Черен петък 2018

• 190 667
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 995
При мен обратно от Хиполенд дойдоха в петък. А от Е маг чакам все още един телефон.
  Някой, който не е получил все още пратки от емаг. Статус регистрирана поръчка.

Аз.

И аз

Аз също

# 1 996
  • Ланкър, планините Овнерог
От  Fashiondays съм поръчвала няколко пъти и то последните 2 месеца и мога да кажа,че по-бърза доставка не съм имала. Може би сега са по-натоварени от обикновено.
Ок, разбирам, но да кажат нещо конкретно и да ми затворят устата, а не заучени фрази. Все пак имам притеснения заради адреса, не е като просто да давам зор. Тук вече няколко човека, поръчали ден преди мен и два дена след мен, са си получили нещата. Отделно, че няколко дена поръчката ми е със статус доставка и до там. Просто комуникацията с тях е много зле. Това ме дразни. Утре пак ще им звънна, но нямам очаквания, освен пак "натовареност", "черен петък" и подобни.
Гита Ог, получи ли обувките от Fashiondays? Аз съм много разочарована, а дъщеря ми още не знае, днес , след 10 дни чакане, ми писаха че не можели да изпълнят поръчката. Бях поръчала тези , сега се чудя откъде и какво да купуваме..
Не, все така си чакам. Последно в петък звънях, убеждаваха ме, че тази седмица ще ги изпратят. Много ме дразнят вече и ако ми я откажат, наистина не знам какво ще правя. И да ги намеря някъде (къде, не знам), цената няма да ми е по силите. Поръчка, направена рано сутринта на 23.11 още не е тръгнала от Полша, а други, поръчани след това, са отдавна доставени. Е, не го разбирам.

# 1 997
Оправиха ли си доставките със Спийди, нали имаше проблем със системата
При мен,въпреки,че пренасочих,все още няма нищо.Писах им,рекламация пжисках,съгласиха се уж и нъц.Един познат ми сподели,че имало напуснали служители и чак януари да си чакам пратката.Затова я пренасочих,пишеше до 2 дни ,но уви.

# 1 998
Пренасочете до техен офис и от там да вземете.

# 1 999
  • Варна
При мен обратно от Хиполенд дойдоха в петък. А от Е маг чакам все още един телефон.

Аз.

И аз

Аз също

Ох, тази сутрин получих мейл, че е натоварено на куриер. Ще видим.

# 2 000
Ха, имам съобщение от Спиди, че днес ще получа пратката от Фешъндейс. Нямам мейл от тях, статусът в сайта си е все същия. Сега остава да са верните кубинки с верния номер.

# 2 001
На мен пък от Sportdepot ми изпратиха имейл, че ботушите за детето са изчерпани и няма да ми доставят. Извинят се с 30%намаление на нещо друго, което си избера. Много ме е яд, толкова време ги чаках. Даже поръчката ми пишеше, че е приета и потвърдена.

# 2 002

Аз.

И аз

Аз също

Мойта е натоварена на куриер от една седмица вече . Куриера е Европът и една седмица седи в склада им в Пловдив . След като видях , че няма да ми е доставят отидох сама да си е взема ... Е не успяха да е намерят след като чаках 30 минути , казаха утре да им звънна и като е намерят ще ми звъннат . Днес още сутринта им звъннах и казаха че като е намерят в склада ще ми звъннат .. Още не са звъннали и не ми вдигат сега . А другата поръчка ми бяха звъннали да е взимам от офис от Пловдив , който не е близо до нас а уж беше в безплатна доставка до нас . Знам , че имат много работа но това ми е несериозно вече . Не стига , че не искат да ми доставят пратката до нас а не ми дават и сама да си е взема ... И така цяла седмица им седи в склада .

# 2 003
  • Варна
Пффф съжалих сто пъти, че поръчах. Моята е по Еконт, дано са по-организирани.

# 2 004

[/quote]

[/quote]
Мойта е натоварена на куриер от една седмица вече . Куриера е Европът и една седмица седи в склада им в Пловдив . След като видях , че няма да ми е доставят отидох сама да си е взема ... Е не успяха да е намерят след като чаках 30 минути , казаха утре да им звънна и като е намерят ще ми звъннат . Днес още сутринта им звъннах и казаха че като е намерят в склада ще ми звъннат .. Още не са звъннали и не ми вдигат сега . А другата поръчка ми бяха звъннали да е взимам от офис от Пловдив , който не е близо до нас а уж беше в безплатна доставка до нас . Знам , че имат много работа но това ми е несериозно вече . Не стига , че не искат да ми доставят пратката до нас а не ми дават и сама да си е взема ... И така цяла седмица им седи в склада .
[/quote]

КЗП?

# 2 005

Аз.

И аз

Аз също

Добре де, колко Е-та има в този текст и всичките грешни? Направо ми избоде очите. Close

# 2 006
  • София
Аз също чакам поръчка от ЕМаг,от вчера им звъня,или не вдигат или ще ви върнем обаждането... Поръчката е в камиона уж де..Та 10 дни в камион ли стои???ТцТц,писна ми от тях PersevereScream

# 2 007
И аз да се оплача от европът. В четвъртък ми казаха утре или вдругиден ще ви доставим (едната пратка). Съответно ни вест ни кост. Вчера се свързах доста трудно, но ми казаха утре ще ви го доставим. Днес телефона е изключен. Големи смотаняци. И еконт са по добре (поне може да се пренасочи към офис), дори и Спиди макар и късно ми доставиха каквото Комсед прати.

# 2 008
Европът са супер зле и аз имам пратка в тях, може би ще я доставят до няколко седмици. А като им кажеш "в еМаг пише, че доставката ще е на-късно до *дата*", те отговарят най-нагло "Ама вие не гледайте какво пише в еМаг, когато-тогава.".

# 2 009
Европът са супер зле и аз имам пратка в тях, може би ще я доставят до няколко седмици. А като им кажеш "в еМаг пише, че доставката ще е на-късно до *дата*", те отговарят най-нагло "Ама вие не гледайте какво пише в еМаг, когато-тогава.".

Е сега ме отчаяхте. Трябва ми за Никулден, подарък е. Tired Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт