Черен петък 2018

• 191 008
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 740
Миналата година рибката ми забавиха поръчката около 3 седмици.

# 1 741
Аз поръчах в Петък от рибката, сега получих мейл, че са изпратили поръчката.

# 1 742
Вече мимава осми ден, а все още нямам имейл от Комсед "потвърдена" . Имам само "приета"... Освен това е платена и онлайн...

# 1 743
Вече мимава осми ден, а все още нямам имейл от Комсед "потвърдена" . Имам само "приета"... Освен това е платена и онлайн...
На мен ми е интересно като мине 10 дневния срок, какво следва И моята поръчка е с непроменен статус, въпреки имейлите които писах.

# 1 744
Получих си поръчката от рибката за 3 дни, от емаг е със статус изпратена, т.е.предадена на куриер.

# 1 745
Лъки, по спомен, поне при Хиполенд, срокът им за доставка тече от момента, в който ти потвърдят поръчката. Така че са си вързали гащите...щом не е потвърдена, нищо не можеш да кажеш....все още.

# 1 746
Лъки, по спомен, поне при Хиполенд, срокът им за доставка тече от момента, в който ти потвърдят поръчката. Така че са си вързали гащите...щом не е потвърдена, нищо не можеш да кажеш....все още.
Хипото не се бавят така, а и има обратна връзка. Тези са супер жалки. Twisted Evil

# 1 747
И мойта тъй. Само излиза доставка на 10 декември, пък и си мисля, че ако нямаше наличност досега да са я отменили.
И аз съм в същото положение . Даже вече имам пратена фактура и гаранции на нещата ,  но статуса все още е само регистрирана и нищо друго . Малко е несериозно , защото така ми висят едни 700 лв за които даже не знам дали нещата са налични . Принципно е ясно , че имат много поръчки , но трябваше да кажат поне дали ги имат налични да знае човек

# 1 748
Може да очакват нови доставки. (Надявам се.)

# 1 749
Сега получих мейл от Емаг, че са ми изпратили част от поръчката. Три артикула ще бъдат изпратени с три отделни доставки. Найс...

# 1 750
От Емаг едната дори дойде днес, другата е пусната. В т.ч. една машинка Moser, жестоко намалена, и то реално Simple Smile
На каква цена е Moser?

# 1 751
Моята прахосмукачка от емаг пристигна днес. Доволна съм.

# 1 752
Има ли все още намаления в оптиките и къде? Интересувам се от диоптрични стъкла.

# 1 753
  • София, България
Мисля че в Оптикласа е до 30-ти. Ама да не те излъжа... Уж с някакво талонче е до 30-ти ама може да се спазариш и без талонче да ти дадат отстъпката Simple Smile

# 1 754
Сега видях , че поръпката от емаг ми е разделена . Единия артикул пише , че ще ми бъде доставен между 28-30 , както и другия . С куриери европът . Но за другите два артикула няма нищо . Иначе нямам емайл или смс а поръчката общо е на статус регистрирана .

Общи условия

Активация на акаунт