Лежащи мами - 42

• 49 190
  • 772
  •   2
Отговори
# 210
2 сутрин и после имам едни витамини със съдържание на метилирана фолиева киселина, и там още 2 таблетки вечер Simple Smile

# 211
  • София
Аз само на ляво изкарах, даже се сушах и ядях легнала месеци наред... Гости посрещах легнала.. В колата наляво легнала... Абе.. Ако пак забременея някой ден, дано Господ се смили малко...
Мен ми е любопитно първите мами от първата тема какво ли правят, дали имат още дечица, бях прочела всички теми до последната и беше много вълнуващо.

Здравей! Случайно влязох и прочетох поста ти Simple Smile Та на въпроса ти- имам още 1 дете, а и  почти всички от темата, с които поддържам връзка имат по още 1 дете Simple Smile Моя случай беше лежане заради отлепване в ранните седмици, спонтанни аборти, но и после си полежах за всеки случай - в 5-тия месец пък имах контракции и болки, та така. Второто ми дете се получи случайно, решихме да го задържим..и нямах проблеми, разбира се пак бях на терапия с фраксипарин и т.н. Сега се сещам имаше лежащи момичета с хорионбиопсия, със серклажи..2-3 поне, всички имат втори деца Simple Smile Дори една мама има вече 4!

П.С. Между другото снимката, която сте сложили е на февруарчета 2012 год. Познах децата, понеже и ние бяхме там, моето дете не е на снимката, но се чудя от къде сте я взели?
Дано ви подействах окуражаващо! Весели празници на всички и успешно олежани бебчета!

# 212
Снимката е взета от нета  ,явно някой там я споделил.
Но от кой сайт точно не помня.

# 213
Моето лежане приключи. На 04.12 в 12:03 минути със секцио се роди малката ми принцеса. 2820 кг и 51 см. Прекрасна е въпреки, че успях да я видя само за минута. Все още е в кувьозче и на система с антибиотик. Нямам търпение да си я гушна.
Успех на всяла една от вас дано всяка изпита това щастие!

# 214
Честито Елвина Heart

Моето момиче е на 1.7год.Голяма бърборана и голяма панта-цялата на майка си Joy Искам още едно(даже 2) , но се притеснявам ако трябва да лежа,кой ще се грижи за нея.Аз лежах повече от страх-имам две загуби в много ранни седмици.После към 19та седмица шийката леко се скъси,но остана същата дължина докрая.Имах стягания от време на време и реших,че ще направя всичко възможно за да я имам.Та лежах Grinning Сигурно 4..5 пъти в патологията...Абе важното е ,че я има.Всичко друго е вятър и мъгла.

# 215
Честитоо Елвина!
Бъдете здрави ти и малката сладурка, най- хубавия пред коледен подарък!
Успех на всички останали майчета:)
Честит празник на всички именици днес!

# 216
  • Варна
Elvinaa,  честита дъщеря!  Да е много здрава!  Бързо възстановяване ти пожелавам?  Защо е в кувьоз?
Много хубаво,  че се включи мама от 1-вите теми,  дано още някой го направи!
Аз силно се надявам да не лежа този път и да е по-лека бременността ми. Голяма фурия е синът ми,  нищо че уж вече е достатъчно голям и ме разбира,  дете си е,  иска си неговото...  Дано се справя.

# 217
Ще се справиш Арвен!!! Всичко ще наред!

Elvina и аз исках да попитам защо е в кувьоз?Моята се роди 2.700 в 38 седмица началото...планувано секцио.

# 218
Щом е на система антибиотик, няма как да не е в кувьоз, не се слага в открито легло докато и го спрат поне. Имат си някакъв бебешки сепсис, някои бебета и са на антибиотици и в кувьоз, дори и без да се подава кислород или да са със супер ниско тегло.

# 219
  • София
Честито, Elvinaa, оттук нататък - само усмивки, обич и споделено щастие!

# 220
Такива постове ме правят много щастлива и ми дават много кураж. Браво на всички лежащи мами и техните слънца Heart

# 221
Роди се в 37+4.Заради високото кръвно на мама се наложи да я извадят.
От неонатологията казаха, че по-бавно се адаптира към околната среда и за това е в кувьозче. На антибиотик е, защото аь имах стрептококова инфекция преди време и за това и тя е на система.
Казсха,  че днес ще я извадят от кувьоза и ако утре изследванията й са отрицателни,  ще спрат и антибиотика и ще мога да я гушкам.
Милея за този момент.

# 222
Здравейте! На 11.12 ми е БХС-то и почнах да изтрещявам, имам чувството, че ще ми кажат пак лошата новина и направо се побърквам. Извинявам се, че ви натоварвам, но просто няма на кой да споделя, даже и сестра ми не може да ме разбере, а тя ми е най-голямата подкрепа  Flushed Ill Надявам се при вас всичко е наред ? Simple Smile

# 223
Здравейте! На 11.12 ми е БХС-то и почнах да изтрещявам, имам чувството, че ще ми кажат пак лошата новина и направо се побърквам. Извинявам се, че ви натоварвам, но просто няма на кой да споделя, даже и сестра ми не може да ме разбере, а тя ми е най-голямата подкрепа  Flushed Ill Надявам се при вас всичко е наред ? Simple Smile

Много добре си го спомням това чувство. Прясно, прясно ми е. На всеки преглед, си мислех, че ще ми кажат нещо гадно и фатално. Дори питах по три пъти - нищо притеснително ли няма, съвсем нищо ли, 100% ли ... и не само това, заредих се с доплери, моплери, хиляда вида тестове - за води, за инфекции, за какво ли не, за да следя дали са живи и с нормални тонове и дали съм здрава аз. Иначе щях да ходя на преглед през два дена, като ме удари психозата.

# 224
Всичко ти е наред на 100000000000000000%

Общи условия

Активация на акаунт