Лежащи мами - 42

• 49 183
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
Казват, че нехромозомните, рядко повтарят, почти никога, дано и при тебе да си е наред всичко. Първия път, заради закъснение с приема на фолиева ли се получи или нещо свързано с МTHFR?

# 196
Ами заключението беше "Просто се случва" , после пускахме изследвания дали усвоявам филевата киселина и се оказа че я усвоявам. Обясниха ми, че сигурно ми трябват по-големи дози Simple Smile , но че не са сигурно. Като цяло беше пълен майтап , а да кажеш, че не беше следена бременност, беше и то доста добре. Имало да става, дано този път всичко е наред!

# 197
Ами те просто няма как да го хванат по-рано, не са плътни достатъчно костите. Но минало, не го мисли, този път няма да е така, щом сте взели мерки.

# 198
Е то сега, като знаят и докторите, според мен ще гледат по внимателно за такива дефекти Simple Smile . Поне се надявам.

# 199
Искам да дам кураж на всички момичета, които по една или друга причина са приковани за леглото.
Без серклаж, със скъсена шийка от 24 г.с. и 2 см разкритие с постоянно лежане (ставане БУКВАЛНО само за тоалетна, душ и до колата за прегледи) днес съм 37+1 г.с. Имайте вяра, спокойствие, търпение и с божията помощ, а разбира се и късмет, всичко ще е наред.
Успех  на всички!

# 200
  • Варна
Redington,  стискам палци всичко да е наред! 
Elvinaa,  страхотно,  скоро ще си гушнеш излежаното бебче Simple Smile  Защо не пожелаха да ти направят серклаж?  От 24 г. с. ли беше с разкритие? 
Леко да минат оставащите дни до срещата!

# 201
Redington,  стискам палци всичко да е наред! 
Elvinaa,  страхотно,  скоро ще си гушнеш излежаното бебче Simple Smile  Защо не пожелаха да ти направят серклаж?  От 24 г. с. ли беше с разкритие? 
Леко да минат оставащите дни до срещата!
Не, че не съм пожелала. Просто казаха,  че било късно вече. И аз разбира се, се доверих.
После научих, че е можело и в по-късен етап. Иначе да, от 24 съм с разкритие и скъсена шийка. В момента ми е 1.5, тогава беше 2 см.
Благодаря за пожеланията!

# 202
  • Варна
На някоя от вас да се е случвало да има жълто течение при чиста МБ,  мико и уреаплазма + хламидия и гонорея отрицателни?  Няма мирис,  мени се ту е по-жълтеникаво и разтегливо,  ту по-воднисто и бледо. В 7 г. с. +1 ден съм... 

# 203
Arven, аз съм имала , но МБ не беше чиста.
Elvina, бравоо на финала си!
Redignton, всичко лошо да е минало, успех и стискаме палци:)

# 204
Арвен, аз бях с течение до края , по едно време имах бактерия, но я излекувахме, следващият от МБ чиста, но така си изкарах до края. Случвало ми се е и когато не съм бременна пак дааа съм с течение и чиста МБ.

# 205
Redington, сега на метилирана фолиева ли си?Аз не я усвоявам по принцип....преди бремеността пиех по 2,3 на ден...а след +теста почнах по 10.Някой доктори казваха,че е излишно,други че не е .Аз за себе си реших да пия по 10 и така.Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем нека да сподели,ще ми е интересно да знам за евентуална следваща бременост,въпреки че това малкото ми взимя тока достанъчно засега.

# 206
Redington, сега на метилирана фолиева ли си?Аз не я усвоявам по принцип....преди бремеността пиех по 2,3 на ден...а след +теста почнах по 10.Някой доктори казваха,че е излишно,други че не е .Аз за себе си реших да пия по 10 и така.Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем нека да сподели,ще ми е интересно да знам за евентуална следваща бременост,въпреки че това малкото ми взимя тока достанъчно засега.
Заради тип Тромбофилия пиех по 6 на ден. Неофолик мета. Като бях на 2та фетална морфология доктора буквално ме навря на кучето в.... защо съм пиела по 6, в листовката пишело по 1. Искала съм да си докарам аутизъм на детето ли.
Аз му обясних, че някаква доцентка от самата лаборатория ми се обади по телефона и подробно обясни как трябва увеличен прием, че и АГ, което ме следи също каза да пия по 6 на ден. Обаче той така ми се навика.  Един вид, все едно аз сама си бях назначила тази доза.
Нали за това те да медицинските лица,  за да ги слушаме. Ако не беше така,  щяхме да се самолекуваме.

# 207
Приема се увеличава, когато подозират интринсик фактора, когато е мутация 1 мета фолиева на 12 часа е повече от достатъчна, обикновено и 1 на 24 часа е достатъчна.

# 208
Пия 2 таблетки метилирана фолиева киселина Simple Smile

# 209
Пия 2 таблетки метилирана фолиева киселина Simple Smile

Разделяш ли ги на 12 часа за да ти е покрито денонощието? Защото фолиевата не е с натрупване и ако ще и 15 да изпиеш, пак след 12 часа излишъка ще се изхвърли.

Общи условия

Активация на акаунт