нямаше никакъв обем или да придаде дължина на миглите. Също така слепва мислите и туша е много течен. Като се прибрах на мен ми отне поне 3-4 тампончета на око за да си махна спиралата и беше някакъв ужас , но ако я махате с олио може би ще има по-голям ефект. За мен тази спирала е минус.

# 367
  • София
Тази пудра тип сух шампоан ли е или само създава обем?

# 368
Тази пудра тип сух шампоан ли е или само създава обем?

Само за обем е.

# 369
  • В къЩи.
Имам подобна пудра на Тафт,но съм я ползвала само веднъж ,защото прави косата ,много твърда...някак странна...
И на Балеа ли втърдява косата?

# 370
Имам подобна пудра на Тафт,но съм я ползвала само веднъж ,защото прави косата ,много твърда...някак странна...
И на Балеа ли втърдява косата?

Чак да я прави твърда- не, но като си прекарам пръстите през косата (корените, докато стилизирам косата), все едно има малко лек лак за коса, но визуално грам не си личи да има някакъв стилизиращ продукт.

# 371
Може ли да ми препоръчате околоочен РОЛ-ОН,държа точно на такъв апликатор Simple Smile

# 372
балея, серията за мъже

# 373
балея, серията за мъже
Пробвала съм го през 2012г. заради кофеина,няма такова лепкаво нещо!
Grin

# 374
имам го, може да са сменили формулата, защото е като водичка и попива без остатък

Общи условия

Активация на акаунт