Черен петък 2018

• 190 908
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 785
Тези от Комсед взеха много да ме дразнят. Имам email с номер на товарителница от петък . Сега звънях в Рапидо и се оказа ,че пратката още си е в Комсед. Звънях и там ,но не мога да се свържа . Много ме е яд ,че не поръчах всичко от Хиполенд.

# 1 786
Аз си мисля, че Рапидото се моткат.

# 1 787
Мангото с кой куриер го доставят?
От емаг и на мен са ми разделили поръчката, но ми е безплатна доставката.  С Еконт доставят моите неща.

Със спиди

от кога?

# 1 788
  • Popovo
От емаг и на мен са ми разделили поръчката, но ми е безплатна доставката.  С Еконт доставят моите неща.

Със спиди

от кога?

Манго е с Еконт.

# 1 789
Спиди  са купили Рапидо.  Да знаете,че Спиди имат срив във системата. И ние чакаме пратка.

# 1 790
  • София
Моите пратки от емаг бяха 3 и днес дойдоха, с 3 отделни номера бяха в Спиди, но си ги получих наведнъж.

# 1 791
Емаг от години изпращат отделни пратки.

# 1 792
  • Варна
И двете поръчки от Ехо.бг дойдоха, но от олеле.бг няма нищо. Все пак съм поръчвала няколко пъти от там и знам, че са коректни. Не се шашкайте толкова, сега повечето сайтове имат промоции и за понеделник или за цялата седмица и са доста натоварени.

# 1 793

Със спиди

от кога?

Манго е с Еконт.

Да, вярно. Моя грешка

# 1 794
Аз си мисля, че Рапидото се моткат.
И аз така си помислих,но им звъннах и ми казаха ,че пратката още е в Комсед.
Спиди  са купили Рапидо.  Да знаете,че Спиди имат срив във системата. И ние чакаме пратка.
Вчера имам 2 пратки получени по Спиди и днес още една.

# 1 795
Спиди днес имат проблеми със системата си, оставиха ми една пратка за утре поради тази причина.

Благодаря за информацията. Аз се чудех защо за две от поръчките ми, които следваше да ми се доставят днес, нямаше ни вест,ни кост от куриера. Това обяснява защо не ми ги доставиха днес, но можеше поне да пратят имейл.

Преди обяд ми се обадиха, за да ми кажат, че куриерът и днес няма да успее да ми достави двете поръчки до адрес и се разбрахме да ми я оставят в офис, за да си ги взема от там. Били пренатоварени Simple Smile

# 1 796
Дойде конвектора от Събота от емаг.
Чакам картата, поръчана в петък

# 1 797
От вчера чакам доставка със Спиди,уви все още нищо не съм получила и никой не ме е потърсил.

# 1 798
Да си каза и аз моят отчет. Имам 4 поръчки от Емаг, 5 артикула.
Най - скъпата поръчка за над 1000 лева ми я доставиха вчера, пишеше Рапидо, реално дойде с Спиди, доволен съм, етикетите бяха върху самата кутия на продукта, но пратката бе в отлично състояние (познавам куриера, момчето найстина е съвестно и пази нещата). До тук добре.
За останалите ми 3 поръчки, гледам че днеса са им издадени фактури, до днеска нямаха, но си седят на регистрирана поръчка.
Обадих се в Емаг 2 пъти просто да попитам дали имат наличност и съответно ще си получа нещата, момичетата бяха любезни, предполагам няма как да предоставят напълно информация, но бяха любезни и вежливи. Малко като чета тука как хората си получавали нещата, а моите седят още на статус регистрирани ме хваща пак параноята, но остава само да се надявам Емаг да излязат коректни и да ми ги пратят.
Това извън темата за Черния петък, имам пратка не от черен петък, която е пратена вчера по Еконт и днес вместо при мен се оказа в РЦ в моят град. Уж Еконт доставят на следващия ден, ама като гледам едва ли ще стане. От тяхната централа ми обещаха да пуснат запитване, но предполагам, че е заради Черния петък, и все пак на сайта на Еконт няма написано нищо за забавяне и общите им условия казват доставка на следващия ден. Много жалко, понеже Еконт са ми любимата фирма за техника, обаче в случая Спиди излизат по коректни по в моя случай.

# 1 799
  • вкъщи
Някой от Манго получил ли е от миналата сряда нещо?

Общи условия

Активация на акаунт