Черен петък 2018

• 190 968
  • 2 189
  •   2
Отговори
# 1 725
И мен ме вълнува. Тенджерата от Рено , която поръчах е огромна и не ми върши работа. Ще видя как да я връщам. 25 лева е само, но е наистина огромна и просто нямам какво да я правя

# 1 726
  • София
Някой да е поръчвал от ree.bg? Гледам, че имат намаления, макар че оригиналните цени изглеждат ненормално високи. Ако някой е поръчвал дрехи, номерацията отговаря ли на европейските стандарти или е някаква китайска?

# 1 727
От Хиполенд най-сетне ми пристигна всичко. Малко бавно ,но съм доволна. В петък си взех пералня и ютия от Зора ( прилично намалени, доволна съм). Пристигнаха ми и бебешки дрешки Next от fashion days. От Комсед са ми предали поръчката още в петък на куриер от рапидо ( въпреки ,че отбелязах Спиди) и още няма вест от нея. Супер много ме издразниха. Пък и ми разделиха поръчката на 2 и начислиха доставка и на  двете. Едната част беше с малки неща по-скоро за пълнеж и я отказах. От тенденз чакам боти и от English home още не са ми потвърдили поръчката. В H&M намалението беше пародия . Въпреки това пуснах няколко поръчки,но миналата година определено бях по-доволна.

# 1 728
Днес от емаг са потвърдили на мъжът ми поръчката на конвектора от събота. Утре го чакаме. Чакам карта с памет от тях, поръчана в петък, но за нея нямам вести
Нищо повече не съм поръчвала

# 1 729
Сайтът на Озон не е добре организиран - освен при намаленията по случай черния петък, има още намаления, които излизат само в съответните категории (до вчера ги нямаше, разглеждах разни джунджурии).

# 1 730
  • Бургас
Сайтът на Озон не е добре организиран - освен при намаленията по случай черния петък, има още намаления, които излизат само в съответните категории (до вчера ги нямаше, разглеждах разни джунджурии).

Защото тези намаления са от днес, нали е Cyber Monday. Иначе цяла седмица си имаше намаления и се появяват на заглавната страница.

# 1 731
Спиди днес имат проблеми със системата си, оставиха ми една пратка за утре поради тази причина.

# 1 732
Поръчаната от Рино ел.кана, не работи.
Не намирам на сайта упътване, как да направя рекламация?
На сайта има телефони и ел.адрес. Бих те посъветвала да направиш рекламацията в писмен вид по мейл - за да имаш доказателство за кореспонденцията си с тях, в случай, че нещо се закучи работата.
Как се прави рекламация е описано в ЗЗП.
Най-общо описваш проблема, вписваш номер на поръчката, и чакаш отговор.

Допълвам се - имаш две опции, ти решаваш коя да ползваш:
1. Възползваш се от правото си на отказ - в 14дневен срок можеш да върнеш всичко, дори и да е работещо, без никакво обяснение. Куриер за връщането-за твоа сметка по закон. Те ти възстановяват сумата плюс твоята доставка, която си платила в началото.
2. Рекламация - по закон не са длъжни да ти върнат веднага парите при дефектна стока, а едва след 3 ремонта от тяхна страна - тоест оставяш им я за ремонт и чакаш да ти я върнат.

Все пак разговаряй с тях - може да имат добра практика, различна от законовата такава.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 15:59 от teta75

# 1 733
  • София
На мен поръчките от емаг от петък в 7.12 Grinning ще дойдат утре. Рапидо и Спиди работят заедно, не знам едни и същи собственици ли имат или имат договор, но затова така излиза.

# 1 734
  • Варна
На мен поръчките от емаг от петък в 7.12 Grinning ще дойдат утре. Рапидо и Спиди работят заедно, не знам едни и същи собственици ли имат или имат договор, но затова така излиза.

Спиди купиха Рапидо.
А моята поръчка от Емаг си седи още на регистрирана Rolling Eyes

# 1 735
И мойта тъй. Само излиза доставка на 10 декември, пък и си мисля, че ако нямаше наличност досега да са я отменили.

# 1 736
От Емаг едната дори дойде днес, другата е пусната. В т.ч. една машинка Moser, жестоко намалена, и то реално Simple Smile

# 1 737
Днес от емаг са потвърдили на мъжът ми поръчката на конвектора от събота. Утре го чакаме. Чакам карта с памет от тях, поръчана в петък, но за нея нямам вести
Нищо повече не съм поръчвала
Звънят ли или на смс ти идва известие за поръчката?

# 1 738
Той каза, че са му се обадили

# 1 739
  • София
Някой да е направил поръчка от Златна рибка? Аз поръчах онлайн в петък, но нямам нито мейл, нито тел. обаждане от тяхна страна. Това ми е първа поръчка онлайн от тях, бавни ли са по принцип?

Общи условия

Активация на акаунт