Черен петък 2018

• 191 021
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 935
Тя промоцията е до неделя, и аз ще пробвам по-късно , изключително  бавно зареждане.

# 1 936
Идвам да се оплача и да питам това нормално ли е.
от 16 то до вчера поръчката беше приета, непотвърдена. Вчера статуса стана в процес на обработка, зарадвах се. Днес влизам -приета, непотвърдена. Какво по дяволите означава това?

Това Емаг ли са?
Ще има таковам таковата, то дойде следващия черен петък Rage
Комсед Cry

А емаг са "в процес на доставка", вече няколко дни, от Луната ли ги доставят не знам.

# 1 937
И аз сега се опитвах да вляза, но се отказах. Здраве да е, през декември пак ще има намаления.
Аз успях Grinning. Може да се пробва късно вечер или рано сутрин, когато, предполагам, има по-малко желаещи да пазаруват.

С 300 зора и аз успях  Crazy В интерес на истината, промоциите в Медея миналата седмица бяха по-добри, ама карай...поръчах си и от тук разни неща, зер да не се мина Mr. Green

# 1 938
Момичета, търся кошчета за боклук 5л на Brabantia за по-малко от 60 лв. дали мога да ги намеря някъде?
В турция ги има за по 45 лв . и съм бясна, че скоро не ми се очертава път натам .

Тук са в диапазон от 64 до 70+ ...

# 1 939
а аз търся хубаво кресло, ама до 200 лев макс...

# 1 940
Някой успя ли да се свърже с Комсед? Звъня непрекъснато и немога да се свържа. В едно съм сигурна никога повече няма да поръчам нищо от тях .

# 1 941
  • ГО
Добре, а защо им звъните? Да ги питате дали ще ви се изпълни поръчката ли? Не се заяждам, ама осъзнавате ли колко много поръчки имат и няма как всичко да изпратят за седмица. Хиполенд изрично са написали, че до 5-ти декември ще се изпълняват поръчките от черния петък. Предполагам, че и Комсед са така.

# 1 942
Не са така. Имат срок от 10 работни дни  , който изтече . Поръчката ми е със статус изпратена от 23.11,а още я няма. Според Рапидо не е предадена от Комсед.
Редактирам се за да добавя част от условията
Уважаеми клиенти,

Във връзка с текущата кампания HAPPY WEEKEND, моля имайте предвид, че:

Поради големия интерес към промоцията и очакваните голям брой поръчки, срокът за изпълнение на същите ще бъде 10 работни дни.

# 1 943
Всяка година една и съща история - писах, че преди две години така поръчах от Хиполенд. Спряха да вдигат телефоните, не отговаряха на хората, в темата за хиполенд масово се оплакваха  - въртяха ни нервите до последно. Пращаха заучен роботски отговор, че срокът за доставка тече от изпращане на поръчката, а за дните от приемането й до изпращането й - нито дума, а там се навъртяха десетина дни в неизвестност.

Като не могат да се организират, няма да правят ЧП - ама то в БГ е загубена работа отвред....

# 1 944
Тета, много точно казано.

# 1 945
  • Зеленият рай в сърцето на България
Не съм следила срокове и статуси в никой сайт... знам, че поради намаленията действат със забавяне и не съм хабила нерви.
За мое учудване и удоволствие, вече си получих пратките от FashionDays, Емаг, Златна рибка, Homemax, Софтпрес, Грозното пате, Хиполенд, само от Озон и Спортдепо чакам. Simple Smile

Споделям мнението, че като нямат ресурс да се справят с Черния петък... да не се хващат на хорото .... или поне една година като са се изложили за другата да си вземат поука.

# 1 946
а аз търся хубаво кресло, ама до 200 лев макс...
Имам това: https://jysk.bg/dnevna/kresla/tune-kreslo-izkustvena-kozha-kafe и съм много доволна! Има го и в този нюанс: https://jysk.bg/dnevna/kresla/tune-kreslo-izkustvena-kozha-kafe-kremavo  Peace

# 1 947
Добре, а защо им звъните? Да ги питате дали ще ви се изпълни поръчката ли? Не се заяждам, ама осъзнавате ли колко много поръчки имат и няма как всичко да изпратят за седмица. Хиполенд изрично са написали, че до 5-ти декември ще се изпълняват поръчките от черния петък. Предполагам, че и Комсед са така.
Аз не звъня защото и без това отговаря робот. Срока им изтече  а поръчката ми е приета, непотвърдена. Очаквам подарък за детенце именник ан 06/12. Ти как би постъпила?

# 1 948
  • ГО
Ако срокът за доставка е до 5-ти, а на мен ми трябва за 6-ти - не бих поръчала. Всичко се случва. Както видяхме, понякога проблемът е в доставчика, не в изпращача. Аз не бих се доверила на приказките на Рапидо Wink
Все пак има още почти седмица. Все си мисля, че ще са коректни и ще си изпратят поръчките. Дано!

# 1 949
Ако срокът за доставка е до 5-ти, а на мен ми трябва за 6-ти - не бих поръчала. Всичко се случва. Както видяхме, понякога проблемът е в доставчика, не в изпращача. Аз не бих се доверила на приказките на Рапидо Wink
Все пак има още почти седмица. Все си мисля, че ще са коректни и ще си изпратят поръчките. Дано!

Срокът е 10 раб дни. Поръчах на 16-ти ноември. Не съм допускала, че до 06ти декември няма да пристигне.
Днес изрече срока за доставка.

Определено Комсед онлайн , никога повече!

Общи условия

Активация на акаунт