Черен петък 2018

• 190 625
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Ланкър, планините Овнерог
От пинк панда получи ли някой? Поръчах на 25-ти и ни вест ни кост.
Аз поръчах на черния петък и в Speedy -проследяване на доставката пише очаквана дата 06.12.2018
. При мен в Спиди само получена инф. за пратката. Дано дойде по скоро
Това значи, че е пусната товарителница, но Спиди още не са я взели. Когато я вземат, ще пише, че е приета.

# 2 026
  • на тавана в кошницата
Благодаря Гита Ог

# 2 027
  • Балчик
При нас не успяват да ги раздадат в Балчик и ги връщат във Варна, така каза и момичето от офиса, така пише и в проследяването. От толкова разкарване дано дойде читава. Не мога да пренасоча, офисът е отказал да приема обемисти пратки.

# 2 028
Съобщения на телефона ли получи или по вайбър?
Европът не пишат съобщения.
Спиди - по вайбър,
Еконт -СМС.

# 2 029
Еконт ми пращат и мейл.

# 2 030
Бях поръчала тези , сега се чудя откъде и какво да купуваме..
Виж тук,ако цената и наличните размери ви устройват https://kompass.bg/nemski-damski-obuvki/damski-boti/damski-boti- … ha-sini-6141.html

# 2 031
Някой има ли идея как мога да си взема поръчките от Европът . Вече над седмица са в склада в Пловдив , бях там преди два дни и уж не успяха да ги намерят и да им звънна на следващия ден , като тогава ми казаха , че като ги намерят ще ми звъннат , но от тогава нищо . Но пък спряха да ми вдигат телефона . И така знам къде са ми пратките но не ми ги дават вече няколко дни , едната ми трябваше за утре вечер но май няма да стане . Вече не знам и какво да направя , звъня и ходя до там но без успех . Даже едната ми беше пратена в началото в тракия , което не е в моя квартал и ми звъняха да си е взема от офиса , а от този офис вежливо ми казаха , че няма проблем да си ги взема от склада . В момента вече съм в някаква странна безизходица и мисля все пак да кажа на емаг , на безплатната доставка да пишат на клиентите си , че все пак им трябват 20+ лева за гориво .

# 2 032
Някой има ли идея как мога да си взема поръчките от Европът . Вече над седмица са в склада в Пловдив , бях там преди два дни и уж не успяха да ги намерят и да им звънна на следващия ден , като тогава ми казаха , че като ги намерят ще ми звъннат , но от тогава нищо . Но пък спряха да ми вдигат телефона . И така знам къде са ми пратките но не ми ги дават вече няколко дни , едната ми трябваше за утре вечер но май няма да стане . Вече не знам и какво да направя , звъня и ходя до там но без успех . Даже едната ми беше пратена в началото в тракия , което не е в моя квартал и ми звъняха да си е взема от офиса , а от този офис вежливо ми казаха , че няма проблем да си ги взема от склада . В момента вече съм в някаква странна безизходица и мисля все пак да кажа на емаг , на безплатната доставка да пишат на клиентите си , че все пак им трябват 20+ лева за гориво .
Може да прозвучи тъпо, обаче аз се чудя как някой още не е обрал офисите на Европът, те са претъпкани със скъпи пратки в момента, нямам идея как ги охраняват и не ме интересува де, обаче тука обираха на Спиди централния офис касата им, а Европът са нива под Спиди като фирма. Аз въобще не разбирам защо от еМаг се доверяват на такива клоуни за доставките.
По темата - отиваш и им казваш, че докато пратките ти не се намерят ще стойш там, така или иначе трябва да ги доставят все някога, ти им спестяваш разкарването, поне да ти ги дадат.

# 2 033
Вече два пъти бях там и едно момче на 18-19 години започваше да ги търси и ми казваше да пия по кафе и след половин час да се върна . След 20 мин ми звънеше , че днес нямало да могат ( което е странно , защото беше едва 12 часа ) и така да звънна на стсционарнуя телефон утре ( на който не вдигат ) И се замислям дали да не отида пак , но не знам дали да бия път напразно до другия край на града отново .

# 2 034
На Емаг съм писала поне 5 пъти колко са зле Европът и как изобщо могат да си сложат името до тях... очевидно без резултат.
Последната ми пратка от тях беше преди месец-два, в никакъв случай не беше натоварено, но куриера пак 3 дни ми разнася пратката, защото бил сам.
Явно имат по един куриер.

# 2 035
Не знам дали разбирате, но еМаг имат много пратки, и то не само сега, а по принцип и няма куриерска фирма, която да им обезпечи потреблението. Работят с няколко фирми. Моята пратка дойде с Еконт.

# 2 036
Да, напълно разбираме. И все пак Спиди и Еконт си изпълниха задълженията няколко дни след поръчката ми, а пратката ми, която е в Европът, дори не е предавана още на куриер. Вече минаха почти 2 седмици, за толкова време и пратки от чужбина ще пристигнат.

# 2 037
RageRageЗа мой късмет чакам  3 пратки от Европът! Изпратени са на 30-и, крайния срок за доставка мина! Не си вдигат телефоните и съм бясна! Винаги, когато от онлайн магазин ми позвънят казвам само не пращайте с Европът, ще си платя за другаде! Сега обаче никой не ме е питал и се започва едно гонене!!!:rage:

Пускам оплакване до магазина, да се оправят те с тях!

# 2 038
Аз поръчвам стоките от емаг до офис на еконт, и съответно идват с еконт, не съм имала проблем.

# 2 039
Моята поръчка от ЕМАГ дойде, куриер беше Интерлогистика.

Общи условия

Активация на акаунт