Черен петък 2018

• 190 978
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 420
Може ли информация за уреда за шунка
Как се ползва

# 421
  • Зеленият рай в сърцето на България
Голямо мазало е българският Черен петък. Всеки си прави някакво намаление (де читаво, де измамно) в различни дни (периоди) на ноември и му дава име "Черен петък".

# 422
  • Пловдив
До къде поръчвате от рено? Само Спиди излиза като опция.

# 423
Спиди е куриерска та фирма, с която работят и доставят до адрес.

# 424
Спиди е куриерската фирма, с която работят и доставят до адрес.

# 425
  • Пловдив

Благорадя!

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 23:34 от marzeliva

# 426
Хепи, уредът за шунка се ползва като се пълни с овкусено и подправено сурово месо. После се слага в тенджера с вода и се вари на ниска температура. Бях му хвърлила око преди време и почти го бях поръчала от Емаг, но се отказах в последния момент. Иначе в кулинарния подфорум има тема, доволни са хората от тези уреди Simple Smile

# 427
Здравейте. Имате ли идея, сайтът на Рено блокирал ли е или са спрели да приемат поръчки, предвид изтичането на деня? Напълнена ми е кошницата, но не мога да видя всички артикули, не мога и да поръчам Sad

# 428
При мен зарежда. Пробвай да отвориш нов браузър в инкогнито режим и се опитай да финализираш поръчката там.

# 429
  • В полите на Витоша :)
Току-що си завърших поръчката от Рено, но от лаптопа. От телефона и аз не мога.

# 430
  • Пловдив
Здравейте. Имате ли идея, сайтът на Рено блокирал ли е или са спрели да приемат поръчки, предвид изтичането на деня? Напълнена ми е кошницата, но не мога да видя всички артикули, не мога и да поръчам Sad

Аз поръчах преди малко. Нямах акаунт, видях, че има опция да се поръча като нов клиент без регистрация и започнах да поръчвам така, но не ме пускаше на последна стъпка. Направих си регистрация и ми прие поръчката.

# 431
  • ГО
Аз поръчах без регистрация. Тия от Рено, трябва да пуснат специални отстъпки за Бгмами. Цял ден само ние им правим поръчки Simple Smile

# 432
Аз не успях втора пор. да пусна, допоследно ми се бъгваше - не ми дава да видя всичко в кошницата и да финализирам. Първо от тел, после от лаптоп - тогава дойде недопускането в профила- уж грешна парола.
    Просто се уплашиха, че ще ги изкупим, явно смятат, че някой ще пазарува на редовните цени. / за рено.бг. говоря/

# 433
Аз от сутринта се опитвах да си направя регистрация от телефона. Неуспешно беше. Ама не пробвах повече

# 434
  • В полите на Витоша :)
Цените все още са с -50%, който не е успял, може да се пробва.

Общи условия

Активация на акаунт