Черен петък 2018

• 190 722
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 845
С Комсед няма свързване, утре изтичат 10 работни дни.
Аз се свързах, но ми отговориха да чакам. Поръчката е непотвърдена. 10 дни май текат от момента в който я потвърдят, не съм сигурна.

за Комсед вече нямам думи, нито пратка, нито поне лоялна комуникация....
+1 Peace

# 1 846
  • ГО
Не е по темата, но искам да направя поръчка от HM, само с карта ли се плаща? Не може ли с наложен платеж?

# 1 847
  • София
В крайна сметка когато разделят една поръчка от Емаг на няколко пратки, за всяка ли се плаща отделна доставка?

# 1 848
Не е по темата, но искам да направя поръчка от HM, само с карта ли се плаща? Не може ли с наложен платеж?

Може

# 1 849
В крайна сметка когато разделят една поръчка от Емаг на няколко пратки, за всяка ли се плаща отделна доставка?

Ако са поръчани от Емаг заедно и са били с безплатна доставка, то тя пак си остава безплатна. Ако е поръчано от друг търговец, чрез Емаг, си се плаща доставка за тях.

# 1 850
  • ГО

Може
Мерси! Може, ама трябваше да вляза в профила си. Като гост не може с наложен да се плаща.

# 1 851
  • Beyond the stars
Аз получих всичко от емаг до офис на Еконт.
Монополито за ММ първо беше със статус изпратено, ма ни вест ни кост, ни инфо с какво е пратено, щото не е от емаг, а от партньор.

# 1 852
  • Mostly in my mind
Получих днес един голям кашон от Манго. Много съм доволна! Най-интересното е, че снощи не ми излизаше нищо в сайта на Еконт, а днес дори и смс не съм получила. Системата им напоследък не работи особено добре май

# 1 853
Звъня на Комсед от два дена и все са им заети линиите, вчера (ден 9) ми изпратиха имейл "потвърдена''...Ще видим сега кога ще дойде...

# 1 854
От петък ми е потвърдена. Вече ,ме вбесиха. От сутринта звъня постоянно "в момента всички линии са заети".

# 1 855
  • На брега на реката
Пишете им във фейсбук, на месинджъра. Преди три години с хиполенд имах подобен казус, отговориха ми веднага, докато по телефона не можех да се свържа с тях.

# 1 856
В хиполенд от днес поръчката ми е "в изчакване ". Какео да разбирам от това, някой знае ли?

# 1 857
Писах им , няма отговор Rage

# 1 858
Преди малко Спиди ми доставиха 6 пратки, но момчето каза, че пак имат проблеми с програмата.

# 1 859
  • София
Ами нормално всички да имат проблеми... половин държава да се изсипе с поръчки 5х отколкото обикновено, не е лесно. Програми и сайтове бъгват, куриерите и те не са финикийци да прелитат.

Общи условия

Активация на акаунт