Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 254
  • 623
  •   1
Отговори
# 315
Резултати от анкетата:

Хриса много ни изненада с избора си, нали!? Joy
Аз па няма да ви пея, щото съм втори дуелист, фръц. Joy

Все пак и е притеснено, как се очаква да седне да пее веднага?

# 316
  • Някъде там
Жалко ,че продукцията бута наглата Христина.
Много напрежение и скандали около нея.В седмиците в които беше ратай съм се смяла от сърце  с хората във фермата.Бяха супер забавни и ги гледах с кеф.Когато Христина е край тях сменям канала.Само да и видя физиономията и лошо ми става.Даже и в господaри на ефира влезе тази смешка Grinning .

# 317
Ивайло ми става все по-долен. Всяка втора приказка му е да плюе комунизма. Може и да има защо, но ме дразни, че повтаря едно и също на сядане и на ставане и върти, суче и все натам тика разговорите. И не знам защо е приел за мисия на живота си да обяснява преди на Гери, сега на Роси, че дядовците им са престъпници. Не че знае, но си лае по дифолт. И ако при Гери нещата бяха някак по-ясни, при Роси - "дядо ти е граничар => е убиец" Imp И го обяснява на момичета, които са били деца тогава и нямат понятие от режима. И дори да има процент истина в думите му, защо ще обясняваш на внучка, че дядо ѝ е бил такъв и онакъв, еле пък убиец? Ще ти повярва ли? Ще те разбере ли? Браво и на двете за хладнокръвието, с което му изслушаха тъпотиите.

П. П. Вместо Гергана по-добре да бяха вкарали Тодор Славков. Joy

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 13:20 от pip4i

# 318
Скрит текст:
Резултати от анкетата:

Хриса много ни изненада с избора си, нали!? Joy
Аз па няма да ви пея, щото съм втори дуелист, фръц. Joy

Все пак и е притеснено, как се очаква да седне да пее веднага?
Просто ми стана смешно как го заяви, все едно ще е голяма загуба, пропуск. Но не издържа, де, пя, ама на руски. Simple Smile Като малко дете се държи Лили, прави ли се, не знам, такава ли си е, някакъв страшен наивитет лъха от поведението ѝ. В разговора за мъжете много смешнички ми бяха с Радка.

# 319
И на мен Лили ми е прекалено наивна и непораснала. Вижда се, че е добра душа, но на моменти ме изумява с идеализма си.

# 320
Който и да избере Христина за втори дуелист, Хриса ще е победителката според мен. Продукцията няма да си изпусне 'златната кокошка' ! Ще подберат такива игри подходящи за нея и ще има много близко време от няколко стотни в полза на Хриса. Мисля , че ще и подшушнат да избере Лили, че тя се изчерпа вече и не показва нищо интересно.
Например
 - дегустация на ракия и отгатване от какви плодове е
- надпиване с бира
- танц с бутилка
- удар по дъски с ръка
- чупене на покъщнина.

# 321
  • Видин
Който и да избере Христина за втори дуелист, Хриса ще е победителката според мен. Продукцията няма да си изпусне 'златната кокошка' ! Ще подберат такива игри подходящи за нея и ще има много близко време от няколко стотни в полза на Хриса. Мисля , че ще и подшушнат да избере Лили, че тя се изчерпа вече и не показва нищо интересно.
Например
- надпиване с бира
- танц с бутилка
- удар по дъски с ръка
- чупене на покъщнина.

То в тия дисциплини няма кой да я бутне, Радилена не може баш като нея 😁

# 322
Хър Мяуджести, Joy ако може и надпиването да е с ракия, после да минават по греда с менци на раменете. И накрая да вдяват конец в игла с малко ухо десет пъти.

# 323
Например
- надпиване с бира
- танц с бутилка
- удар по дъски с ръка
- чупене на покъщнина.
... събаряне на дървени стени с глава,
- количество изговорени псувни за единица време... Satisfied

# 324
Някой знае ли каква е  била драмата на Лили след масажите?
Само  на мен ли ми се струва, че се опитва зорлем да влюби Калоянча в себе си, а той почти не дава някакви индикации? Тя го стиснала за ръка, той гледа разсеяно настрани...Не знам осъзнава ли Лили какъв таралеж в гащите ще си сложи с толкова неопитно момче. И Калата, почти като Симеон ми изглежда малко като опериран от емоции. Много ми е трудно да го разчета, освен когато плаче за родителите си.

# 325
Е, как бе, два пъти я избира за невеста.. Joy Тя със стрелата сякаш беше притеснена, че трябва да се женят с Калата, някой я успокои, че не трябва. Joy
Някаква ревност ли е изпитала, че Калата са го масажирали други жени? Аз така го разбрах. Simple Smile

# 326
  • Видин
Не дадоха какво точно се е случило, само Калата спомена, че Лили се е разсърдила. И Калата е с не много "пораснал акъл" , но Лили бие рекордите.

# 327
Ама на Лили кой ѝ е обещал, че Калата ще ѝ се врече ? Какви са тия тъпи изкуствени драми от нейна страна??

# 328
А, детски драми са нейните.. Миналата година Ивона плачеше, че Яни се занася с Виолетка, все едно Янчо ѝ е собственост, същата работа.  Simple Smile

# 329
Затова и не мога докрай да харесам Лили, обаче в неделя сядам директно на нейната пейка. Дано да се представи по-добре от татковата Хриса.

Общи условия

Активация на акаунт