Черен петък 2018

• 191 028
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 695
В Юск  и днес имат някакво намаление

# 1 696
  • София
Като гледам, още са си намалени. Мисля, че е реално намалението.
Аз ползвам само олекотени завивки и не ми спарват. 

В Юск често намаляват различни завивки.

# 1 697
  • Бургас
И аз направих последната си поръчка - от Озон; не знаех, че задължително ми трябва регистрация, но както и да е, оправих се.
Минах общо с три поръчки - исках повече неща, но не открих всичко, което ми трябваше. Мислех да ходя повече по реалните магазини, но още не съм се излекувала съвсем и не ми се обикаля в студа.

Вярно ли е че при поръчка на уч.помагала ти дават 15дена код за уча.се
Една от поръчките ми беше с доста моливи, химикали и други дреболии за училище и ми изпратиха такъв код Wink

# 1 698
Скрит текст:
Като гледам, още са си намалени. Мисля, че е реално намалението.
Аз ползвам само олекотени завивки и не ми спарват. 

В Юск често намаляват различни завивки.
Така е, имам две от там, които купихме по време на някакво пролетно намаление. Обаче, честно казано, предпочитам по-шарените олекотени завивки...

# 1 699
На синтетичната завивка кое й е специалното? Такива пускат в хипермаркетите постоянно за трийсетина лв.

# 1 700
  • Бургас
В сайта на Terranova има -30%. Някой знае ли дали тази долница е ватирана или тънка?

https://www.terranovastyle.com/bg_en/heavyweight-track-pants-wit … ab0034127001s359/

# 1 701
Допълних коледните подаръци с пъзели и няколко играчки от Озон.
Днес намаленията на някои неща при тях наистина си заслужават.

# 1 702
  • Балчик
Някой може ли да препоръча хубав елегантен мъжки часовник за абитуриент, в средния ценови клас, онлайн ако може.

# 1 703
Има cyber monday в HM до 70% на избрани артикули. Само онлайн ли е някой знае ли?

# 1 704
  • варна
В сайта на Terranova има -30%. Някой знае ли дали тази долница е ватирана или тънка?

https://www.terranovastyle.com/bg_en/heavyweight-track-pants-wit … ab0034127001s359/
Купихме същата долница от физически магазин, долницата е ватирана и много мекичка.

# 1 705
  • Варна
Някой може ли да препоръча хубав елегантен мъжки часовник за абитуриент, в средния ценови клас, онлайн ако може.

Ей това купих онзи ден. Много красиво стои, но все пак си е въпрос на вкус.

https://casioshop.bg/EFV-570D-2A

# 1 706
Мен Емаг ме изненадаха, вчера донесоха външния хард, който поръчахме.
Очаквам една играчка от Комсед и от Хипото цялата поръчка.А и Манго, от аутлета напазарувах хубаво.

# 1 707
И в основния и в аутлета на Манго има кибер понеделник - 70%.

# 1 708
Има cyber monday в HM до 70% на избрани артикули. Само онлайн ли е някой знае ли?

Да, само на избрани артикули е. Нищо интересно няма общо взето - обрана работа.

# 1 709
  • София
Минах в събота през Calliope и погледнах пуловерите, за които стандартно знам, че са около 20 лв, сега бяха на 29,99 лв и с отстъпка 30 % .
Не знам дали не се заблуждавам и да съм гледала цените им само по разни промоции, но нямам спомен да са имали толкова скъпи пуловери,  става дума за едноцветните, които ги провадат всяка година. На разпродажби съм вземала даже по 10 лв.
Та, исках да кажа, че според мен са си завишили цените и са пуснали отстъпка 30 %.

Общи условия

Активация на акаунт