Черен петък 2018

• 190 962
  • 2 189
  •   2
Отговори
# 1 770
Сега получих мейл от Емаг, че са ми изпратили част от поръчката. Три артикула ще бъдат изпратени с три отделни доставки. Найс...

Ако са от различни доставчици/продавачи е нормално. Аз имам 2 артикула с две доставки- едната вчера, другата- днес.

# 1 771
  • ГО
Моята поръчка от Емаг я разбиха на 3 отделни доставки. 3 артикула - 3 доставки, като на 2 от тях плащах по 5 и кусур за куриер.  Crossing Arms

# 1 772
Моята поръчка от Емаг я разбиха на 3 отделни доставки. 3 артикула - 3 доставки, като на 2 от тях плащах по 5 и кусур за куриер.  Crossing Arms

Да не би доставчиците да са различни? При мен са два артикула, все предлагани от емаг, една доставка ми дава.

# 1 773
Моята поръчка от Емаг я разбиха на 3 отделни доставки. 3 артикула - 3 доставки, като на 2 от тях плащах по 5 и кусур за куриер.  Crossing Arms

Редно ли е да процедират така? Нали поръчката е една обща? След като разделението е по тяхна преценка, би следвало те да поемат доставките.

# 1 774
  • ГО
Моята поръчка от Емаг я разбиха на 3 отделни доставки. 3 артикула - 3 доставки, като на 2 от тях плащах по 5 и кусур за куриер.  Crossing Arms

Да не би доставчиците да са различни? При мен са два артикула, все предлагани от емаг, една доставка ми дава.
Различни са, да. Ама не съобразих това. За калъф за телефон от 9лв. дадох 5лв. за доставка.....
Това от бързане да завърша поръчката не го съобразих.

# 1 775
  • Бургас
Като поръчвате в еМаг като отворите страницата с количката си пише колко са поръчките и кои са с отделни доставки и колко струват. Никой ли не обръща внимание на това?

Редно ли е да процедират така? Нали поръчката е една обща? След като разделението е по тяхна преценка, би следвало те да поемат доставките.

Разделението не е по тяхна преценка. В еМаг има и други продавачи и когато поръчаш 3 стоки от 3 различни продавача, ще имаш 3 доставки.

# 1 776
Някой поръчвал ли е от Sapir или alleop.bg? Направих поръчка и плащане на 24-ти, но не съм получила дори e-mail за потвърждение. Писах им (съобщение от профила) и нямам отговор. Такива ли са или аз съм изключение, не съм поръчвала от тях?
Миналата седмица направих за първи път поръчка от Alleop.BG. Сега проверих, имам  e-mail  с потвърждение. Платих с наложен платеж , поръчала съм на 21.11 в 01.27 /тогава е и отговора на e-mail-а/  и на 22.11 получих нещата.

# 1 777
Аз поръчах 4 неща от емаг ( от емаг а не техни търговци ) и сега гледам са ги разбили на 4 различни поръчки , макар и да не са изпратени още . И 4те с куриер европът , но не пише да плащам доставка за нито едната . Интерестното е , ча на електронната гаранция са и 4те неща заедно и гаранцията започва от 25.11 а днес е 27.11 а те не са ми изпратени .

# 1 778
Аз още като поръчвах ми даде опция да избера доставка до офис на еконт и да посоча офиса.

# 1 779
Някой с поръчка до 100 лв в Алтея има ли? Щях да поръчам и балсам за устни, но ми се стори че ще е подарък и го пропуснах, но може и да греша. Не ми е за балсамчето, аз имам от миналата година и на мога да ги изхарча, и пак са ми изпратили един куп тестери. Нещата които купих са за подарък и исках, и балсамче.

# 1 780
Аз поръчах 4 неща от емаг ( от емаг а не техни търговци ) и сега гледам са ги разбили на 4 различни поръчки , макар и да не са изпратени още . И 4те с куриер европът , но не пише да плащам доставка за нито едната . Интерестното е , ча на електронната гаранция са и 4те неща заедно и гаранцията започва от 25.11 а днес е 27.11 а те не са ми изпратени .
Гаранцията започва да тече от датата на поръчката.

# 1 781
Сега получих мейл от Емаг, че са ми изпратили част от поръчката. Три артикула ще бъдат изпратени с три отделни доставки. Найс...

Ако са от различни доставчици/продавачи е нормално. Аз имам 2 артикула с две доставки- едната вчера, другата- днес.

И трите са от емаг, с една и съща фирма са изпратени.

# 1 782
  • Бургас
Понякога като има няколко артикула ги пращат отделно, но не се таксуват доставките. Аз и от Amazon съм получавала така на няколко доставки, а съм си плащала само една или с безплатна доставка. При тях поради множеството от стоки имат различни складове. При еМаг не зная дали са така нещата.

# 1 783
  • Mostly in my mind
Мангото с кой куриер го доставят?
От емаг и на мен са ми разделили поръчката, но ми е безплатна доставката.  С Еконт доставят моите неща.

# 1 784
Мангото с кой куриер го доставят?
От емаг и на мен са ми разделили поръчката, но ми е безплатна доставката.  С Еконт доставят моите неща.

Със спиди

Общи условия

Активация на акаунт