Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 283
  • 623
  •   1
Отговори
# 180
  • тук и там
Аз снощи успях тук-там да хвана,и то без звук.Разбрах че Хриса ще е ратай,щеше ми се да чуя Алекс как я е поставила на място,но нищо..Допускам че може и Георги да е дуелист,защото е силен играч и най-сериозният претендент за победител,а и Хриса я побутват напред от продукцията,да не са слепи останалите..Винаги е добре,съдията на мача да е на твоя страна..

# 181
Ето ви едно развитие , просто се мисля.
Хриса вика на Дуел Лили или Милена и пада. Ама продукцията нали си пазят кокошцицата изкарват Роси ,поради здравословни причини и напуснал след дуела няма. 
Иначе супер Алекс , всичко много ми хареса ,което каза и направи.

# 182
Тя, Хриса може и да бие, зависи кой ще извика на дуел и какви ще са игрите.А и с тая подкрепа от продукцията всичко е възможно.Снощи Андрешко беше като попарен че пак я пращат ратай.
Та ако се върне като победител, не ми се мисли какво ще е.

# 183
Допускам че може и Георги да е дуелист,защото е силен играч и най-сериозният претендент за победител,а и Хриса я побутват напред от продукцията,да не са слепи останалите..Винаги е добре,съдията на мача да е на твоя страна..
Да бе, Алекс ясно и точно заяви защо праща Хриса ратай. Каза на Нури, че е изпратил грешния човек на дуел, тя ще поправи тази грешка, то е ясно като бял ден. Алекс е наясно, че Хриса може да обяви бойкот, поема този риск, каква е целта - това е очевадно.
А от продукцията може да я подпомогнат/побутнат Хриса по други начини, не като я спасяват от дуели. Wink

Alayne, много гадно така, де, нидЬей така, са. То от опосумите всичко може да се очаква, де. Satisfied

Та ако се върне като победител, не ми се мисли какво ще е.
Що, може да покаже, че е способна да бъде мила и добра, защото всъщност Радка я разваля, тя иначе не пали, само Рада е виновна, да знайти.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 09:56 от Ензим

# 184
Направо я разби Алекс. Ау, напълни ми душата как директно и каза всичко. Според мен ще извика Лили простачката и ще я победи на дуела.
Моля, всякакви подмятания от имащи информация да са в спойлери и на лични, както сме се разбрали.

# 185
  • Велико Търново
Алекс ясно заяви, че без Христина Фермата ще е доста по-приятно място за живеене Wink Смятам, че изобщо няма да прави някакви изненади и ще я прати на дуел. И аз мисля, че ще извика Лили и ще я бие, затова и на този етап няма да отпадне от играта.

# 186
  • Асеновград
Много ми хаесват хорат като Алекс , каквото имаш да казваш с точните думи в очите на човека.....Браво.
Надявам се Хриса да е дуалист и да си заминава , но пък тя има доста голям стимул да се върне във фермата ,,, Готовата ракия,, .  Толкова ми е противна, че само като си отвори устата да бръщолеви глупости ми се повдига.
Всички искат Хриса да си отива , освен Чичо Дядко(Ивало),никой не е понася.

# 187
Вчера ,когато дадоха крака на Роси , той не изглеждаше никак добре. В такова състояние не е редно и честно спрямо другите участници тя да продължава. Затова си мисля, че ще чакат да видят резултата от дуела и ще решават в движение ,какво да правят.

# 188
То от една страна ще е добре, ако наистина Роси не е добре, да не отпадне например Лили (или друга). Но ако отпадне случайно Хриса, а я спасят с евентуално излизане на Роси... Ич ми не аресва такъв вариант, а точно за нея биха го направили всъщност. Simple Smile
Но не го вярвам, щом дадоха имунитет на Роси от ратайство и дуел, едва ли ще я изкарат от играта за един навехнат глезен, който до няколко дни ще ѝ мине според мен.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 10:33 от Ензим

# 189
Как можах да забравя, че Хриса в момента има най- големия стимул да се върне.
Не, не е желанието да видят колко е добра, а един казан ракия я чака.
Жаждата, хора, жаждата ще я върне.

# 190
Джоли, право в десетката! Няма по-голям стимул за нея. Joy

# 191
  • Другата България

По темата - след като вече е ясно, че Христина няма да отпадне, смятам, че или Георги ще е на дуел, или ще избере Лили или в краен случай Милена, и съответно ще ги бие. Има го и варианта с отпадането на Росица, изобщо няма да се изненадам ако продукцията го направи само и само да остане безценната им находка, такова разочарование имаше снощи от избора на Александра, че чак смешно ми стана.
Всичко останало сте казали, евала на това момиче, тотален фаворит ми е вече, ясно, точно, конкретно седна и си каза аргументите за всичко. Жалко е напъването на Христина да се мазни и подлага само с цел спасение, ясно е, че го прави само за да отърве дуела. Грозно беше и хленченето ѝ пред Алекс за това как можело да прати Ваня /с която са близки и за която вдигна чутовен скандал, че не са я подкрепили за фермер/ с аргумент, че не е била. Изобщо върти се като пумпал и не се свени да злослови явно и скрито срещу хора, пред които е демонстрирала някакво уважение, явно фалшиво.
Милена...снощи останах потресена от изказването ѝ "Алекс знае, че Христина ще ме викне на дуел". И??? Понеже сте близки, да не я избира за дуелист, за да спаси твоята кожа? Изобщо тия хора дават ли си сметка, че като са отишли там, трябва и на дуели да ходят?
Роман...мъжкия вариант на Христина. Освен мързелив и простоват, се оказа и арогантен,отмъстителен и двулик. Фермер искал да става...Радка номер две Mr. Green, единствения му мотив според мен е да изпрати Нури на дуел, за да му го "върне", той си го и каза. Грозна работа. И подигравките към Калоян бяха...бляк Sick
Ваня...същата работа. Още повече не я харесвам. Отмъстителна история - "ще гласувам срещу Алекс защото тя гласува срещу мен", само че Алекс го направи с аргументирана позиция, а тая единствено и само за отмъщение. "Голям" спортист, не ще и дума. Mr. Green
Георги...също двулик и "стратег" Правилно подозирах антипатия на Ивайло към него, все повече ще се задълбочават тези отношение занапред, ако Гошо остане.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 12:51 от Tatti

# 192
Христина снощи каза ,че ще избере Милена ,но може да премисли и да избере Лили .И мисля,че Хриса ще остане ,която и от двете да избере  Cry

# 193
п.п.И много молА,като пишете,да не използвате ер голям  Naughty.Той не служи за нищо,само така е сложен в азбуката. Mr. Green  Joy

Ха-ха, да, също като космите на краката - там са само, за да ни дразнят. Joy

# 194
  • Стара Загора
Лично аз не разбрах какво им имаше на маратонките на Калоян? Роман само питаше заядливо "нямаше ли мъжки маратонки?" Според мен са си наред, явно Роман нещо го хапе кучето!

Общи условия

Активация на акаунт