Черен петък 2018

• 191 021
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Някъде там
Някой да е пазарувал от parfimo.bg?
Ни вест, ни кост от тях, само 1 мейл, че се обработва поръчката.

На черния петък поръчах и днес дойде.

И аз поръчах на черния петък, но нямам телефонно обаждане за потвърждение, нито мейл за доставка.
Аз поръчах вчера и днес имах съобщение, че ми я приготвят за изпращане от Чехия

# 1 921
Така: до вчера и аз бих казала, че проблеми със Спиди не съм имала. Тук питах и дали някой е поръчвал от alleop. Онзи ден получих два смс-а от Спиди, за доставяне на 2 пратки. Идва куриерът в ранния следобед вчера и ми носи само една пратка, питам за другата, не знаел нищо, обяснявам му че съм получила 2 смс, нищо не знаел, имали не знам си колко хиляди пратки. Питам го: ми какво по-късно пак ли ще дойдете и той: ми може и да дойда, ужасен куриер. Два часа по-късно получавам смс, че 2 от 3-те неща, от които се състои втората пратка, липсват. Питам къде са, не се знае къде са, някъде по складовете. Добре че преди 2 дни писах на alleop защото не бях получила e-mail  за потвърждение, те не ми отговориха, но са проверили какво става с пратката ми и днес ми се обадиха да ми кажат, че ще я изпратят отново. Сега пак ще ги чакам, Спиди.

# 1 922
Качеството и автентичността на Парфимо са ок, но мен лично ме дразнят с бавната доставка. Представям си сега с Черния петък, може и повече да е. За парфюми, аз съм много доволна от Венера козметикс, но там пък минус е, че доста неща не са налични. Отчетох се на намалението при тях, все пак де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 923
  • Там където съм обичана
До утре 30.11. За Елинор парфюми има код за отстъпка 20% ,аз си поръчах ,парфюмите са наред.
Ето кода ,който иска да го ползва
ELNBDAY1

# 1 924
Идвам да се оплача и да питам това нормално ли е.
от 16 то до вчера поръчката беше приета, непотвърдена. Вчера статуса стана в процес на обработка, зарадвах се. Днес влизам -приета, непотвърдена. Какво по дяволите означава това?

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 08:26 от So Lucky*

# 1 925
Здравейте получихте ли си пратките от Хиполенд?

# 1 926
моите ме чакат в спиди Simple Smile

# 1 927

НЕ!Ни вест, ни кост!

# 1 928
Аз още си чакам пратката ,която трябваше да пристигне на 27.11.18г.,уж я пренасочих,но още нямам информация,кога ще е в офис на Спиди.

# 1 929
от 16 то до вчера поръчката беше приета, непотвърдена. Вчера статуса стана в процес на обработка, зарадвах се. Днес влизам -приета, непотвърдена. Какво по дяволите означава това?
И моя статус се промени, беше нова после в изчакване после пак се върна на нова. Сега вече е в обработка,  и има номер на товарителница.
Сякаш не ми е излизало това което на теб. Дано всичко да е ок. И си получиме поръчките

# 1 930
Ей, сайта на Ремедиум ми къса нервичките цял час, сууупер бавен е. Не мога да си довърша поръчката, а понапълних кошницата.

# 1 931
И аз сега се опитвах да вляза, но се отказах. Здраве да е, през декември пак ще има намаления.

# 1 932
  • Варна

Това Емаг ли са?
Ще има таковам таковата, то дойде следващия черен петък Rage

# 1 933
Има ли някой който още поръчката от емаг му е регистрирана ? Единия артикул ми седи на регистрирана и очаквана достсвка 28-30ти , но днес сме 30ти и нямам идея как се очаква да дойде , след като дори не е пратен . Предполагам , че явно нямат налично , щом още дори не е изпратено , за жалост това ми беше и най важното нещо и точно с него проблем ...

# 1 934
И аз сега се опитвах да вляза, но се отказах. Здраве да е, през декември пак ще има намаления.
Аз успях Grinning. Може да се пробва късно вечер или рано сутрин, когато, предполагам, има по-малко желаещи да пазаруват.

Общи условия

Активация на акаунт