Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 300
  • 623
  •   1
Отговори
# 285
Хммм, обичай със стрели, некви Мари Лишанки... Иван и Андрей отчаяно се опитват да разпалят либофф у фьермата, че уйдье рьейтингът Joy

# 286
  • София
А Милена как успява да си поддържа така маникюра?

# 287
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Носи си нужните неща за лакиване.Те нямат рестрикции за козметика и гримове,преди няколко епизода даваха Радка да се боядисва.До леглото на Христина пък има етажерка с козметика,когато се къпят,се виждат шампоани,душ гелове и тн.

# 288
  • София
Избра ли втори дуелист?

# 289
  • Видин
Все още не

# 290
Абе тя Милена си бешес чист гел лак ми се струва, а днес от близо се видя, че е изрядно лакирана сякаш...а мине месец от тогава

# 291
  • Видин
Може да си го поддържа сама, само тя си знае😁😁

# 292
Предвидимо.
Хриса дето се смята за най силна се скри зад смятаната за най слаба.

# 293
Предвидимо.
Хриса дето се смята за най силна се скри зад смятаната за най слаба.

Хриса е просто вдлъбнато парче. Искам да изчезва. 😡

# 294
Сигурна бях в дребната душица проста. Не смее да викне Милена. Mr. Green

# 295
  • London
Объркаха ми се малко сметките с избора на дуелист. Искрено се надявам Лили да спечели, защото я харесвам, колкото и силите да са на страната на Христина. Да беше Милена, все тая.... сега предпочитам да не прогнозирам повече, а просто да се надявам Давид да бие Голиат!

# 296
  • Видин
Голям дразнител, но като гледам и Милена си показа другото лице..

# 297
Лили като нищо може да я победи, но гадните гномчета ще подкрепят златната си овца предполагам, защото такъв сеир не се изпуска лесно. А Лили само пее и е безинтересна.

# 298
Милена вярно е двулична.
Както беше срещу Хриса , сега вече леко сменя посоката.
Сигурно и тя подценява Лили и си мисли че ще отпадне и че Хриса ще е кандидат фермер и ....много неща може да се случат.
Подозирам че продукцията ще дадат рамо на Хриса.За съжаление те също подценяват Лили и на моменти открито я подиграват.

# 299
 Никой от фермерите няма да гласува Христина д е фермер, ако тя се върне след дуела.

Общи условия

Активация на акаунт