Черен петък 2018

• 190 908
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 755
Спиди днес имат проблеми със системата си, оставиха ми една пратка за утре поради тази причина.

Благодаря за информацията. Аз се чудех защо за две от поръчките ми, които следваше да ми се доставят днес, нямаше ни вест,ни кост от куриера. Това обяснява защо не ми ги доставиха днес, но можеше поне да пратят имейл.

# 1 756
Аз не получих смс от Спиди, че ще ми доставят една от поръчките утре. От сайта от който поръчах ми пратиха преди малко имейл, че пратката ми пристига.
Техмарт са много бързи - поръчах в петък вечерта и утре ще си получа пратката. От Зора обаче ни вест, ни кост. Не са пращали мейл, че са ми приели поръчката  newsm78

# 1 757
  • Берлин
Аз получих 4 неща от емаг (всъщност нашите,че за тях дебнех оферти),2 които поръчах в събота. Много съм доволна. В мейла поръчката беше разделена на 4 доставки!но всичко е дошло наведнъж с еконт днес

# 1 758
  • Ланкър, планините Овнерог
В петък рано сутринта поръчах от Фешъндейс, но нещо няма движение. Ясно, че ще има забавяне, но има ли някой, който да си е получил нещата от там или да има мейл за получаването?

# 1 759
В петък рано сутринта поръчах от Фешъндейс, но нещо няма движение. Ясно, че ще има забавяне, но има ли някой, който да си е получил нещата от там или да има мейл за получаването?
Аз поръчах в четвъртък вечер и вчера поръчката ми беше доставена.

# 1 760
  • Ланкър, планините Овнерог
Чудно. Вчера вечерта им звънях (по друг повод) и разбрах, че още не е потеглила от чужбинско, даже май не е приготвена да тръгва, а на статус от събота стои "доставка". А с кой куриер доставят?

# 1 761
Чудно. Вчера вечерта им звънях (по друг повод) и разбрах, че още не е потеглила от чужбинско, даже май не е приготвена да тръгва, а на статус от събота стои "доставка". А с кой куриер доставят?
поръчката ми беше до офис на Еконт.

# 1 762
Някой беше питал за еДрехи.
Аз поръчах, дойдоха нещата, но не са ми ок размерите и пуснах онлайн заявка за врйщане на стоката.Чакам да видя нататък, че ми се струва трудно това връщане.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 09:29 от Анонимен

# 1 763
Звънях вчера в Комсед, никакъв отговор, писах им имейл след това. Днес ще звъня пак, че куклата е важно да пристигне...

# 1 764
  • Пловдив
Поръчах от Зора рано в петък. Поръчката стои като "не е изпратена" - ни имейл, ни потвърждение някакво...Съжалих вече, че не се разходих до магазина им в петък, за да си ги купя оттам, а поръчах онлайн.

# 1 765
Някой поръчвал ли е от Sapir или alleop.bg? Направих поръчка и плащане на 24-ти, но не съм получила дори e-mail за потвърждение. Писах им (съобщение от профила) и нямам отговор. Такива ли са или аз съм изключение, не съм поръчвала от тях?

# 1 766
Моля ви аз от КОмсед получих едната част от поръчката си, но от Хипото ни вест ни кост!При всеки е различно.

Не защитавам никой магазин, не за първи път поръчвам и от двата, но преди поне имах мейли от Хипото, сега нищо.

# 1 767
От Емаг едната дори дойде днес, другата е пусната. В т.ч. една машинка Moser, жестоко намалена, и то реално Simple Smile
На каква цена е Moser?

84 лв. Този модел: https://www.amazon.com/Moser-Lithium-Professional-Clipper-indicator/dp/B01DCHR5BO

# 1 768
  • София
Някой поръчвал ли е от Sapir или alleop.bg? Направих поръчка и плащане на 24-ти, но не съм получила дори e-mail за потвърждение. Писах им (съобщение от профила) и нямам отговор. Такива ли са или аз съм изключение, не съм поръчвала от тях?

поръчвах преди 2 месеца, доставиха всичко. Ако искаш ги чуй по телефона за твое спокойствие.

# 1 769
Благодаря, sweetvit!

Общи условия

Активация на акаунт