Черен петък 2018

• 190 683
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 980
Ужас, след обявения срок значи , че не се знае дали ще пристигнат до празниците

# 1 981
При мен обратно от Хиполенд дойдоха в петък. А от Е маг чакам все още един телефон.
  Някой, който не е получил все още пратки от емаг. Статус регистрирана поръчка.

Аз.

И аз

# 1 982
  • Варна
От  Fashiondays съм поръчвала няколко пъти и то последните 2 месеца и мога да кажа,че по-бърза доставка не съм имала. Може би сега са по-натоварени от обикновено.
Ок, разбирам, но да кажат нещо конкретно и да ми затворят устата, а не заучени фрази. Все пак имам притеснения заради адреса, не е като просто да давам зор. Тук вече няколко човека, поръчали ден преди мен и два дена след мен, са си получили нещата. Отделно, че няколко дена поръчката ми е със статус доставка и до там. Просто комуникацията с тях е много зле. Това ме дразни. Утре пак ще им звънна, но нямам очаквания, освен пак "натовареност", "черен петък" и подобни.
Гита Ог, получи ли обувките от Fashiondays? Аз съм много разочарована, а дъщеря ми още не знае, днес , след 10 дни чакане, ми писаха че не можели да изпълнят поръчката. Бях поръчала тези , сега се чудя откъде и какво да купуваме..

# 1 983
Подобни боти мярках някъде...
Май в Тенденз  newsm78

# 1 984
edrehi - някой питаше за тях. Поръчах на черен петък. Пазмерите не ми бяха ок и върнах. Връщането им е много стрянно. От мейла им никой не отговаря.
 Взимат дрехите обратно и ни вест,ни кост къде и как ще бйдат въстановени парите.
Пасле се оказва, че СПИДИ отговаряло за върнатите дрехи и парите да си ги търся от тях.
Служителят най-нагло ми заявява, че всичко ми е казано, но аз не съм разбрала.
Внимавайте с тях!

# 1 985
  • Бургас
Аз си получих и трите неща от черния петък на еМаг. И трите бяха на отделни, но безплатни доставки.

# 1 986
Оправиха ли си доставките със Спийди, нали имаше проблем със системата
Да, Днес ми доставиха нещата от Комсед, без един артикул, който не можаха да осигурят. Спиди ми харесва, че се обаждат на адреса ли сте. За разлика от европат, звънят пред вратат, и аз не съм там. hahaha

# 1 987
  • Сливен
Александра,обувки.бг също предлагат боти на тамарис.

# 1 988
  • софия
От Фешън дейс съм супер доволна ,не че досега съм имала проблем с тях .Поръчах детски конверси от тях в неделя вечер и ги получих в четвъртък,а пишеше приблизителна дата 5-10 декември.

# 1 989
От Фешън дейс съм супер доволна ,не че досега съм имала проблем с тях .Поръчах детски конверси от тях в неделя вечер и ги получих в четвъртък,а пишеше приблизителна дата 5-10 декември.
Е, как става това! Поръчка от 25 ноември още не е доставена. 8 дни, утре стават девет.

Моля, тези , които следят сайтовете с книги, да казват овреме, когато има намаление. Дебна една нова специализирана книга, дето е доста като цена. Покрай Черния петък още не знаех за книгата, иначе щях да я взема от озон.бг

# 1 990
  • на тавана в кошницата
От пинк панда получи ли някой? Поръчах на 25-ти и ни вест ни кост.

# 1 991
  • Sofia
Моля, тези , които следят сайтовете с книги, да казват овреме, когато има намаление. Дебна една нова специализирана книга, дето е доста като цена. Покрай Черния петък още не знаех за книгата, иначе щях да я взема от озон.бг

Ето я актуалната тема за намаленията.
Настоящата беше само за Черния Петък, не за намаленията по принцип.

# 1 992
  • Балчик
От Англия и Германия получих с посредник, от бг двете ми поръчки от Елинор и Емаг ги няма никакви.

# 1 993
От намаленията във Фешън Дейс, поръчката ми дойде на  4-я ден! От Комсед, поръчка направена на 17-ти дойде днес (03,11,12)!

# 1 994
  • софия
От Хм кибер понеделник имам смс за днес за доставка.
Много е важно за обувки,бг и ФешънД какво поръчваш.Лятото чаках 14дни едни кецове на К.Клайн и то стар модел сигурно от Америка идваха.
А най ве кефят Некстдайрект поръчвам в четвъртък сутринта и получавам на мейла 3 работни дни ,в петък вечер ми звънят на вратата и ето ги ,викам си от Германия до София по бързо стигат от колкото наши сайтове в България .

Общи условия

Активация на акаунт