Черен петък 2018

• 190 683
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 2 010
Ами.. успех! Дано да я доставят. Simple Smile Моята трябваше да е за днес, но я виждам в някакъв склад, не е предадена на куриер.

# 2 011
Ами.. успех! Дано да я доставят. Simple Smile Моята трябваше да е за днес, но я виждам в някакъв склад, не е предадена на куриер.
А моята е в куриер от 28/11.

# 2 012
Ако отидете в този склад ще останете изненадани . Няколко момчета се гледат и имат адски много стока , доколкото разгледах имаше доста неща от емаг.  В момента имам 3 поръчки в този склад и ходя до там и като цяло им се моля да си ми дадът поръчките но не успяват да ги намерят ... Честно казано не съм вярвала  , че ще попадна в такава ситуация някога

# 2 013
Ако отидете в този склад ще останете изненадани . Няколко момчета се гледат и имат адски много стока , доколкото разгледах имаше доста неща от емаг.  В момента имам 3 поръчки в този склад и ходя до там и като цяло им се моля да си ми дадът поръчките но не успяват да ги намерят ... Честно казано не съм вярвала  , че ще попадна в такава ситуация някога
За кой град става въпрос. Thinking

# 2 014
Аз се чудя вече какво да правя. Чакам си още пратката от Комсед. В сайта пише ,че е изпратена. Има и номер на товарителница и касова бележка изпратена на имейл. От рапидо въпреки това ми обясняват,че пратката не е при тях,а само е създадена товарителница . Днес им звънях пак и не можах да се свържа. С Комсед пък апсурд. А нещата ми трябват и се чудя дали да се надявам или да си ги поръчам от другаде и ако случайно пристигне тяхната пратка да я откажа.

# 2 015
  • София
Най-после се свързах със централния им офис в кв Хаджи Димитър.Казах им,че идвам да си я взема от там.Съгласиха се!Да видим какво ще стане!😪😫😕

# 2 016
  • Varna
От пинк панда получи ли някой? Поръчах на 25-ти и ни вест ни кост.
Аз поръчах на черния петък и в Speedy -проследяване на доставката пише очаквана дата 06.12.2018

# 2 017
  • Ланкър, планините Овнерог
Урааа, получих си кубинките от Фешъндейс. Че са и това, което поръчах (да не повярва човек). Сега, ако не стават или не й харесват как стоят на щерка ми, ще й ги нахлупя на главата и да си ходи боса. Няма да го понеса, ако трябва да ги върна.

# 2 018
Въпреки дразненията на някои/не казвам, че са неоснователни/ , ще споделя, че ЕДНА част от пор.от 25/11/18 г.от ФДейс пристигна - боти велур тъмносини- всичко точно, дъщерята ги хареса и обу - разтъпква ги у дома- нещо подобно на тези са - https://www.obuvki.bg/boti-calvin-klein-jeans-sandy-r3493-black.html    А , дано дойде и втората част от пор.- бельо

# 2 019
  • София
Някой получил ли е от ozone.bg от кибер понеделника 26.11? На мен ми пише, че на 28.11 е предадена на куриер - Спиди и оттогава ни вест, ни кост.

# 2 020
На 26 -ти от Озон направих две поръчки.Едната ми я доставиха на следващият ден.
За другата получих съобщение, че Спиди ще я доставят на 01.12. Днес около 18 часа пристигнаха.Момчето сподели, че наистина са претрупани с поръчки, имали недостиг на куриери, плюс срива в системата...

# 2 021
И аз да се оплача от европът. В четвъртък ми казаха утре или вдругиден ще ви доставим (едната пратка). Съответно ни вест ни кост. Вчера се свързах доста трудно, но ми казаха утре ще ви го доставим. Днес телефона е изключен. Големи смотаняци. И еконт са по добре (поне може да се пренасочи към офис), дори и Спиди макар и късно ми доставиха каквото Комсед прати.
Да днеска и аз затова звънях на еМаг, да ги питам с какъв акъл ползват тези дебили от Европът. Телефона или изключен, или набрал съм го бил прекалено много пъти (говоря този на Европът) Пратките им са в склада в града, обаче не ги разнасят. Тоест пратени са от еМаг.
Освен това имам вече две докарани пратки с Европпът:
1. Този дето ги носи явно не смята 1 лев и 2 лева за пари, понеже и двата пъти не ми връща никакво ресто!
2. Втория път бързаше да вземе парите, каза че системата им не работела, затова няма бележка за плащането, отгоре на всичко се оказа, че на продукта ми липсват гаранционната карта и упътване за ползване на Български. Мисля, че са били в пликчето върху самия кашон на продукта, но или са ги затрили или свили, понеже на румънски упътването си беше там.
Като цяло Европът трябва да се закрие и сериозно да се разлседва от КЗП, понеже работят под всякакъв стандарт за доставка и клиентско обслужване.
3. Оправданието на Европът е, че били затрупани с пратки, аз пък се чудя като еМаг са се договаряли с тях, не са ли предполагали какво ги очаква, със сигурност обаче Европът не искат да плащат на служителите си нито да наемат нови такива, понеже този дето ми донесе двете пратки и ме запали с 3 лева вече мърмореше, че отказали да работят в неделя, понеже не им били плащали достатъчно.

# 2 022
  • София
Съобщения на телефона ли получи или по вайбър?

# 2 023
  • София
Някой получил ли е от ozone.bg от кибер понеделника 26.11? На мен ми пише, че на 28.11 е предадена на куриер - Спиди и оттогава ни вест, ни кост.
След три дни я получих.

# 2 024
  • на тавана в кошницата
От пинк панда получи ли някой? Поръчах на 25-ти и ни вест ни кост.
Аз поръчах на черния петък и в Speedy -проследяване на доставката пише очаквана дата 06.12.2018
. При мен в Спиди само получена инф. за пратката. Дано дойде по скоро

Общи условия

Активация на акаунт