Черен петък 2018

• 190 975
  • 2 189
  •   2
Отговори
# 1 890
Вдигам банкет, днес ще ми пристигне пратката от Комсед !! Grinning Grinning Grinning

# 1 891
Вдигам банкет, днес ще ми пристигне пратката от Комсед !! Grinning Grinning Grinning
Нека да пристигне, че времето не е на страната на куриерите. Wink

# 1 892
Е вие се радвайте на Комсед, моята поръчка от Хипото още седи със статус НОВА!А Комсед го получих отдавна.

# 1 893
  • София
Момичета, привет. Мерна ми се някакво намаление в Ремедиум 2-3 декември, дали не бъркам?

# 1 894
То и в момента в Ремедиум в сайта има намаления

# 1 895
Нека да пристигне, че времето не е на страната на куриерите. Wink
Даа, с тези пътища...ледена пързалка.

# 1 896
Все още не съм получила нищо от емаг . От 4те ми неща , на 3те пише вече изпратени а 4тото , което ми е най важно ( xbox 360 ) си седи на регистрирана . Въпреки , че под него пише , че е с куриер Европът , пише и номера на фирмата , както и това , че се очаква доставка между 28-30ти , което е странно , защото сме 29ти вече . Някой получил ли е този xbox за 249 лв и дали има шанс да е изпратен както другите три неща но да не е показано в емаг .

# 1 897
  • София
То и в момента в Ремедиум в сайта има намаления

О, да. Там винаги има някакви намаления, но това ми се стори като да звучи още по-добре. Но не запомних къде го мернах..

# 1 898
  • София
Ремедиум правят черен петък от 30.11 до 03.12. Пише, че ще има намаление на избрани продукти.

# 1 899
  • Mostly in my mind
И аз нямам от емаг, а пише, че днес е крайният срок.

# 1 900
. Въпреки , че под него пише , че е с куриер Европът , пише и номера на фирмата , както и това , че се очаква доставка между 28-30ти , което е странно , защото сме 29ти вече .
И на двата ми продукта пише "в процес на доставка"  от 27ми. Още не съм получила нищо. Отдавам го на черния петък и натоварването, и на лошото време.

# 1 901
Аз имам от Емаг с Европът, с изтекъл срок за доставка, ни вест , ни кост. Днес ще звъня, защото на проследяването пише, че е в офис на куриер, но не е тръгнал към мен. И там го дава от няколко дни.
Друга пък е с Еконт, фотоепилатора, и от тях нищо, пише, че им е предаден, и доставка до 10-ти декември. Искрено се надявам да го получа.

# 1 902
На мен учудването ми е друго . Просто в началото xbox-а ми беше само регистрирана . Сега вече има гаранция и фактура , появи се , че срока за доставка ще е между 28-30 и ще е с фирма Европът , както и номера на фирмата им . Но въпреки това е все още само регистрирана .

# 1 903
Ремедиум сега са се сетили... Е, ако намалят неща, които ме интересуват, ще поръчам, естествено...
А от Медея ми отговориха да съм се обадила на някакъв телефон, за да ми кажат какво е останало от намалената козметика. Ама аз не искам да им изкупя остатъците, исках определени неща, за които ми показа, че са изчерпани.

# 1 904
 Имате ли представа поръчките от Хиполенд от 16,11 започнали ли са да се разпращат?
 Поръчките ми са със статус   "В изчакване" оттогава...

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 12:25 от sentido

Общи условия

Активация на акаунт