Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 256
  • 623
  •   1
Отговори
# 300
Алекс продължава да ме кефи.
Пряма, директна откровенна.Без крясъци, без скандали и многословие.
Постави Милена на място.
От жените тя ме кефи .Тя и Роси.

# 301
  • София
Щях да повърна на сцената между Алекс и Лили във фермерската къща! Толкова ми е антипатична Лили, че не знам дали искам да остава във фермата.

# 302
  • Видин
Много правилно постъпи Алекс, евала! Интересно ми е обаче, коя от 2те ще подкрепи Милена в неделя.

# 303
Попринцип нямам нищо против избора на Христина, стига да не си противоречи, което за пореден път стана.Не беше ли тя, която каза, че да се избира слаби противници е недостойно и как тя щяла да избира най-силните(при избора на Гергана от Росица за дуелист).Защо,аджаба, не избра Ваня или Милена ?

А размислите на Ивайно за хората от село, които отглеждат животни(защо ги били отглеждали,нямало смисъл ???) бяха жалки и абсолютно малоумни.

# 304
Резултати от анкетата:

Хриса много ни изненада с избора си, нали!? Joy
Аз па няма да ви пея, щото съм втори дуелист, фръц. Joy

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 23:07 от Ензим

# 305
  • Ямбол
Сега остава да се изненадаме и кой ще е победител.

# 306
Никаква изненада с избора на втори дуелист.
Ивайло много дразнещ с разсъжденията си, но като го понатиснеш и почва да дава на заето. Умее да мачка по- слабите само.
Хареса ми обичая, много сладки Лили и Калоян, точно един за друг са си. Леко смотанички, но мили и добрички.
Не разбрах Хриса и Георги защо се скараха.
Милена започва да се очертава, като силен претендент, според мен 4 сезона не  са имали толкова комплексен женски образ. Ако стигне финал има шанс за победа.

# 307
Докато не я видя какво може на дуел Милена, не мога да знам колко силен претендент за наградата е.
Мен ме дразни като чуя да я наричат майка на фермата. Тя самата също ме дразни с това, че чувствала като свое дете този или онзи, дообре. Като беше фермер на седмицата доста майчински се отнасяше към хората - "Не ме интересува как ще го направите,  оправяйте се, трябва да го направите" - нещо такова, едно грижовно, мило отношение.

# 308
  • London

А размислите на Ивайно за хората от село, които отглеждат животни(защо ги били отглеждали,нямало смисъл ???) бяха жалки и абсолютно малоумни.

Именно, аз се чудя с каква идея е влязъл в предаване, което пропагандира именно този начин на живот?!

# 309
  • София

......ЕПИЗОД от 11.10.2018.....   ЛИНК

# 310
  • Видин
Дразнещо е, че Христина влиза в конфликт със почти всички.. Аз лично искам да я видя на дуела колко може, дали ще оправдае често използваният си израз "Ще  я згазя, като куцо пиле домат.."
Само нервни изблици и скандали от това момиче. Трабваше за ратай със нея да пратят Ивайло.. Имаше да го татосва..

# 311
  • Велико Търново
Няма изненади, но поне ще видим Хрисито на дуел как се справя - мисля, че няма да има много поддръжници на пейките Wink
Милена на колко години е ?

# 312
Иска ми се на моменти така да разбирам от селска работа като Милена. Хем я харесвам, хем ме дразни тази жена..

# 313
Милена е само на 43 г. Големият ѝ син е само на 16 г., къде са 16, къде са 26 г., та седнала да разправя, че чувствала Роман като син, виждала собствения си син в него, дрън-дрън. Аз съм на нейната възраст, синът ми е на 13 и изобщо не мога да изпитвам майчински чувства към хора на по 25-30 г., защото се чувствам много млада още (и изглеждам много по-млада, де, фук-фук Joy )
Милена само изглежда на повече, то не е по избор, гени, но да ми се прави на по-стара сама.... не го разбирам, при условие, че и децата ѝ са малки още...

# 314
  • Бургас
Христина как се слагаше на Ивайло. Та змея да бъдел, да й награбил куклата или нещо подобно, щяла да го научи, като не можел. Чак на него му стана неудобно, почна да плещи глупости...леле, леле... тате-тате... изгорЕ, ако бяха навън Laughing

Общи условия

Активация на акаунт